Geçinemeyenler kulübü

Yapma ya vay zilli bak nasıl sinir oldum niye yediki ya camı açık duruyo acaba başka Birsey gelip mi yedi düşünüyordum ben sütünü veriyorum sen daha niye yavrunu yiyorsun ya
Hastalikliysa yer
Normalde değil

Zayıf hasta yaşamayacağını düşündüğü çocuğu yerler. Proteini ziyan etmez yani.
Fakat kediye laktoz dokunur süt verme. Kusar yazık. Yoğurt peynir et veya yumurta ver
Ya Khomyuk hastaydı ölür kesin dedim ama öyle görünce üzüldüm diğerleri canavar gibi kaçıyodu bu garibim durduk yerde devriliyodu gözü açılmıyodu demek hain anası yedi. Bilmem süte ekmek basıp veriyordum yiyordu hep kız aynı insanlar gibi yavrular duruyo o gidiyo yemek buluyo herhalde dolanıyo geliyo emziriyodu

Hamilesin ya nasıl üzülüyorsun demi böyle şeylere

Ölünce.

zayıf yavru yuvada kendiliğinden ölürse anne ölü yavrunun avcıların dikkatini çekmesini önlemek için ya da ölü bedenden diğer yavrularina yayılabilecek bir hastalığı/paraziti önlemek için yavruyu yiyor

Ne acı yavrularini korumak icin yavruyu yemek zorunda kalmak.

Deniz hastalaninca plani biraktim hala yapamadim
Kafam karisik ya.
Mugla desen bilirim az cok nerde kalinir ama antalya benim icin çok sıkıntı.
Sadece konya altıni biliyorum
Antalya tatil önerilerine(Instagram/Google) göre bı yol çiz istersen. Bakmissindir da belki
Zor bı konu gerçekten

Deniz hastalaninca plani biraktim hala yapamadim
Kafam karisik ya.
Mugla desen bilirim az cok nerde kalinir ama antalya benim icin çok sıkıntı.
Sadece konya altıni biliyorum
Ama sırf bilmiyoruz ki diye de vazgeçip muglaya gitme yani

Bı değişiklik olsun bu kez

Ya da Didim'e ayvalik' a filan gel

Ama sırf bilmiyoruz ki diye de vazgeçip muglaya gitme yani

Bı değişiklik olsun bu kez

Ya da Didim'e ayvalik' a filan gel
Akcay da su bahsettigim amca dedigim akrabamizin oglunun pansiyonu var kendi evleride var.
İstesem anahtarida gozu kapali verir ama denizi soguk diye okudum.
Degisiklik olsun istiyorum ama nerde nasil kalinir bilemedigim yer, sahil hinca hinc dolu olacak muhtemelen antalya genelde oyle çunku rahat edemeyecegim pandemiden dolayi.
Ne bileyim ya aklimda bir dolu soru isareti var.
En azindan diyorun temmuza kadar falan bekleyip gitmeyeyim belki aşı yetisirde bir nebze rahatlarim bilemedim.

Aslında doğru
Görsellerde gördüğüm kadarıyla çakıllı da denizi Balıkesir'in .

Ben yaptırdım rezervasyonu ağustos 5te otele gidicez beş gece. Öncesi de babamın yazlığa geçeriz belki gün sayıyoruuum geçen sene gitmedik denize

Ben yaptırdım rezervasyonu ağustos 5te otele gidicez beş gece. Öncesi de babamın yazlığa geçeriz belki gün sayıyoruuum geçen sene gitmedik denize
Yaaa çok sevindim adina
Azıcık ileri tarihli olmuş ama dayanabilecek misin

Aslında doğru
Görsellerde gördüğüm kadarıyla çakıllı da denizi Balıkesir'in .
Çakilli kabul edebilirim sakin oldugu surece ama denizide soguk diyolar.
Gonlum antalyadan yana acikcasi ama en azindam biz gittik su evde kaldik gayet guzeldi diyecek birileri lazim sanirim :)

Gonlum antalyadan yana acikcasi ama en azindam biz gittik su evde kaldik gayet guzeldi diyecek birileri lazim sanirim :)
Kk da sor olmadı

Ben denizdeyken cakillarin içinde yaratik olacak diye aklımı kaybediyorum bastıkça anlayamiyosun ya ne var ne yok.
Sonra tabi ki yine oradan oraya koşan zorunlu

Temmuzda anca işimiz biter, eş ailesi 1 hafta gitmemizi bekler bayram da var ancak olur dedim ama 30 Temmuz’da babama geçeriz bence
Bu arada okullar bu yıl temmuz 2 de kapatılsın mi denmiş nolmus öyle ya
Kayınvalidem sınıf öğretmeni diye ona mı farkli anlamadim nedir durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…