Geçinemeyenler kulübü

Khomyuk Thread 'Oğlumu köpek ısırdı ' Oğlumu köpek ısırdı

Bu ara köpekler çocuklara dadandı galiba
Annaaa ben olsam ohooo allah korusun.
Bugun yine disari ciktik o kopekde geldi sahibiyle birde parka sokuyor çikarirmisin burdan dedim neden diyo, cocuklarin oyun alanina kakasini yapiyo sonra kucuk bebekler gelip bilmeyip o kumlari agzina sokuyo, toplama zahmetinde bile bulunmuyorsunuz kopeginizin pisligini dedim.
Bu kopek yuzunden bir gun bir birimize girecegiz

Bence adamdaki rahatlıktan anladığım kadarıyla köpeği aşılı
Asılı olmasa o da çok tedirgin olur Yusuf Yusuf ederdi bence

Aboo çok ters yapmışsın ben buz kestim burada.
Bişey dedi mi ?

Aboo çok ters yapmışsın ben buz kestim burada.
Bişey dedi mi ?
Yoo ne diyecek hakliyim.
Kopek cocuklarin ustune kosuyor havliyor isirmaya meyilli bir kopek, ayni zamanda gercekten kopek Oyun parki alanina kakasini yapiyor o cocuklar orda kumla tasla toprakla oynuyor.
Kucuk bebeklerini getiren insanlar var cocuklar ne bulsa agzina goturme modundalar.
Daha onceleride baska bir adama kirdigi soda sisesinin camlarini toplamadigi icin kizdim.
Ya bir cocuk agzina atsa eline alsa bir yeri kesilse batsa kim verecek hesabini hesabini gectim cam cok tehlikeli

bebeklinick ben gucci guilty intense kullanirim, yillardir imza parfümüm. Saatler sonra bile insanlar sorar parfumun ne diye sekerli kokulardan nefret ederim. Kendi parfumumun yani sira erkek parfumu kullaniyorum valentino uomo ve paco rabanne one million babama almistim ama ben daha cok kullaniyorum ozellikle valentino cok fresh karabiberli, keskin bir koku

Bir de dior hypnotic poison kokusundan hic hoslanmiyorum. Annem kullanirdi ama ben ne zaman duysam asiri rahatsiz ediyor.

S sarahconnor ben de dustan cikinca, gecerken gozume carpinca, yatmadan parfüm sikarim annem hatta deli misin niye yatmadan kullaniyorsun diyor ama bence en önce kendine güzel kokmali insan

Ben de senin gibiyim bir arkadaş bana park teyzesi diyor bir park teyzesi daha buldum. Ben salıncakta sallanan 20 yaşındaki kocamanları kaldırır, park civarında sigara içenlere de bulaşırım. Özellikle bir grup tasmasız gezdiren pitbullular var onlarla aram aşırı gergindir.

Annemde kalıyorum yazın eşim de yanıma gelecek benfe dedim ki o gelmeden girerim banyoya
O da süpriz yapmış erken gelmiş
Yataktaydım sabah dedim sakın dokunma bana sarılma pis kokuyorumdur ya saçmalama diyor
Çarsafları değiştirdim koşarak banyoya girdim
Parfümledim kendimi
Annem de sen psikopat mısın yavrum diyor
Kocam da hiç öyle takacak biri değil ama
Yolculuk yapar misal inince anneme sarılırken hep kötü mü kokuyorum arabada terlemiş olabilirim parfüm de sıktım ama diyorum
Biri küçükken pis kokuyorsun filan mı dedi acaba

Haklısın ama ya bende çok karışmasam da çok kızıyorum
Kocaman insanların salıncakta olmasına
Küfür eden çocuklara
Tasmasız köpeklere
Kedileri rahatsız eden kuyruğunu çeken çocuklara
Herkes huzurla oynasa gülse olmuyor
Parka inip stres sahibi oluyoruz

Koruma barı olmayan salıncak olsa sallansınlar ama koruma barını kaldırıp sığamıyor gelip o incecik koruma barına oturuyorlar ya bende şalterler atıyor. Sonra o koruma barları kırılıyor, çocuklar sallanamıyorlar. Yada banklar dolu diye kaydırak ucunda sigara içiyorlar. Zehiri solutmalarını geçtim çocuklar kaymak istese bile büyük insana kalk diyemiyorlar. Her parka gidişimizde mutlaka birileriyle tartışıyoruz öyle

Ben oyle biri kaydiragin basina otursa ve kalkmasa kendim kayarak iner tepelerim mesela

Yorumlara baktım da gcci quilty intense için kış kokusuymus

Son düzenleme:
Arkadaslar sabah sabah inanilmaz sinirlerim bozuldu yine, size icimi dökmek istiyorum.

Sabah güneslik almak icin ciktik babamla. Vardik, bakiyoruz derken benim gözüm kumaslara kaydi. Bunlari siz mi kesiyorsunuz dedim , orada calisan kadin gözlerini devirerek ben dedi. Bir sey demedim. Bakarken babam e daha bekleyecek miyiz diyince bu sefer bagirmaya basladi, ben de ona bagirdim, musteriyle boyle konusamazsiniz diye.

Perdeleri aldik cikarken kadin geldi, evet ne istemistiniz?! Dedi. Yeni mi aklina geldi, artik gerek kalmadi diye bagirdim. Arkadan genc cocuk geldi ve bu sefer o bagirmaya basladi, gerizekali defol dedi bana sok oldum.

Patronuna sikayet etmek istedim, babam durdurmadi. Su an aglamak istiyorum. Böyle seyler sadece benim basima geliyor gibi hissediyorum.

Almayıp çıksaymışsınız keşke. Böyle durumlarda ben muhatap olmam. Gerizekalı mı dedi ne aldıysam bırakırım. Ücreti ödediysem de iptal ederim. Muhattap olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…