- 17 Aralık 2015
- 26.648
- 48.580
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.941
Çocuk aileye uyarTabii tabii, kucağa alıştırmışsın, işte kendin yatırmamışsın, çok şımartmışsın, her istediğini yapmışsın, çocuk aileye uyar sen ona değil vs vs.
Her böyle diyene cevabım ‘tam tamına 24 saat vereyim, sen çıktığı yere geri sokmuyorsan o çocuğu ben de adam değilim’ oluyor.
Bekara hatun boşamak kolay hesabı, pilli bebekten bir tık daha yaşam belirtisi gösteren çocuk sahibi olmuşlar, bir de gelip kınama krallığına oynuyorlar.
Biz çok meraklıyız tabii el kol bacak sakatlamaya, insan gibi tuvalete bile gidememeye.
Hobi olarak hayatımızın içine ediyoru, zevkten tamamen.
Ben bi gidip boşanıyorum o zaman kizlarÇocuk aileye uyarhıhı tabi
Bir gun kaynanamlar burdayken bana sey dediler, denize biz bakariz siz cikin dolasin biraz.
Durmaz o dedim kusana kadar aglar yok uok biz varken durur dedi.
Denize dondum deniz bir markete gidip gelebilirmiyim dedim tabiki dedi 25 aylikti daha oyle bebekte degil.
Daha otobandan cikmadan pesime zirt telefon.
Yenge deniz kudurmus gibi agliyo her yere kustu geri donun
Bir dondum ki kaynanamin suratina bile kusmus yani
Sanki biz cocugumuza bakamadigimizdan oyle kudurmus gibi agliyorda onlar bakinca uslu uslu duracak
Anasi susturamamis siz kim oluyosunuz
Tabii tabii, kucağa alıştırmışsın, işte kendin yatırmamışsın, çok şımartmışsın, her istediğini yapmışsın, çocuk aileye uyar sen ona değil vs vs.
Her böyle diyene cevabım ‘tam tamına 24 saat vereyim, sen çıktığı yere geri sokmuyorsan o çocuğu ben de adam değilim’ oluyor.
Bekara hatun boşamak kolay hesabı, pilli bebekten bir tık daha yaşam belirtisi gösteren çocuk sahibi olmuşlar, bir de gelip kınama krallığına oynuyorlar.
Biz çok meraklıyız tabii el kol bacak sakatlamaya, insan gibi tuvalete bile gidememeye.
Hobi olarak hayatımızın içine ediyoru, zevkten tamamen.
Vay canına, ben tam 17 ay geceleri yenidoğan anası gibi kalktım emzirdim ya. Sonra canıma yetti de gece emzirmesini kestim. 17 ay dört saatte bir uyandım ben. 27 aya kadar da su içmek için fln kalkıp beni çağırdı en az bir iki kez. Ben kesintisiz uykuya 27 ay sonunda döndüm5 aydan sonra deniz bu bahsettigin, ama 5 6 aya kadar bekleme boyle bisey
Emseydi belki bizimkide uyumazdi, deniz sadece 5 ay kadar emdi.Vay canına, ben tam 17 ay geceleri yenidoğan anası gibi kalktım emzirdim ya. Sonra canıma yetti de gece emzirmesini kestim. 17 ay dört saatte bir uyandım ben. 27 aya kadar da su içmek için fln kalkıp beni çağırdı en az bir iki kez. Ben kesintisiz uykuya 27 ay sonunda döndüm
Ben Bi gün bile emmemişim ondan kaynaklı mı bilmiyorum ama bağışıklığım çok düşüktür hemen havadan nem kaparım inşallah ben iyi emziririrm deniz nasıl düzeldi miEmseydi belki bizimkide uyumazdi, deniz sadece 5 ay kadar emdi.
Bugun tekrar dr a giturecegim canimBen Bi gün bile emmemişim ondan kaynaklı mı bilmiyorum ama bağışıklığım çok düşüktür hemen havadan nem kaparım inşallah ben iyi emziririrm deniz nasıl düzeldi mi
Aman dikkat et canım ben nasıl nerden kaptım hiç bilmiyorum denize heleki kat kat dikkat etBugun tekrar dr a giturecegim canim
Yapacak bir şey yokAman dikkat et canım ben nasıl nerden kaptım hiç bilmiyorum denize heleki kat kat dikkat et
Senin Corona testini yaptırdığını okuduktan sonra uyudum ya Ondan etkilenmisimAman dikkat et canım ben nasıl nerden kaptım hiç bilmiyorum denize heleki kat kat dikkat et
hala ishal mi? Sular bazen yapar derler ya sen bu ara yemeklere içmelik su kullan. Hatta kızı yıkarken de bi süre içme suyu kullan. Belki de öyle bir şeydirYapacak bir şey yokelimden gelen tedbiri almaya calisiyorum bundan sonrasi kismet artik
Diskilama sayisi azaldi ama ishal, dili bem beyaz olmushala ishal mi? Sular bazen yapar derler ya sen bu ara yemeklere içmelik su kullan. Hatta kızı yıkarken de bi süre içme suyu kullan. Belki de öyle bir şeydir
Doktoru ne diyor? Enfeksiyon mu acaba?Diskilama sayisi azaldi ama ishal, dili bem beyaz olmus
Az bir idrar yolu enfeksiyonu cikti ama ondan olsa ateside olurmus, viral bir seyde yok.Doktoru ne diyor? Enfeksiyon mu acaba?
Umarım kolay geçer sonuçları da temiz çıkarAz bir idrar yolu enfeksiyonu cikti ama ondan olsa ateside olurmus, viral bir seyde yok.
Saat 2 de kendi dr una goturup detayli bir muayene isteyecegim insallah bizimki musade ederse
Yaa rüyamı o kabustur benceSenin Corona testini yaptırdığını okuduktan sonra uyudum ya Ondan etkilenmisim
rüyamda AVM de ateşim 42 derece çıktı korkuyla uyandım şimdi
Hayatımda hiç kabus demedim biliyomusunYaa rüyamı o kabustur bence
Bana zaten hep farklı gelmişsindir şaşırmadımHayatımda hiç kabus demedim biliyomusun
İyi bişey mi kötü bişey miBana zaten hep farklı gelmişsindir
şaşırmadım
Yok da nasıl alışıyor insan sohbet ettiği arkadaşlarına birsey olduğu zaman denizin Khomyukun filmin nasıl tepkiler vereceğini kestirebiliyorumİyi bişey mi kötü bişey miortaya mi karisik
AhahshshYok da nasıl alışıyor insan sohbet ettiği arkadaşlarına birsey olduğu zaman denizin Khomyukun filmin nasıl tepkiler vereceğini kestirebiliyorum
Farklılık konusu da seninkini biraz kestiremiyorum çok farklı alanlara ilgi duyup araştırdığını farkediyorum bazen anlattıklarındanbuda onlardan birisi kabus kabustur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?