- 8 Mart 2015
- 25.106
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.192
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.361
6plus güzel telefondu, kocam hediye istemişti yeni evliykenevde kimse de 8 yok 6s ve 6 plus var fakiriz diyorumm yahuu neyini anlamıyorsunuz?
ilk kez 9 yaşında aldım ama bebekliğinde sadece park yatak aldım.ve en ucuzundan bir adore genç odası kullandı.onu da atmadım diğer odalara dağıttım ve 12 takside aldımmm takımı cidden fakirimm inanın artıkkkkKızınıza aldığınız oda takımıyla ıphone 12 alınır kuzum diyeyim de sizin de zengin olduğunuz çıksın ortaya.
lennn çocuğun çalışma masasını eşim aldı.ikea masa sandalye kaldı geriye mamut marka olandan.ee çocuk büyüdü 2büklüm kamburu çıkarak nasıl orda canlı derse katılsınn insaff yahuu etmeyin eylemeyinnn6plus güzel telefondu, kocam hediye istemişti yeni evliyken
Avizeciden mobilyadan kendini kurtarsaydın alırdın ayol söylenme
Valla bi kere öğrendik oda takımıyla kapıda yatan arabayı artık ikna olmamız zor.ilk kez 9 yaşında aldım ama bebekliğinde sadece park yatak aldım.ve en ucuzundan bir adore genç odası kullandı.onu da atmadım diğer odalara dağıttım ve 12 takside aldımmm takımı cidden fakirimm inanın artıkkkkçocuk kreş anaokulu dahil özel okulun ööö sünü göremedi dahaaaa
önce arabamı bi gör amaaa .bu arada çalışarak almadım alamam arsa satıp aldıkkValla bi kere öğrendik oda takımıyla kapıda yatan arabayı artık ikna olmamız zor.
Avakadoyu gündeme getirmiyorum artık BİM ve ŞOK da satıyor çünkü.
Şaka bir yana vergisi, kakaosu, benzini derken araba ciddi masraf kapısı.önce arabamı bi gör amaaa .bu arada çalışarak almadım alamam arsa satıp aldıkk
ben de satayım tek araç kullanırım dedim ama olmuyor bunun karı kışı var alışveriş poşetlerini taşıması var büyük şehirde lazım maalesef 1 çocuk da arabaaa .Şaka bir yana vergisi, kakaosu, benzini derken araba ciddi masraf kapısı.
Geçen Mart’ta okullar tatil olunca eşimin aracını sattık tek arabaya düşelim zorda kalınca taksi ve Moov ile idare edelim dedik olmadı.
Arabayı sattık ikinci el fiyatlar fırladı oradan bir zarar ettik.
Yetmedi geçen ay tekrar alırken bi daha zarar ettik.
Kıssadaki marabanın ağaya söylediğini söyledim kocama; biz bu moku niye yedik?
Sus kız mücevherlerin kadar konuş dicem sabaha kadar konuşacaksın hala gelip fakir edebiyatı yapıyorsunlennn çocuğun çalışma masasını eşim aldı.ikea masa sandalye kaldı geriye mamut marka olandan.ee çocuk büyüdü 2büklüm kamburu çıkarak nasıl orda canlı derse katılsınn insaff yahuu etmeyin eylemeyinnn
Çantaları da say, mücevher parası onlarTek mücevherim: alyansım tektaşım so chic kolyelerim
5 çeyrek alıp ipe dizip boynuma takıcam yetti artıkÇantaları da say, mücevher parası onlar
O zaman sen fakir değilsin, çık topiktenBu hastalık bana hiç iyi gelmedi. İphone 12 siparişi verdim az önce. Ciddi anlamda battım
Ehe işte kendini ele verdin, atalardan zenginsin.önce arabamı bi gör amaaa .bu arada çalışarak almadım alamam arsa satıp aldıkk
Fenasın ama severim seni, afiyet bal şeker olsun
Dün geceBu gidişle ben de eve gidince kısır yapacağım.
Çok da severim.
Kim gündeme getirdiyse sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?