Geçinemeyenler kulübü

Çocuk aileye uyar hıhı tabi
Bir gun kaynanamlar burdayken bana sey dediler, denize biz bakariz siz cikin dolasin biraz.
Durmaz o dedim kusana kadar aglar yok uok biz varken durur dedi.
Denize dondum deniz bir markete gidip gelebilirmiyim dedim tabiki dedi 25 aylikti daha oyle bebekte degil.
Daha otobandan cikmadan pesime zirt telefon.
Yenge deniz kudurmus gibi agliyo her yere kustu geri donun
Bir dondum ki kaynanamin suratina bile kusmus yani
Sanki biz cocugumuza bakamadigimizdan oyle kudurmus gibi agliyorda onlar bakinca uslu uslu duracak
Anasi susturamamis siz kim oluyosunuz

Ben bi gidip boşanıyorum o zaman kizlar

5 aydan sonra deniz bu bahsettigin, ama 5 6 aya kadar bekleme boyle bisey
Vay canına, ben tam 17 ay geceleri yenidoğan anası gibi kalktım emzirdim ya. Sonra canıma yetti de gece emzirmesini kestim. 17 ay dört saatte bir uyandım ben. 27 aya kadar da su içmek için fln kalkıp beni çağırdı en az bir iki kez. Ben kesintisiz uykuya 27 ay sonunda döndüm

Emseydi belki bizimkide uyumazdi, deniz sadece 5 ay kadar emdi.

Aman dikkat et canım ben nasıl nerden kaptım hiç bilmiyorum denize heleki kat kat dikkat et
Senin Corona testini yaptırdığını okuduktan sonra uyudum ya Ondan etkilenmisim
rüyamda AVM de ateşim 42 derece çıktı korkuyla uyandım şimdi

İyi bişey mi kötü bişey mi ortaya mi karisik
Yok da nasıl alışıyor insan sohbet ettiği arkadaşlarına birsey olduğu zaman denizin Khomyukun filmin nasıl tepkiler vereceğini kestirebiliyorum
Farklılık konusu da seninkini biraz kestiremiyorum çok farklı alanlara ilgi duyup araştırdığını farkediyorum bazen anlattıklarından buda onlardan birisi kabus kabustur yani

Ahahshsh
Kime gömdün ya da övdün anlamadık burcu
Şaka şaka, hepimiz zorunlu için aynısını düşünüyoruz, sağ gösterip sol çakabiliyor evet.
Ben ilk şeyde şaşırdım, başka bir konuda ufak bir sürtüşme çıkmıştı hepimizin geyikte olduğu, kız bir anda yardırdı yahu, kısa süreli şok yaşamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…