- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi ceycey0406
-
faturalar geldikçe korku filmi gibi elimize alamıyoruz valla.herkes zor durumdaValla günlerdir evdeyiz ama sanki daha çok harcıyoruz k.kartımız sınıra dayanmış eşimde evde patronu para verecek mi bilmiyoruz bakalım sonumuz ne olacak
almadan olmuyor ki ya tv bozuluyor yapılmayacak şekilde ya süpürge.en ucuz beyaz eşya 3000 4000 den başlıyor.taksitsiz nasıl alalım?valla tek yaptığımız şey market alışverişi bütün para markete gidiyor onun dışında bir şey alabilcek halde değiliz taksit olaylarından nefret ediyorum bikere bulaştım mı kurtulamıyosun almıyorum bende nolursa olsun
3 5 parça 150 tutuyor hemen.bugün 2 muz aldım çocuğa 17 tl idi kilosu.günde birer muz yiyin diyor uzmanlar da nasıl alacağımızı söylemiyorlarKıra veremiyorum. Sigaram vs yok. Ama geçinmek öyle zor ki . Para kazanana kadar bir sürü insanın stresini, sıkıntısını cekiyorum. Is çıkışı bir markete gidiyorum . En az 150 tl
Evde yemek temizlik bitmiyor ki, hepimiz disardayken tek öğün yiyorduk, şimdi sürekli mutfak, temizlik alışverişiValla günlerdir evdeyiz ama sanki daha çok harcıyoruz k.kartımız sınıra dayanmış eşimde evde patronu para verecek mi bilmiyoruz bakalım sonumuz ne olacak
koltuğumun teli çıktı pert oldu sonbahara erteledim valla.süpürge aldım anca onu ödüyorum.taksit taksit hayatlarımız var artıkDün market alış verişi yaptım 500 TL tuttu. İçinde ne deterjan vardı ne de şeker, çay ...
Çok pahalı herşey..
Bulaşık makinam bozuldu. Eşim esnaf, iş zaten yok şuan. Taksite girmeye bile gözüm yemedi..
Allah sonumuzu hayır etsin
Aynen yardım falan almadık bizBu ulke nasıl ne zaman düzelir hiç bilmiyorum küçük esnaf diye birseyde kalmadi güya esnafa yardım yapıyorlar ama bugun kac kisi aradı yardım vermiyorlar diyeesim muhasebeci yani oyle herkesede yardim falan yok
Benim de öyle . Koltuğumun yayı kırılmış kenarı yüksek , ortası cukur. Zaten iş yok nasıl güvenip de taksite gireyim ki .. Şimdilik kullanmaya devam Malesef..koltuğumun teli çıktı pert oldu sonbahara erteledim valla.süpürge aldım anca onu ödüyorum.taksit taksit hayatlarımız var artık
Ben et almam, fiyatını, kilosunu bilmem, hep memlektten gelir, koronadan sebep gidemeyince dün kuşbaşı alalım dedim. Baktım 79 TL, 200 g al dedim, eşime, resmen tek kişilik azıcık bişey gelmiş3 5 parça 150 tutuyor hemen.bugün 2 muz aldım çocuğa 17 tl idi kilosu.günde birer muz yiyin diyor uzmanlar da nasıl alacağımızı söylemiyorlar
memlekette büyüklerimiz yok herşeyi satın alıyoruz mecbur.büyük şehirde hele marketler ateş pahası.en uygunlarını almaya çalışsak ta olmuyorBen et almam, fiyatını, kilosunu bilmem, hep memlektten gelir, koronadan sebep gidemeyince dün kuşbaşı alalım dedim. Baktım 79 TL, 300 g al dedim, eşime, resmen tek kişilik azıcık bişey gelmişsebze doldurup et yemeği yapacağız artik
Annem sağolsun herşeyimi koyar, düne kadar onun yogurdunu, etini yiyorduk gidemeyince stoklarda bitiyor yavaş yavaş, herşey hazır olunca asla yetişmiyor mutfak masrafı.memlekette büyüklerimiz yok herşeyi satın alıyoruz mecbur.büyük şehirde hele marketler ateş pahası.en uygunlarını almaya çalışsak ta olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?