Geçinemeyenler kulübü

Kızınıza aldığınız oda takımıyla ıphone 12 alınır kuzum diyeyim de sizin de zengin olduğunuz çıksın ortaya.
ilk kez 9 yaşında aldım ama bebekliğinde sadece park yatak aldım.ve en ucuzundan bir adore genç odası kullandı.onu da atmadım diğer odalara dağıttım ve 12 takside aldımmm takımı cidden fakirimm inanın artıkkkk çocuk kreş anaokulu dahil özel okulun ööö sünü göremedi dahaaaa

6plus güzel telefondu, kocam hediye istemişti yeni evliyken

Avizeciden mobilyadan kendini kurtarsaydın alırdın ayol söylenme
lennn çocuğun çalışma masasını eşim aldı.ikea masa sandalye kaldı geriye mamut marka olandan.ee çocuk büyüdü 2büklüm kamburu çıkarak nasıl orda canlı derse katılsınn insaff yahuu etmeyin eylemeyinnn

Valla bi kere öğrendik oda takımıyla kapıda yatan arabayı artık ikna olmamız zor.
Avakadoyu gündeme getirmiyorum artık BİM ve ŞOK da satıyor çünkü.

önce arabamı bi gör amaaa .bu arada çalışarak almadım alamam arsa satıp aldıkk
Şaka bir yana vergisi, kakaosu, benzini derken araba ciddi masraf kapısı.
Geçen Mart’ta okullar tatil olunca eşimin aracını sattık tek arabaya düşelim zorda kalınca taksi ve Moov ile idare edelim dedik, olmadı.
Evle benim işin arası 10 km.
Eşimin okul, kurs, özel ders çok karışık-değişken lokasyonlarda.
Arabayı sattık ikinci el fiyatlar fırladı oradan bir zarar ettik.
Yetmedi geçen ay tekrar alırken bi daha zarar ettik.
Kıssadaki marabanın ağaya söylediğini söyledim kocama; biz bu moku niye yedik?

ben de satayım tek araç kullanırım dedim ama olmuyor bunun karı kışı var alışveriş poşetlerini taşıması var büyük şehirde lazım maalesef 1 çocuk da arabaaa .

Sus kız mücevherlerin kadar konuş dicem sabaha kadar konuşacaksın hala gelip fakir edebiyatı yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…