- 17 Aralık 2015
- 26.624
- 48.553
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.241
Ben ev hanimiyim canim minnoş bakiyorum evde.Arkadaslar sesiniz yok :)
Musaadenizle artik sizden sene geciyorumhobileriniz nelerdir, neler yapmaktan hoslanirsiniz? Calisiyor musunuz?
Valla bilmiyorum bende çözemedim ben neyden hoşlanırımşu dünyada belki de en çok kendime yabancıyım.
Ama calismadigimi biliyorumçalışmıyorum evet evet .
Öğretmenim
Ama şimdilik çalışmak sınava hazırlanmak gibi bı planım yok
Evet pek sessizler
Cumartesi tüm aile bir aradalar muhtemelen
Almanyadasin aslen nerelisin
Bende dikiş dikmeyi çok çok öğrenmek istiyorum Ama nasılNe güzel dedin, aslinda hepimiz kendimize yabanciyiz, aci cektikce, kendimize döndükce kendimizi buluyoruz.
Ögretmensin öyle mi?Bende birilerine bir sey anlatabilme yetisi olmadigindan ögretmenlere hep daha cok saygi duyarim.
Ben de mezun oldum, mühendisim ve is ariyorum.
Bir de coook asosyalim, hep evde ugrasirim. Simdi dikis makinesi aldim, dikis dikmeye ugrasiyorum
Acayip keyifli iş dikiş dikmekNe güzel dedin, aslinda hepimiz kendimize yabanciyiz, aci cektikce, kendimize döndükce kendimizi buluyoruz.
Ögretmensin öyle mi?Bende birilerine bir sey anlatabilme yetisi olmadigindan ögretmenlere hep daha cok saygi duyarim.
Bir de coook asosyalim, hep evde ugrasirim. Simdi dikis makinesi aldim, dikis dikmeye ugrasiyorum
Ben ev hanimiyim canim minnoş bakiyorum evde.
Hobi falan kalmadi bende son 3 senedir :)
Sen neler yaparsin
Mühendis hanımNe güzel dedin, aslinda hepimiz kendimize yabanciyiz, aci cektikce, kendimize döndükce kendimizi buluyoruz.
Cocuktan oncesini pek hatirlamiyosun aslinda, hatirlarsan cigerin kor gibi sizliyoAllah bagislasin. :) cocuktan önce ve sonra diye ayriliyor degil mi annelerin hayati?
Ben evde olmayi cok severim. Puzzle yapardim bir ara, örgü örüyordum. Simdi bir dikis makinesi aldim, onunla ugrasiyorum.
Bende dikiş dikmeyi çok çok öğrenmek istiyorum Ama nasıl
Keşke şık elbiseler diken bir terzi olsaydim çok paralar kazansaydim
Acayip keyifli iş dikiş dikmek
Fena zaman gecirtiyo
Tam profesyonel olacam derken çocuğum filan olur sinirden kudururum artikKücük bir makine al, sonrasi kendiliginden gelisiyor.
Aslinda dikis kursuna gitmek istiyordum ben, hem birazcik sosyallesiyim diye. Malum pandemiden dolayi hersey iptal.
Ama youtubeda her sey en ince ayrintisina kadar var. kurstan bile iyi, cünkü anlamadigin yeri sarip sarip izleyebiliyorsun
Bende youtube den izliyorum, bir ara kumaşini alip kizima bikini dikecegimKücük bir makine al, sonrasi kendiliginden gelisiyor.
Aslinda dikis kursuna gitmek istiyordum ben, hem birazcik sosyallesiyim diye. Malum pandemiden dolayi hersey iptal.
Ama youtubeda her sey en ince ayrintisina kadar var. kurstan bile iyi, cünkü anlamadigin yeri sarip sarip izleyebiliyorsun
Profesyonel olana kadar bebe baya buyur kuşum, aradan çikar sen o işiTam profesyonel olacam derken çocuğum filan olur sinirden kudururum artik
Elim ayağım titredi yine düşününce çocuğum dur.cocugum yapma.cocugum susProfesyonel olana kadar bebe baya buyur kuşum, aradan çikar sen o işi
Bende youtube den izliyorum, bir ara kumaşini alip kizima bikini dikecegim
Elim ayağım titredi yine düşününce çocuğum dur.cocugum yapma.cocugum susbak goruyomusun ellerimi nasıl gerginim
Aslında hiç de asosyal biri gibi değilsinBikini miiiay ne tatlisss
Istanbuldaysan bir sürü kumas pazari vardir ne güzel.
Ben youtubedan kadiköy kumas pazarina gidenleri izledim artik yokluktan
Ankaradayım ben, internetten alirim en kotu kumaşıni :)Bikini miiiay ne tatlisss
Istanbuldaysan bir sürü kumas pazari vardir ne güzel.
Ben youtubedan kadiköy kumas pazarina gidenleri izledim artik yokluktan
Ben çalışıyorum, öğretmenim. Bende de bir çocuk var ona bakıyorum bir yandan. Hobi fln bende de kalmadı. Akşam 9.30da düdük çalıyor çay içip dizi izliyoruz belki iki sayfa da yatmadan okuyorum gün bitiyor. Sıfır hareketArkadaslar sesiniz yok :)
Musaadenizle artik sizden sene geciyorumhobileriniz nelerdir, neler yapmaktan hoslanirsiniz? Calisiyor musunuz?
Çocugum sus kismina hic girmeyelim mumkunseElim ayağım titredi yine düşününce çocuğum dur.cocugum yapma.cocugum susbak goruyomusun ellerimi nasıl gerginim
Aynen böyle hissediyorum .Hahaha cocuk fikri beni de geriyor
Cocugum olunca sanki hayatim bitecekmis gibi hissediyorumatsan atilmiyor, satsan satilmiyor hep eteginde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?