Geçinemeyenler kulübü

Çok geçmiş olsun Burcu, sen ve oğlun kolayca atlatacaksınız. Moralini yüksek tut ve bol bol su da iç

Geçmişler olsun canım, vitaminlerini yemeğini ihmal etme, hiçbir şey olmadan hafifçe atlatacaksın inşallah.

Kuşburnu çayı da iç olur mu?

Çok sağolun kızlar teşekkür ederim hepinize
İnşallah geçicek nasıl bulaştı ne oldu hiçbi fikrim yok solunumla ilgili sıkıntım var biraz burnum tıkalı ağzımdan nefes almaktan Bi haal oldum

Çok sağolun kızlar teşekkür ederim hepinize
İnşallah geçicek nasıl bulaştı ne oldu hiçbi fikrim yok solunumla ilgili sıkıntım var biraz burnum tıkalı ağzımdan nefes almaktan Bi haal oldum
Bende az once hastaneden geldim, umarim covit olmamisizdir ailecek orada
İnsan icine cikinca ruh hastasi gibi davraniyorum artik onu anladim

Teşekkür ederim Aslında iki gündür aynıyım ama doktorum düşük dozda parol ve kan sulandırıcı verdi içtim parolu umarım birsey olmaz denizin deyimiyle vibrasyon ekiplerini bekliyorum
Ne kadar hızlı olmuş test
Daha dün gece knusuyoduk
Geçmiş olsun güzel anne

Deniz hastaydi dun geceden beri ishal ve kusmasi vardi onu goturduk.
Bir sey cikmadi sukur.
Hastaneden cikarken 2 kisi teste geldi o arada
Aa geçmiş olsun dikkat edin aman deniz güneşte falan mı kaldı
Ne kadar hızlı olmuş test
Daha dün gece knusuyoduk
Geçmiş olsun güzel anne
Çok sağol Sanırım bulunduğun şehirle ilgili bilmiyorum ki zorunlu gece verdim bilerek bekledim tenhalaşsın diye 16 saatte çıktı

Aa geçmiş olsun dikkat edin aman deniz güneşte falan mı kaldı

Çok sağol Sanırım bulunduğun şehirle ilgili bilmiyorum ki zorunlu gece verdim bilerek bekledim tenhalaşsın diye 16 saatte çıktı
Gecen persembe gunuydu yaklasik bi 4 saat disarda oynadi ama cokta gunesli degildi,birde gunesten olsa boyle gunler sonrami olur bilemedim ki

Gecen persembe gunuydu yaklasik bi 4 saat disarda oynadi ama cokta gunesli degildi,birde gunesten olsa boyle gunler sonrami olur bilemedim ki
Bilmem halk arasında vardır ya güneş geçti derler kusma ateş falan genelde öyle olur ondan sordum inşallah iyileşir çabucak

Bende olsam set alırdım açıkçası ama içinde yarayissiz parçalar olabilir mi acaba dedim .
Bakalım anneler gelsin ne dicekler .
Puset almazdim mesela
Bebekten ağır
Hiç ugrasamam

Bende olsam set alırdım açıkçası ama içinde yarayissiz parçalar olabilir mi acaba dedim .
Bakalım anneler gelsin ne dicekler .
Puset almazdim mesela
Bebekten ağır
Hiç ugrasamam
Benimde dikkatimi çekti hepsi takım hoş duruyo ama önemli olan kullanışı sanırım fork fork gelsin bakalım bi kızlar

Sen napıyosun nasılsın sıcak var mı kız bugün donuyorum ben çok soğuk

Benimde dikkatimi çekti hepsi takım hoş duruyo ama önemli olan kullanışı sanırım fork fork gelsin bakalım bi kızlar

Sen napıyosun nasılsın sıcak var mı kız bugün donuyorum ben çok soğuk
Mugladayim canım bikac gündür burası akşamları buz gibi gündüzleri tatlı sıcak, yakıcı değil
Dün akşam öyle üşüdüm ki bahçede
Çay bardgai elimde tutamiyorum usumekten
Titreye titreye .

Açıkçası ben böyle büyük travel sistem aldığıma pişman oldum. Sökmesi takması zor. Tek başına indirmesi zor. Çocuk kucak istese ve yalnız olsan hem arabayı sür hem bebeği tut belin kopuyor. Toplu taşımaya taksiye tek binecek olsan bunu toplaması da dert. Tek parça olmuyor. Bebeği tut ama üst parçayı sök altı topla fln imkansız. Ağır. Tek başına bir yere giderken zorlanıyorsun çok. Çocuk taş çatlasın altı ay zaten ana kucağında yatıyor. Şimdiki aklım olsa ana kucağına uyumlu aparatı olan hafif baston bir bebek arabası alırdım. Ana yanı beşiği de biraz bana hafif geldi. Yani dayanıklı mıdır bilemedim.

Digerleri guzel, ama anne bebek cantasinin ozellikleri onemli.
Sutu yada mamayi sicak tutan ozel folyolu gibi gozleri oluyo anne bebek cantalarinin oyle bir seyleri varmi yoksa duz cantami ona bi bakmak lazim.
Ben bakamiyorum suan detaya siz bskin
Ha birde buyuk arabalar ne kadar hafif o kadar iyi.
Esin yokken yeri helecek bir elinde bebek bir elinde araba ineceksin asansor yoksa eger.
Hafiflik onemli.
Eger cok gezen ve bebeklede gezerim diyen biriysen araba fonksiyonlu olsun vs. Ama zaten cok gezmiyorum her yere kendi arabamizli gidip isimizi gorup geliyoruz bunla en fazla parka gideriz diyosan boyle bir seye gerek yok.
Zaten yurudukten sonra binmiyorlar.
Seninki kışın yurumrye baslayacak bu arabayla vir daha uxun sure disari ciktiginda 1.5 yasinda falan olacak hic binmez o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…