- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.881
Yalnız mı yaşıyorsun İsveç te?İngiltere’den isvec . Sonra eski sevgilimle İsveç’te tanıştım ama kendisi Kanada’da yasıyordu . Orda denemek istedim ama ne ona nede Kanada’ya uyum sağlayabildim . Sonra tekrar İsveç’e döndüm . Ve hala İsveç’te yasıyorum
İngiltere’den isvec . Sonra eski sevgilimle İsveç’te tanıştım ama kendisi Kanada’da yasıyordu . Orda denemek istedim ama ne ona nede Kanada’ya uyum sağlayabildim . Sonra tekrar İsveç’e döndüm . Ve hala İsveç’te yasıyorum
aman isveçten ayrılma bekle beni. pandemi biter bitmez ibibikler de öter ötmezz ordayımmmİngiltere’den isvec . Sonra eski sevgilimle İsveç’te tanıştım ama kendisi Kanada’da yasıyordu . Orda denemek istedim ama ne ona nede Kanada’ya uyum sağlayabildim . Sonra tekrar İsveç’e döndüm . Ve hala İsveç’te yasıyorum
Valla hayatı tesbih yapmış sallıyor hatunYalnız mı yaşıyorsun İsveç te?
Aslında abim var ama çok uzakta yasıyor .Yalnız mı yaşıyorsun İsveç te?
fazla ipucu verme yeter deşifre olmaAslında abim var ama çok uzakta yasıyor .
Gel gel , gitmicem bir yere sözaman isveçten ayrılma bekle beni. pandemi biter bitmez ibibikler de öter ötmezz ordayımmm
Ohh ohh maşallah.Portekiz de 6 para birimi hamburger
Ben züloşu alıp geleyim sen yalnız kalmaAslında abim var ama çok uzakta yasıyor .
Şimdi daha çok fazlasıda var ama anlatırsam bana kesin fake dersiniz . O yüzden alıştıra alıştıraValla hayatı tesbih yapmış sallıyor hatun
başka arkadaş bul hıhhhhhhhhBen züloşu alıp geleyim sen yalnız kalma
Oturmuş resmen tek tek ülkeler ve ekonomilerini araştırmaya başlamışPortekiz de yaşam ucuz galiba bir tek ev kirası biraz pahalı
İsterimmmm bahçemde otlanır durur . ( çim biçme belasından kurtulurumBen züloşu alıp geleyim sen yalnız kalma
do you speak english?Şimdi daha çok fazlasıda var ama anlatırsam bana kesin fake dersiniz . O yüzden alıştıra alıştıra
Züloş uma iyi gelecek sağlamam lazım çık aradanbaşka arkadaş bul hıhhhhhhhh
Zaten ne zaman hevesimiz kursagimizda bırakılmadı kiŞimdi daha çok fazlasıda var ama anlatırsam bana kesin fake dersiniz . O yüzden alıştıra alıştıra
2 parça brokoli al at önüne yesin ne geleceğiii. keçi o keçiiiiiiiiZüloş uma iyi gelecek sağlamam lazım çık aradan
Züloşum önemli olanOturmuş resmen tek tek ülkeler ve ekonomilerini araştırmaya başlamış
Peki kocacığınin bundan haberi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?