- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.921
o kadar uğraşma geç günübirlik gürcistana gez dolaş akşam da evine dön.yurtdışı sevdan belki dizginlenir
Çok zenginsinMenü menü almak yoook dörtlü kampanya menülerinden alıcaksın Biz dörtlü menü söylüyoruz 91 lira verdik diye ağlıyoruz Bir de bizde çocuk yok ama haftada 2 mcdonald’s yiyoruz bağımlılık yaptı bu illet
Onlara istediğin hamburgeri ekleyince zaten tavan oluyor fiyat.neredeydin?hamburgerlerde kazıklanmışsın bak.4 lü mönü alman lazımmış
Angaraya mı gelimo kadar uğraşma geç günübirlik gürcistana gez dolaş akşam da evine dön.yurtdışı sevdan belki dizginlenir
Bizim oralilar gibi konustun. Pahalilasmis derler ya normalde.
İnanılmaz pahalanmış, inanılmaz.
Benim koca onu yemem bunu istemem yaptığı için uğraş olması şart
Yemekle uğraşırım ben, dışarıda yediğim lezzeti yakalamam lazım eğer olmuyorsa evde hiç yapmam o yemeği zaten.Amaaanoturup ye işte hiç öyle teferruatli işlere giremem
gel de keçiyi eve almam o nolacak ?Angaraya mı gelimBenim için orasıda yurt dışı
Evet evet. Dedim ya biz fakir olduğumuz için kampanyada hangi hamburger varsa onu yiyoruzOnlara istediğin hamburgeri ekleyince zaten tavan oluyor fiyat.
Artı 4 5 tl ekliyor hamburger seçimine, bakmamış olabilir miyiz sence
gel de keçiyi eve almam o nolacak ?
film bak fakirmiş.bizden yaniii gel sarılalımmmmmEvet evet. Dedim ya biz fakir olduğumuz için kampanyada hangi hamburger varsa onu yiyoruz
Al eline yap o zaman derdi babam anneme böyle deseBenim koca onu yemem bunu istemem yaptığı için uğraş olması şart
İki kişi hamburgere 90 tl verecek kadar zengin değilim ben valla.Evet evet. Dedim ya biz fakir olduğumuz için kampanyada hangi hamburger varsa onu yiyoruz
benim koca her türlü hayvana karşı evde balık dışında beslemez eve almaz.senin o tatlı keçiyi hiç acımaz kızartır yerOtururum oturduğum yerde yazık ağlıyor beni görmediği zaman
Aşçı benimki canı istediği zaman yapıyor istemediği zaman yaptıramam aslaAl eline yap o zaman derdi babam anneme böyle deseeskiden diyemezmis tabi garibim efkarlandim bak simdi
Oooh yaşadın gebeykenAşçı benimki canı istediği zaman yapıyor istemediği zaman yaptıramam asla
Aşçı kocaların kapriside hiç çekilmiyorAşçı benimki canı istediği zaman yapıyor istemediği zaman yaptıramam asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?