geçim sorunu ve taksit taksit hayat

İşte PARASIYLA yani daha ne diyim aşko olsun üzülme biri çekip çıkarır seni

tirsi zayifladin mi? milletin kocasina agzinin suyunu akitacagina hadi yuru kendinle ilgilen sen. sizin meslekte dis gorunus onemli.

ben 5 gündür ağır gribim.saçımı bile tarayamadım doğru dürüst pijamamla oturuyorum.eşim de kadın peşinde değil her gün çocuğu alıp gezdiriyor bu arada.ha üzüleceksin ama kendime ait arabam da var pizza da söyledim gelir az sonra.ev kadınları sandığın gibi zavallı değiller

Maalesef açtığın konulara bakılırsa ve şu siteye her girdiğimde aktifsen zavallısın

Maalesef açtığın konulara bakılırsa ve şu siteye her girdiğimde aktifsen zavallısın
evet çalışmak zorunda değilim.boş boş oturarak da gül gibi yaşıyorum işte napcannn. sitede vakit de harcıyorum.hem de eşimin gözünün içine baka baka.

Ah kıyamam daha az stalk yap beni tamam kesicem söz
hayir yani bi de dunyanin en average tipisin, burada millete ettigin laflar boyundan buyuk. insan hic konsomatrisim diye yalan soyler mi, dikkat cekmek istiyorsan daha zeka gerektiren sekilde cek. bak mesela Neyapsamkisimdi nin kocasina goz koymussun ordan falan devam et djdkdhdjdhdjdhjddh kendi halinde tiktok ceken kizsin, kiytirik butiklerden aldigin seyleri giyiyorsun yok ben konsomatrisim yok bir aylik kazancimla seni alirim bilmem ne salliyorsun. daha etkili bir senaryo beklerdim. sifir.

Forumda birileri kendine güzel diyince inanıyordum salak gibi. Sjdjdjdk
Bunlar güzelse ben İngiltere prensesiyim bence di mi

Shahahahhahaha shahahah ay ne güldüm ben TikTok çekmişim öyle mi fkdkfkd nerde acaba siz koca karılar kim bilir beni kiminle karıştırdınız neyse devam edin kıytırık butik? hııı evet

evet çalışmak zorunda değilim.boş boş oturarak da gül gibi yaşıyorum işte napcannn. sitede vakit de harcıyorum.hem de eşimin gözünün içine baka baka.
Kuaför parasını hesap yapan biri ve Gül gibi harcamak hmmmmm peki

Shahahahhahaha shahahah ay ne güldüm ben TikTok çekmişim öyle mi fkdkfkd nerde acaba siz koca karılar kim bilir beni kiminle karıştırdınız neyse devam edin kıytırık butik? hııı evet
arkadaşınla balkonda sigara içerken varrr dövme yaptırırken varrr kız kızaaa diye bir müzikle 4 kızla yayla evinde varr var oğlu varrrrr yaniii

arkadaşınla balkonda sigara içerken varrr dövme yaptırırken varrr kız kızaaa diye bir müzikle 4 kızla yayla evinde varr var oğlu varrrrr yaniii
Dkdkdkdldldlldrlld benim mi? Siz cidden hastasınız neyse kendinizi kandırın ayy iyi güldüm şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…