Geçinemeyenler kulübü

Ay şimdi bidaha okudum da cidden anlatamamışım tam bu oldu doğrusu sağ gösterip sol çakmak. Ayy bebeklinick umarım yanlış anlamadın

Hatırlamıyorum ne zamanı kastettin ben bı malum uyeye yardirdim milletin üstüne gidip asagilamalar filan hiç hazmedemem sen kimsin hayırdır yani.

Onun dışında yok var mi

Ben de biri soru sormuş 5000 tl ye burun ameliyatı yapan doktor galiba soru
Oraya doktor burnunu alıp kaçar yazmışsın ona acayıp güldüm

Aslında net çat çat gördüğün gibi cevaplıyosun
Hayatim boyu böyle söylemişlerdir bana

Sen cat çat konusuyosun insanlara iyiyse de kötüyse de filan diye.

Bazen iyi oluyor bazen kötü

Gulmene vesile olduğuma sevindim bu arAda

Aman iyi etti film özelden tebrik mesajlarımı iletmiştim o zamanlar zorunluya da demekki biriktirmiş bizimki birden patlama yaşadı
Biriktirmedim aslında
Özelden kendisiyle konusuyorduk o an da .özelden topige girip cikiyorum da bı yandan.
Baktım ki sana
Perriere
Bir üyeye daha
Ve en son tionaya kocan öldüyse git bdv ye derdini anlat deyince

Bunların hepsi yarım saat içinde üst üste olunca ben size yapılana tahammül edemedim.

Önceden yaptığı göze batan ne varsa onları da o an döşedim bende .

Allah herkesin gönlüne göre versin
Güzel şeyler konuşalım hadi gündem değişsin

Süpersin
kızlar eşime daha ceza kağıdı gelmedi acaba neden ki bileniniz var mı polis tablette yazmıştı öyle söyledi emniyeti aradı biz seni arayacağız demişti ayın 6sında yedi cezayı araya kısıtlama girdi ama acaba etkisi varmı ki

E devletten görebiliyor olmanız lazım cezaları, bir ordan bakın bakalım.

Belkide e devlete bakip gormeniz gerekiyordur.
Tabletle yazdilar demişsin çunku
Tabletle yazmışlar kağıt vs vermemiş ama e devlette öyle bi içerik bulamadık yani arattıracak bekleyelim bakalım eninde sonunda bulur bırakmaz devlet baba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…