Geçinemeyenler kulübü

İsveç isveç gelemmi yanağızdan öpemmi siz paranın koynunda yatarken ben açlıktan ölemmi istiyorum hemen acil kaç paradır acaba

Genel olarak mutlu ve oldukça cesur hatta bazen delilik boyutuna kadar ulasak kadar , biriyim ama eğitimle tam olarak ilişkisini anlayamadım
eğitimli insan herşeyi sorgular kendine beyan edileni kabul etmez hemen.herşeyin hem iyi hem de kötü tarafını farkeder irdeler .ee böyle insanı kim ister kolaylıkla yönetilemez çünkü

Genel olarak mutlu ve oldukça cesur hatta bazen delilik boyutuna kadar ulasak kadar , biriyim ama eğitimle tam olarak ilişkisini anlayamadım
Şimdi Beyin çalışsaydı Doktor olurdum göç vizesi alırdım ben hayvanlarla mutlu olabiliyorum benim için çok alakası var

eğitimli insan herşeyi sorgular kendine beyan edileni kabul etmez hemen.herşeyin hem iyi hem de kötü tarafını farkeder irdeler .ee böyle insanı kim ister kolaylıkla yönetilemez çünkü
Ahahaha beni tarif ettin şuanda tek fark bende yok ki olsa demekki neler yaparım neler..

Hanımlar bişey soracağım adet donemimizde afedersiniz ama kahverengi peçeteye silmelik veya çiş yaparken görebileceğiniz kadar kahverengi şekilde bı başlangıç olduğunda ( ki benim dönemlerimin başı hep böyledir ) bunu adetin birinci günü diye mi saymaya başlayacağız

Yoksa kırmızı kan gelmeye başlayınca mi adetin birinci günü diye saymaya başlıyoruz

Bunu soruyorum çünkü adetimin ikinci günü hormonal değerlerim için kan vermeliyim

Şimdi Beyin çalışsaydı Doktor olurdum göç vizesi alırdım ben hayvanlarla mutlu olabiliyorum benim için çok alakası var
Önemli olanda bu değil mi zaten ? Bir hastam vardı , kadın morfinle yasıyordu. Doktor kaç kez ikaz etti fazla almayacaksın zararlı diye. Kadın söyle derdi, mutsuz ve ağrılı uzun yaşamaktansa mutlu ve ağrılı kısa yaşamak istiyorum . Sanırım biraz manidar oldu

Ahahaah görende sanacakki paralarla uyuyoruz . Ayol ne parası , ay sonunuda ince ince hesap yapanlardanım bende
Şüncük sen ince ince hesap yapıyorsun dur. Ben onu bile yapamıyorum Allah ne verdi ise bodoslama yaşıyorum Yaşamamız mucize gercekten
İş yok güç yok

Sende pko varmı? Genelde pko da oluyor. Ve sayılıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…