- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.881
Çok geçmiş olsun Burcu, sen ve oğlun kolayca atlatacaksınız. Moralini yüksek tut ve bol bol su da iç
Geçmişler olsun canım, vitaminlerini yemeğini ihmal etme, hiçbir şey olmadan hafifçe atlatacaksın inşallah.
Kuşburnu çayı da iç olur mu?
Serum fizyolojik yoksa evde tuzlu su çekip açabilirsin. RahatlatırÇok sağolun kızlar teşekkür ederim hepinize
İnşallah geçicek nasıl bulaştı ne oldu hiçbi fikrim yok solunumla ilgili sıkıntım var biraz burnum tıkalı ağzımdan nefes almaktan Bi haal oldum
Bende az once hastaneden geldim, umarim covit olmamisizdir ailecek oradaÇok sağolun kızlar teşekkür ederim hepinize
İnşallah geçicek nasıl bulaştı ne oldu hiçbi fikrim yok solunumla ilgili sıkıntım var biraz burnum tıkalı ağzımdan nefes almaktan Bi haal oldum
Hayırdır ne oldu?Bende az once hastaneden geldim, umarim covit olmamisizdir ailecek orada
İnsan icine cikinca ruh hastasi gibi davraniyorum artik onu anladim
Deniz hastaydi dun geceden beriHayırdır ne oldu?
Aa geçmiş olsun canım.Deniz hastaydi dun geceden beriishal ve kusmasi vardi onu goturduk.
Bir sey cikmadi sukur.
Hastaneden cikarken 2 kisi teste geldi o arada
Küçügume geçmiş olsunDeniz hastaydi dun geceden beriishal ve kusmasi vardi onu goturduk.
Bir sey cikmadi sukur.
KeyifliNasilsiniz arkadaslar, nasil geciyor pzar gününüz?
Ne kadar hızlı olmuş testTeşekkür ederim Aslında iki gündür aynıyım ama doktorum düşük dozda parol ve kan sulandırıcı verdi içtim parolu umarım birsey olmaz denizin deyimiyle vibrasyon ekiplerini bekliyorum
Aa geçmiş olsun dikkat edin aman deniz güneşte falan mı kaldıDeniz hastaydi dun geceden beriishal ve kusmasi vardi onu goturduk.
Bir sey cikmadi sukur.
Çok sağol Sanırım bulunduğun şehirle ilgili bilmiyorum ki zorunlu gece verdim bilerek bekledim tenhalaşsın diye 16 saatte çıktıNe kadar hızlı olmuş test
Daha dün gece knusuyoduk
Geçmiş olsun güzel anne
Gecen persembe gunuydu yaklasik bi 4 saat disarda oynadi ama cokta gunesli degildi,birde gunesten olsa boyle gunler sonrami olur bilemedim kiAa geçmiş olsun dikkat edin aman deniz güneşte falan mı kaldı
Çok sağol Sanırım bulunduğun şehirle ilgili bilmiyorum ki zorunlu gece verdim bilerek bekledim tenhalaşsın diye 16 saatte çıktı
Bilmem halk arasında vardır ya güneş geçti derler kusma ateş falan genelde öyle olur ondan sordum inşallah iyileşir çabucakGecen persembe gunuydu yaklasik bi 4 saat disarda oynadi ama cokta gunesli degildi,birde gunesten olsa boyle gunler sonrami olur bilemedim ki
Geçmiş olsunDeniz hastaydi dun geceden beriishal ve kusmasi vardi onu goturduk.
Bir sey cikmadi sukur.
Tesekkür ederim.Geçmiş olsun
Belki yediği gıdalardan da olmuştur
Bende olsam set alırdım açıkçası ama içinde yarayissiz parçalar olabilir mi acaba dedim .Kızlar napıyım evde bunlarla zaman geçireceğim sizce çok mu kullanışsız tek tek almak daha mı mantıklı böyle seti de hoşuma gitti en azından hepsi takım gibi fikir verirmisiniz
Benimde dikkatimi çekti hepsi takım hoş duruyo ama önemli olan kullanışı sanırım fork fork gelsin bakalım bi kızlarBende olsam set alırdım açıkçası ama içinde yarayissiz parçalar olabilir mi acaba dedim .
Bakalım anneler gelsinne dicekler .
Puset almazdim mesela
Bebekten ağır
Hiç ugrasamam
Mugladayim canım bikac gündürBenimde dikkatimi çekti hepsi takım hoş duruyo ama önemli olan kullanışı sanırım fork fork gelsin bakalım bi kızlar
Sen napıyosun nasılsın sıcak var mı kız bugün donuyorum ben çok soğuk
Açıkçası ben böyle büyük travel sistem aldığıma pişman oldum. Sökmesi takması zor. Tek başına indirmesi zor. Çocuk kucak istese ve yalnız olsan hem arabayı sür hem bebeği tut belin kopuyor. Toplu taşımaya taksiye tek binecek olsan bunu toplaması da dert. Tek parça olmuyor. Bebeği tut ama üst parçayı sök altı topla fln imkansız. Ağır. Tek başına bir yere giderken zorlanıyorsun çok. Çocuk taş çatlasın altı ay zaten ana kucağında yatıyor. Şimdiki aklım olsa ana kucağına uyumlu aparatı olan hafif baston bir bebek arabası alırdım. Ana yanı beşiği de biraz bana hafif geldi. Yani dayanıklı mıdır bilemedim.Kızlar napıyım evde bunlarla zaman geçireceğim sizce çok mu kullanışsız tek tek almak daha mı mantıklı böyle seti de hoşuma gitti en azından hepsi takım gibi fikir verirmisiniz
Digerleri guzel, ama anne bebek cantasinin ozellikleri onemli.Kızlar napıyım evde bunlarla zaman geçireceğim sizce çok mu kullanışsız tek tek almak daha mı mantıklı böyle seti de hoşuma gitti en azından hepsi takım gibi fikir verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?