geciktirici almalı mıyım

millamiya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
347
107
53
Geciktirici haplar varmış ama çok olumsuz yorumlar var hasta olmaktan beter ediyormuş migrenim var bir de onu tetikliyormuş sanırım. yağmurdan kaçarken doluya tutulup daha berbat etmek istemem tatilimi. kullananlar yorum yapabilir mi böyle bir durum için kullanmaya değer mi.. teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:
Tatiliniz kaç gün, adetiniz kaç gün?
Bir de adeti 1 günlüğüne mi ne kesen ağrı kesiciler varmış.

Ben kullandım tatil malum güzel geçsin diye...:) Dr arkadaşım tavsiye etti kendi de kullanmıştı zaten....o olumsuz yorumları ben de okumuştum ama hiçbiri başıma gelmedi hatta iyi ki bu ilaç varmış dedim o derece rahat ettim....her zaman değil ama özel bir zamana denk geliyor ve mens istemiyorsam hiç tereddüt etmem kullanmaya açıkçası. ..gonlunuz rahat olsun...kullanmanın zamanı var ona dikkat edilmeli sadece... Iyi tatiller şimdiden

İlaç herkeste aynı etkiyi göstermiyor. Yada 1 aylığına doğum kontrol hapı kullansaydınız oda çok faydalı

Geciktirici deyince 'aha erkek üye' dedim

Ama adet geciktiriciymis :KK45:

ben kullandım sonrakı adetım baya sancılı oldu ama degdı mı dıye sorsan tabıı kı değdi ;) tatilimi doya doya yaptım denızıme girdim :KK49: ama bu seferkinde doğum kontrol kullandım yeni başlamıştım tam denk geldi onu da bi sorabilirsin

benimde düğünüme geliyordu ben aldım pişmanım göğüslerim şişti bende de migren var baş ağrısı yaptı bıraktım iki gün sonra oldum düğüne de bitmişti ama baş ağrısı cok fenaydı herkeste aynı olacak diye bir şey yok tabikide

yalnız benimki gecktirici değildi doğum kontrol hapıydı sanki eczaneden öyle vermişlerdi

merhaba arkadaşlar ilacı kullanmaya karar vermiştim ki aklıma bir şey takıldı.

biz son bir kaç seferdir korunmadan ilişkiye girdik ve on gün sonra gideceğiz tatile.

o korunmadığım dönemde hamile kaldıysam ilacı kullanamam değil mi? çünkü on günlük bir bebek kan testiyle anlaşılamaz sanırım. yani hamile olup olmadığımı anlamak için regl olmam gerekir o zaman da ilacı kullanmak için geç kalmış olurum değil mi:????

Back