- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.841
Üni kazanamasaydım kesin gidecektim de burada kazandığım için ailem istemedi gitmemi.Bende o senelerde dönmüştüm Kanada’dan
Bende sana nasıl havaalanı tuvaletinde bir çanta dolusu parayı ve altını bırakıp gittiğimi anlatırımburda uyanığım reel hayatımda saf oğlu safım. sana bir gün dolandırılma hikayelerimi ayrıntılı anlatırımm
Çok mu kötü bir ülke kanada?Bende o senelerde dönmüştüm Kanada’dan
10 bin insan arasındanahan da ip ucuuuuuu.2006 larda okuldaydın demekkkk.yarın okula uğrayıp bulmam mı seniiiiiiii
kanada da ne işin vardı?Bende o senelerde dönmüştüm Kanada’dan
Nasipten öte köy yokÜni kazanamadaydım kesin gidecektim de burada kazandığım için ailem istemedi gitmemi.
Kısmet değilmiş ...Üni kazanamadaydım kesin gidecektim de burada kazandığım için ailem istemedi gitmemi.
Düştüm mapus damlarina öğüt veren çok olur diriririmBanlı, mapusta.
Yok çok güzel bir ülke . Hemen hemen burasıyla aynı ama benim ilişkim kötü bir şekilde bitmişti . Kötü hatıraları var yani ...Çok mu kötü bir ülke kanada?
eleme yöntemi var. bölüm meselaaa.ha bir de okulu epey karıştırmışsınnn ordan bulurum ben şıpppp diyeeee10 bin insan arasından
zar kafalı olduk iyiceBdvde kızlık zarı tartışılıyor.... insanlar varlığını bile kabul etmemek için direniyor şaka gibi
Sürpriz söylememkanada da ne işin vardı?
Allah daha kötüsünü yaşatmasın. Her şer de vardır hayır biz göremiyoruz malesef.Yok çok güzel bir ülke . Hemen hemen burasıyla aynı ama benim ilişkim kötü bir şekilde bitmişti . Kötü hatıraları var yani ...
Hadi millet orayaBdvde kızlık zarı tartışılıyor.... insanlar varlığını bile kabul etmemek için direniyor şaka gibi
Öyle tabi. Bazen kötüde olsa tecrübe tecrübedirAllah daha kötüsünü yaşatmasın. Her şer de vardır hayır biz göremiyoruz malesef.
Dönemimle mezun olmadım, aceba hangi dönem, en az 150 kişi yapar bu arama listenieleme yöntemi var. bölüm meselaaa.ha bir de okulu epey karıştırmışsınnn ordan bulurum ben şıpppp diyeeee
Ne çok gezmissssssiiiin kanadada ne işiniz varsiBende o senelerde dönmüştüm Kanada’dan
Hadi millet oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?