- 20 Mart 2008
- 141.517
- 212.970
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.441
Birde deniz havuzları oluyorya ondan diye düşündüm,belgesellerde varya ırmaklarda güme gidiyorlar bekliyor orada koca ayılar filan.Yok somon tatlu su balığı. Norveç somonu da öyle aslında, hatta yumurtlama zamanı ondan nehirlere geri dönerler, tatlı suya bırakırlar yumurtalarınj. Sadece denize uyum sağlamış.
Koli derken 30’lu olandan mı bahsetiyorsunuz? Evet ciddi masraf 30’lu yumurta şok markette bile 24 lira. Biz pandemi öncesine kadar hiç 30’lu yumurta almadık, pandeminin başlarında eşim de evdeydi, annemde bizdeydi her kahvaltıda yumurtalı bir şeyler yapıyordum.O sigara bizde de var ama katmıyorum market alışverişine çünkü kartonla haftanın belirli günü alıyoruz, o ayrı kalem bizde
Düşünüyorum, benim evde haftalık en az 2 en çok üç koli yumurta tüketiliyor.
Ben bunu organik falan alsam, aylık yumurta masrafım zaten 600tl yi aşar.
Aldığımız dandik 2 numara yumurta, inanılmaz bir market harcamamız var ve en iyisini alırsam her şeyi alamam ben.
Süt mesela, indirime hangisi girmişse onu alıyorum uhd, çocuklarınki ayrı bize alınan ayrı.
Ben de bilirim taze günlük sütü almayı ama işte, öyle öyle alırsak ucumuzu göremeyiz.
Koli derken 30’lu olandan mı bahsetiyorsunuz? Evet ciddi masraf 30’lu yumurta şok markette bile 24 lira. Biz pandemi öncesine kadar hiç 30’lu yumurta almadık, pandeminin başlarında eşim de evdeydi, annemde bizdeydi her kahvaltıda yumurtalı bir şeyler yapıyordum.
Evet ta kendisi.Koli derken 30’lu olandan mı bahsetiyorsunuz? Evet ciddi masraf 30’lu yumurta şok markette bile 24 lira. Biz pandemi öncesine kadar hiç 30’lu yumurta almadık, pandeminin başlarında eşim de evdeydi, annemde bizdeydi her kahvaltıda yumurtalı bir şeyler yapıyordum.
Ay evet beyi avukat olan benim
Premses de olan sensin o zaman, sayende nemalanıyorum ünvanındanAy evet beyi avukat olan benimuyan bey, bizden bahsediyorlar djjsjs
Yok o şarkıdaki prenses peridirPremses de olan sensin o zaman, sayende nemalanıyorum ünvanından
Benim olmadığım malum, kül kedisinden halliceyim de, bizi karıştırdıkları bir premses var, peşine düşelim benceYok o şarkıdaki prenses peridirben olsam duramazdin djsj
Bayılma haberini okumuştum, offf.
Beyini avukat sanmis ya, seni de premses peri sanmisBenim olmadığım malum, kül kedisinden halliceyim de, bizi karıştırdıkları bir premses var, peşine düşelim bence
ZıahahshshshBeyini avukat sanmis ya, seni de premses peri sanmis
Yalniz benim bey kadar, ben de avukatim, kimse ondan bahsetmiyor
Keşke benim de gecinebilecegim kadar çok kira gelirim olsaydi, ben de ondan nemalansaydim
Allah artirsin, helalden daha daha cok versin maşallah sübhanallah tü tü tü
Off ye şifa olsun, oğlunu çekiyorsun, yapsın o kadarını kp.Zıahahshshsh
Vurdun gol oldu
Keşke benim de olsa, kp in parayı yiyoruz napalım.
Yok, karı koca avukat demişti, ben nemalanmak derken ünvanınız diye mesleklerinizden bahsetmiştim, premseslikte yok gözüm, meslek yeterdi
Aksjsj
Çilekeş hatunlarız, anlaşıldı.Off ye şifa olsun, oğlunu çekiyorsun, yapsın o kadarını kp.
Boşver unvan var da, ben de yerden cis siliyorum
Avukat yerine premses olmak isteyebilirdim
O şekilde ev alan birikim yapanlar, ailelerden geçiniyor. Benim ablam mesela evinde yemek yapmazdı, işten gelip yemeğini annemlerde yiyorlardı, çaylarını içip, yatmaya evlerine gidiyorlardı. Çocuğuna annem baktı, çocuğun banyosu, kıyafetleri her şeyi annemlerde. Hafta sonu bile anneme gidiyordu. Evine misafir gitmiyordu, yılda bir kere belki annemler gidiyordu o kadar.Sadece o üye değil ki bunu söyleyen, bir güruh var asgari ücretle yaşayıp, birikim yapan.
Ev ya da araba için peşinat biriktiren veyahut altın alan.
Tek tek dişleri mi satıyorlar nedir, ben anlamıyorum ki.
Sonra şükürsüz diye bize itham ediyorlar
Yok yok kendisi de beyi de avukat olan biri vardı avukatlığını kendisi icra etmiyordu tarzı biseyler yazdım ben.senin lawyerliginden de bahsettim yaniBeyini avukat sanmis ya, seni de premses peri sanmis
Keşke benim de gecinebilecegim kadar çok kira gelirim olsaydi, ben de ondan nemalansaydim
Senin de kayinvalide kayınbaba çok iyi durumdalar canım .kira gelirinden az değil hani bu durumdaBeyini avukat sanmis ya, seni de premses peri sanmis
Tamam işte o filmgibi zatenYok yok kendisi de beyi de avukat olan biri vardı avukatlığını kendisi icra etmiyordu tarzı biseyler yazdım ben.senin lawyerliginden de bahsettim yani
Yani karı koca avukat olanın filmgibi olduğunu bulduk da prenses hanginiz halen onu ariyorumTamam işte o filmgibi zaten
Hadi ya işte kendisi alışveriş yapmayınca anlaşılmıyor.Geçenlerde profiline yazdı üye, pazarda 100 tlye meyve aldım param bitti. İnsanların bana neden kızdığını kendim alışverişe gidince anladım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?