- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi ceycey0406
-
İşte PARASIYLA yani daha ne diyim aşkoMerak etme konslar kocanın parasını yer sonra da kıçına tekme atarsiz de böyle kendinizi avutun. Karısını seven adam başkasına bakmaz zaten, ama doğru benim karım da internette onla bunla dalaşsa boş insan olsa ben de onu sevmem
tirsi zayifladin mi? milletin kocasina agzinin suyunu akitacagina hadi yuru kendinle ilgilen sen. sizin meslekte dis gorunus onemli.Merak etme konslar kocanın parasını yer sonra da kıçına tekme atarsiz de böyle kendinizi avutun. Karısını seven adam başkasına bakmaz zaten, ama doğru benim karım da internette onla bunla dalaşsa boş insan olsa ben de onu sevmem
Tarla bağ bahçe satip pavyonda Ankara havası eşliğinde yediren tüm adamlar senin be tirsi dert ettiğin şeye bak abdbabvdbŞükür sizin gibi beni aldatan bir kocam yok ;(
Evettirsi zayifladin mi? milletin kocasina agzinin suyunu akitacagina hadi yuru kendinle ilgilen sen. sizin meslekte dis gorunus onemli.
Aynen lazımsa vereyimTarla bağ bahçe satip pavyonda Ankara havası eşliğinde yediren tüm adamlar senin be tirsi dert ettiğin şeye bak abdbabvdb
Maalesef açtığın konulara bakılırsa ve şu siteye her girdiğimde aktifsen zavallısınben 5 gündür ağır gribim.saçımı bile tarayamadım doğru dürüst pijamamla oturuyorum.eşim de kadın peşinde değil her gün çocuğu alıp gezdiriyor bu arada.ha üzüleceksin ama kendime ait arabam da var pizza da söyledim gelir az sonra.ev kadınları sandığın gibi zavallı değiller
İnşallahİşte PARASIYLA yani daha ne diyim aşkoolsun üzülme biri çekip çıkarır seni
kahkulleri kes onlar biraz demode duruyo hadi hayirli islerEvetBence sen de kendinle ilgilen biraz
Ah kıyamam daha az stalk yap benikahkulleri kes onlar biraz demode duruyo hadi hayirli isler
evet çalışmak zorunda değilim.boş boş oturarak da gül gibi yaşıyorum işte napcannn.Maalesef açtığın konulara bakılırsa ve şu siteye her girdiğimde aktifsen zavallısın
hayir yani bi de dunyanin en average tipisin, burada millete ettigin laflar boyundan buyuk. insan hic konsomatrisim diye yalan soyler mi, dikkat cekmek istiyorsan daha zeka gerektiren sekilde cek. bak meselaAh kıyamam daha az stalk yap benitamam kesicem söz
Forumda birileri kendine güzel diyince inanıyordum salak gibi. Sjdjdjdkhayir yani bi de dunyanin en average tipisin, burada millete ettigin laflar boyundan buyuk. insan hic konsomatrisim diye yalan soyler mi, dikkat cekmek istiyorsan daha zeka gerektiren sekilde cek. bak meselaNeyapsamkisimdi nin kocasina goz koymussun ordan falan devam et djdkdhdjdhdjdhjddh kendi halinde tiktok ceken kizsin, kiytirik butiklerden aldigin seyleri giyiyorsun yok ben konsomatrisim yok bir aylik kazancimla seni alirim bilmem ne salliyorsun. daha etkili bir senaryo beklerdim. sifir.
Shahahahhahaha shahahah ay ne güldüm ben TikTok çekmişim öyle mi fkdkfkd nerde acaba siz koca karılar kim bilir beni kiminle karıştırdınızhayir yani bi de dunyanin en average tipisin, burada millete ettigin laflar boyundan buyuk. insan hic konsomatrisim diye yalan soyler mi, dikkat cekmek istiyorsan daha zeka gerektiren sekilde cek. bak meselaNeyapsamkisimdi nin kocasina goz koymussun ordan falan devam et djdkdhdjdhdjdhjddh kendi halinde tiktok ceken kizsin, kiytirik butiklerden aldigin seyleri giyiyorsun yok ben konsomatrisim yok bir aylik kazancimla seni alirim bilmem ne salliyorsun. daha etkili bir senaryo beklerdim. sifir.
Öylesin zaten de biraz da yaşlı olmasan tam bir prensessinForumda birileri kendine güzel diyince inanıyordum salak gibi. Sjdjdjdk
Bunlar güzelse ben İngiltere prensesiyim bence di mi
Kuaför parasını hesap yapan biri ve Gül gibi harcamak hmmmmm pekievet çalışmak zorunda değilim.boş boş oturarak da gül gibi yaşıyorum işte napcannn.sitede vakit de harcıyorum.hem de eşimin gözünün içine baka baka.
oyle bi karsilastirma yapmam sana hakaret olur beybiForumda birileri kendine güzel diyince inanıyordum salak gibi. Sjdjdjdk
Bunlar güzelse ben İngiltere prensesiyim bence di mi
arkadaşınla balkonda sigara içerken varrr dövme yaptırırken varrr kız kızaaa diye bir müzikle 4 kızla yayla evinde varr var oğlu varrrrr yaniiiShahahahhahaha shahahah ay ne güldüm ben TikTok çekmişim öyle mi fkdkfkd nerde acaba siz koca karılar kim bilir beni kiminle karıştırdınızneyse devam edin kıytırık butik? hııı evet
Dkdkdkdldldlldrlld benim mi? Siz cidden hastasınız neyse kendinizi kandırın ayy iyi güldüm şu anarkadaşınla balkonda sigara içerken varrr dövme yaptırırken varrr kız kızaaa diye bir müzikle 4 kızla yayla evinde varr var oğlu varrrrr yaniii
itiraf ediyorum çok çok fakirimm ben.memnun oldun mu?Kuaför parasını hesap yapan biri ve Gül gibi harcamak hmmmmm peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?