- 14 Haziran 2019
- 14.823
- 72.344
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.721
Bu zenginlikle seni pirzola yada kestaneli iç pilav doldurulmuş Hindi açar benceyılbaşında ne pişirsem acaba?
Adana kebap yemesi sevapyurdum anadolu yemeklerini tercih ederim
Ben klasik hindi düşünmüştüm ama kilosunun 10 euro olduğunu görünce vazgeçtim. Düşün bir hindi yaklaşık 6-10 kilo bişey . Bir hindi yemek 100 euroya patlayacakyılbaşında ne pişirsem acaba?
2 yıldır biber dolmama bile fıstık alamadımmmm çok pahalandııBu zenginlikle seni pirzola yada kestaneli iç pilav doldurulmuş Hindi açar benceiç pilav zengin işi artık o iç fıstığın fiyatın ne öyle
Aşılar Ücretli mi ?Onca vergi hunharca yok ediliyor saçma sapan insanların cebine giriyor kendi aşımızı kendimiz alacağız çok saçma. 2021 daha zorlu geçecek gibi geliyor bana
kızdırmayın beni şimdi delik çorabımın resmini atarımmmmBu zenginlikle seni pirzola yada kestaneli iç pilav doldurulmuş Hindi açar benceiç pilav zengin işi artık o iç fıstığın fiyatın ne öyle
Bizde hindi o euroyu tl ye çevirinceki haliBen klasik hindi düşünmüştüm ama kilosunun 10 euro olduğunu görünce vazgeçtim. Düşün bir hindi yaklaşık 6-10 kilo bişey . Bir hindi yemek 100 euroya patlayacak. Neyse seneye insallah
Ama cidden , banada pahalı geliyor . Hani şöyle 4/1 kesip verseler onada razıyımBizde hindi o euroyu tl ye çevirinceki hali
At at , gözümüz bayram etsinkızdırmayın beni şimdi delik çorabımın resmini atarımmmm
Çinden gelenler ücretsiz sadeceAşılar Ücretli mi ?
Sen niye şimdi kebap resmî attın ki . Ya canım cekse ?? Nerden bulacağım gece gece
Düşün kilo başı 10 birim para pahalı geliyor, biz ne yapalım...Ama cidden , banada pahalı geliyor . Hani şöyle 4/1 kesip verseler onada razıyım
Birim ne demek ?Düşün kilo başı 10 birim para pahalı geliyor, biz ne yapalım...
Sütün litresi 5 tl bizde, 5 birim yani kilo hindi 10 birime bedava bize göre
Sen niye şimdi kebap resmî attın ki . Ya canım cekse ?? Nerden bulacağım gece gece
Biz açlığın fakirliğin arkasından konusuruz ancakız uyandı uyutup geleceğim az sonra.arkamdan dedikodumu yapmayın haaaa
Hani tatlıBenim yılbaşı menüm hazır.
Buzluktan yaprak sarması
Sigara böreği
Deniz börülcesi
Havuç tarator
Karışık kızartma
Kalça tavuk iç pilavlı.
Bitti gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?