- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.961
Ay şimdi bidaha okudum da cidden anlatamamışımAhahshsh
Kime gömdün ya da övdün anlamadık burcu
Şaka şaka, hepimiz zorunlu için aynısını düşünüyoruz, sağ gösterip sol çakabiliyor evet.
Ben ilk şeyde şaşırdım, başka bir konuda ufak bir sürtüşme çıkmıştı hepimizin geyikte olduğu, kız bir anda yardırdı yahu, kısa süreli şok yaşamıştım
Yok yok anladık, zorunlu da anlamıştır, latife ettim ben.Ay şimdi bidaha okudum da cidden anlatamamışımtam bu oldu doğrusu sağ gösterip sol çakmak. Ayy bebeklinick umarım yanlış anlamadın
Kız daha neredeydin düşüncelerime tercüme oldunYok yok anladık, zorunlu da anlamıştır, latife ettim ben.
Sürprizlerle dolu bir insanın dedin gayet
Hatırlamıyorum ne zamanı kastettinAhahshsh
Kime gömdün ya da övdün anlamadık burcu
Şaka şaka, hepimiz zorunlu için aynısını düşünüyoruz, sağ gösterip sol çakabiliyor evet.
Ben ilk şeyde şaşırdım, başka bir konuda ufak bir sürtüşme çıkmıştı hepimizin geyikte olduğu, kız bir anda yardırdı yahu, kısa süreli şok yaşamıştım
Valla ne yanlış anladım ne doğru anladımAy şimdi bidaha okudum da cidden anlatamamışımtam bu oldu doğrusu sağ gösterip sol çakmak. Ayy bebeklinick umarım yanlış anlamadın
Ya aslında yanlış anlama diye kelimeleri seçmeye çalıştım ama rahatsızım ya toplayamadım da amaaanValla ne yanlış anladım ne doğru anladım
Çünkü anlatamadin bence de
Ben de biri soru sormuş 5000 tl ye burun ameliyatı yapan doktor galiba soruValla ne yanlış anladım ne doğru anladım
Çünkü anlatamadin bence de
Tam o meseleyiHatırlamıyorum ne zamanı kastettinben bı malum uyeye yardirdim milletin üstüne gidip asagilamalar filan hiç hazmedemem sen kimsin hayırdır yani.
Onun dışında yokvar mi
Aman iyi etti film özelden tebrik mesajlarımı iletmiştim o zamanlar zorunluya daTam o meseleyi
Yazmayıp yazmayıp biranda döşedin ya, bayağı bir şok etkisi yaratmıştı bende.
Hayatim boyu böyle söylemişlerdir banaBen de biri soru sormuş 5000 tl ye burun ameliyatı yapan doktor galiba soru
Oraya doktor burnunu alıp kaçar yazmışsın ona acayıp güldüm
Aslında net çat çat gördüğün gibi cevaplıyosun
Biriktirmedim aslındaAman iyi etti film özelden tebrik mesajlarımı iletmiştim o zamanlar zorunluya dademekki biriktirmiş bizimki birden patlama yaşadı
Sen iyilessss ben alınmamYa aslında yanlış anlama diye kelimeleri seçmeye çalıştım ama rahatsızım ya toplayamadım da amaaan
SüpersinBiriktirmedim aslında
Özelden kendisiyle konusuyorduk o an da .özelden topige girip cikiyorum da bı yandan.
Baktım ki sana
Perriere
Bir üyeye daha
Ve en son tionaya kocan öldüyse git bdv ye derdini anlat deyince
Bunların hepsi yarım saat içinde üst üste olunca ben size yapılana tahammül edemedim.
Önceden yaptığı göze batan ne varsa onları da o an döşedim bende .
Allah herkesin gönlüne göre versin
Güzel şeyler konuşalım hadi gündem değişsin
E devletten görebiliyor olmanız lazım cezaları, bir ordan bakın bakalım.Süpersin
kızlar eşime daha ceza kağıdı gelmedi acaba neden ki bileniniz var mı polis tablette yazmıştı öyle söyledi emniyeti aradı biz seni arayacağız demişti ayın 6sında yedi cezayı araya kısıtlama girdi ama acaba etkisi varmı ki
Aslında ilk başta göremedik çıkmıyo nedense bu ceza itiraz edeceğiz maalesef ortada birsey yokE devletten görebiliyor olmanız lazım cezaları, bir ordan bakın bakalım.
Ben sana dedim itiraz suresi dolar sonra pesinize yollarlar diyeAslında ilk başta göremedik çıkmıyo nedense bu ceza itiraz edeceğiz maalesef ortada birsey yok
Yok onu bilerek avukuta da sordum da o ceza kağıdı elimize ulaşmasından sonra 15 günmüş itiraz artık imza falan mı atılıyor nasılsaBen sana dedim itiraz suresi dolar sonra pesinize yollarlar diye
Belkide e devlete bakip gormeniz gerekiyordur.Yok onu bilerek avukuta da sordum da o ceza kağıdı elimize ulaşmasından sonra 15 günmüş itiraz artık imza falan mı atılıyor nasılsa
Tabletle yazmışlar kağıt vs vermemiş ama e devlette öyle bi içerik bulamadık yani arattıracak bekleyelim bakalım eninde sonunda bulur bırakmaz devlet babaBelkide e devlete bakip gormeniz gerekiyordur.
Tabletle yazdilar demişsin çunku
Vergi borclarini sorguladiniz mi?Tabletle yazmışlar kağıt vs vermemiş ama e devlette öyle bi içerik bulamadık yani arattıracak bekleyelim bakalım eninde sonunda bulur bırakmaz devlet baba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?