- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.961
Genel olarak mutlu ve oldukça cesur hatta bazen delilik boyutuna kadar ulasak kadar , biriyim ama eğitimle tam olarak ilişkisini anlayamadımBen hem beyinden muaf hemde mutluluk tan muaf
fazlalık oldukları için bu hallerdeyiz amaa.Çok eğitimli olup korkak ve mutsuz olmaktansa az eğitimli olup cesur ve mutlu olmak daha iyi değilmi?
Diyosunki okumayıp zengin koca bulmakla aynı şeyfazlalık oldukları için bu hallerdeyiz amaa.
eğitimli insan herşeyi sorgular kendine beyan edileni kabul etmez hemen.herşeyin hem iyi hem de kötü tarafını farkeder irdeler .ee böyle insanı kim ister kolaylıkla yönetilemez çünküGenel olarak mutlu ve oldukça cesur hatta bazen delilik boyutuna kadar ulasak kadar , biriyim ama eğitimle tam olarak ilişkisini anlayamadım
Şimdi Beyin çalışsaydı Doktor olurdum göç vizesi alırdımGenel olarak mutlu ve oldukça cesur hatta bazen delilik boyutuna kadar ulasak kadar , biriyim ama eğitimle tam olarak ilişkisini anlayamadım
yok ben başka şey anlattımDiyosunki okumayıp zengin koca bulmakla aynı şey
Ahahaah görende sanacakki paralarla uyuyoruz . Ayol ne parası , ay sonunuda ince ince hesap yapanlardanım bendeİsveç isveç gelemmi yanağızdan öpemmi siz paranın koynunda yatarken ben açlıktan ölemmiistiyorum hemen acil kaç paradır acaba
Ne anlattın ? Sorry ben az Türkçe bilmekyok ben başka şey anlattım
Ahahaha beni tarif ettin şuandaeğitimli insan herşeyi sorgular kendine beyan edileni kabul etmez hemen.herşeyin hem iyi hem de kötü tarafını farkeder irdeler .ee böyle insanı kim ister kolaylıkla yönetilemez çünkü
tıp eğitimi kaç yıl orada?Ne anlattın ? Sorry ben az Türkçe bilmek
sen de pırıl pırıl yürek var insanlık varAhahaha beni tarif ettin şuandatek fark bende yok ki olsa demekki neler yaparım neler..
Önemli olanda bu değil mi zaten ? Bir hastam vardı , kadın morfinle yasıyordu. Doktor kaç kez ikaz etti fazla almayacaksın zararlı diye. Kadın söyle derdi, mutsuz ve ağrılı uzun yaşamaktansa mutlu ve ağrılı kısa yaşamak istiyorum . Sanırım biraz manidar olduŞimdi Beyin çalışsaydı Doktor olurdum göç vizesi alırdımben hayvanlarla mutlu olabiliyorum benim için çok alakası var
Şüncük sen ince ince hesap yapıyorsun dur. Ben onu bile yapamıyorum Allah ne verdi ise bodoslama yaşıyorumAhahaah görende sanacakki paralarla uyuyoruz . Ayol ne parası , ay sonunuda ince ince hesap yapanlardanım bende
Ben maksimum 5 saat uyuyorum, o da şanslı isem.Sen çocuklardan bu saate nasıl uyanık kalıyorsun güçlü kadın
Sende pko varmı? Genelde pko da oluyor. Ve sayılıyor canımHanımlar bişey soracağım adet donemimizde afedersiniz ama kahverengi peçeteye silmelik veya çiş yaparken görebileceğiniz kadar kahverengi şekilde bı başlangıç olduğunda ( ki benim dönemlerimin başı hep böyledir ) bunu adetin birinci günü diye mi saymaya başlayacağız
Yoksa kırmızı kan gelmeye başlayınca mi adetin birinci günü diye saymaya başlıyoruz
Bunu soruyorum çünkü adetimin ikinci günü hormonal değerlerim için kan vermeliyim
Pratisyen doktor 6 yıl üniversite ve bir yıl pratik . Ama okullar burda daha uzun. İlkögretim 9 , lise 4 senetıp eğitimi kaç yıl orada?
Hea nur topu gibi bir pkom var 17 yaşımdan beri . 11 yaşında teyzesiSende pko varmı? Genelde pko da oluyor. Ve sayılıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?