geçim sorunu ve taksit taksit hayat

ceycey0406

heyyooooooooo
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
42.148
113.357
798
selam kızlar.Son 2 yıldır özellikle geçinemez oldum.faturalar kira araba masrafları astronomik market harcamaları derken yetmiyor.evde ki eksikleri bozulan kırılan eşyaları hep taksitle alıyorum.ona taksit buna taksit biri bitmeden diğeri başlıyor.kuaför dışarda yemek yemek tatil lüks oldu.sizler neler yapıyorsunuz son dönemde merak ettim?giderler ne zaman bu kadar arttı?nereden kısayım şaşırdım.fikirlerimizi paylaşalım

Valla günlerdir evdeyiz ama sanki daha çok harcıyoruz k.kartımız sınıra dayanmış eşimde evde patronu para verecek mi bilmiyoruz bakalım sonumuz ne olacak
faturalar geldikçe korku filmi gibi elimize alamıyoruz valla.herkes zor durumda

almadan olmuyor ki ya tv bozuluyor yapılmayacak şekilde ya süpürge.en ucuz beyaz eşya 3000 4000 den başlıyor.taksitsiz nasıl alalım?

Kıra veremiyorum. Sigaram vs yok. Ama geçinmek öyle zor ki . Para kazanana kadar bir sürü insanın stresini, sıkıntısını cekiyorum. Is çıkışı bir markete gidiyorum . En az 150 tl
3 5 parça 150 tutuyor hemen.bugün 2 muz aldım çocuğa 17 tl idi kilosu.günde birer muz yiyin diyor uzmanlar da nasıl alacağımızı söylemiyorlar

Valla günlerdir evdeyiz ama sanki daha çok harcıyoruz k.kartımız sınıra dayanmış eşimde evde patronu para verecek mi bilmiyoruz bakalım sonumuz ne olacak
Evde yemek temizlik bitmiyor ki, hepimiz disardayken tek öğün yiyorduk, şimdi sürekli mutfak, temizlik alışverişi

koltuğumun teli çıktı pert oldu sonbahara erteledim valla.süpürge aldım anca onu ödüyorum.taksit taksit hayatlarımız var artık

koltuğumun teli çıktı pert oldu sonbahara erteledim valla.süpürge aldım anca onu ödüyorum.taksit taksit hayatlarımız var artık
Benim de öyle . Koltuğumun yayı kırılmış kenarı yüksek , ortası cukur. Zaten iş yok nasıl güvenip de taksite gireyim ki .. Şimdilik kullanmaya devam Malesef..

3 5 parça 150 tutuyor hemen.bugün 2 muz aldım çocuğa 17 tl idi kilosu.günde birer muz yiyin diyor uzmanlar da nasıl alacağımızı söylemiyorlar
Ben et almam, fiyatını, kilosunu bilmem, hep memlektten gelir, koronadan sebep gidemeyince dün kuşbaşı alalım dedim. Baktım 79 TL, 200 g al dedim, eşime, resmen tek kişilik azıcık bişey gelmiş sebze doldurup et yemeği yapacağız artik

memlekette büyüklerimiz yok herşeyi satın alıyoruz mecbur.büyük şehirde hele marketler ateş pahası.en uygunlarını almaya çalışsak ta olmuyor

Salça ve dondurma almaya diye gittim 200tl harcadım bugün.Nakit harcayamıyoruz kredi kartını yatırıyoruz hop başlıyor tekrar karta geçmeye.Çocuğun okul taksidi ev kirası ev kredisi her ay para geldiği gibi gidiyor.Eskiden tatile giderdik her hafta bir gün dışarda kahvaltı ederdik bir gün akşam yemeği yerdik.Eve balık sokmazdım kokuyor diye dışarda yerdik şimdi eve zor alıyoruz 3 balık dünya tutuyor.Peynir yağ desen öyle hepsi her hafta zamlanıyor.Benim zeytinyağım falan annemde geliyor ama şubede acayip bir para harcanıyor.Hesap kitap yapa yapa canım sıkıldı artık.Bu ay eksik pek yok diyoruz ama mutfak için en az 3bin gidiyor şaka gibi.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Karın doyurmak bile lüks oldu.

Aldığımız markete gidiyor sırf merakımdan geçen ay mutfak masraflarımı tek tek yazdım 2bin tl tuttu ki bende her şey stokludur çabuk bozulmayacak şeyler hariç derin dondurucuda yazdan koyduğum bir sürü şey var .Çay şeker terayağ salça vs hepsi evde sotokluydu buna rağmen 2 bin tuttu gerisini sen düşün fatura vs içinde yok

memlekette büyüklerimiz yok herşeyi satın alıyoruz mecbur.büyük şehirde hele marketler ateş pahası.en uygunlarını almaya çalışsak ta olmuyor
Annem sağolsun herşeyimi koyar, düne kadar onun yogurdunu, etini yiyorduk gidemeyince stoklarda bitiyor yavaş yavaş, herşey hazır olunca asla yetişmiyor mutfak masrafı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…