adet gecikmesi mevsimsel de olabiliyor. ister istemez streste yapmış olabilirsiniz. bu kadar kafanıza takmayın derim. yoksa çok hayalkırıklığı oluyor.Adet tarihim 3 gün geçti en son dün akşam idrar testi yaptım negatif çıktı ondan önce adet günü öncesi yaklaşık 4 veya 5 test yaptım hepsi negatif.. Adetim en fazla bir gün ileri geri değişir..göğüslerim adete yakın acımaya başlardı şuan gayet normal.. Yarın aile hekimine randevu aldım lan tahlili vermek için. Çok umutlanmıyorum çünkü bir yılı aşkın deniyoruz ilk defa böyle oldu.. Daha önce başına böyle bir durum gelen var mı adet oldunuz mu??
Aynen hayal kırıklığı büyük oluyor böyle tarihi bilip geçince beklemek zor en iyisi yarın kan testi verip öğrenmekadet gecikmesi mevsimsel de olabiliyor. ister istemez streste yapmış olabilirsiniz. bu kadar kafanıza takmayın derim. yoksa çok hayalkırıklığı oluyor.
Son durum nedirAynen hayal kırıklığı büyük oluyor böyle tarihi bilip geçince beklemek zor en iyisi yarın kan testi verip öğrenmek
Dün gece gittim kan verdim fakat negatif 1,8 küsüratlı bu sabahta sağlık ocağı randevum vardı aile hekimine durumu anlattım çarşamba kadın doğuma gidicem dedim tekrar kan vermemi istedi takip olması için sonucu yarın çıkıcak . Hala daha adet olmadım hiç bir belirti yok çarşambayı bekliycemSon durum nedir
Bende hiç belirti yok ne adet ne gebelik için. Kan testim negatif çıktı bakalım çarşamba doktor ne diyecek. Test yaptınız mıBenimde adetim gecikti bugun beşinci gün sizin gibi normalde bir gün oynardı halsizlik var çok hafiftir baş ağrısı dört aylık evliyim çocukta istiyoruz bilmiyorum yani bekliyorum daha bende
Hayır yapmadım araştırdığıma göre yedi gün geçince test yapılmalı yazıyor bekliycem iki gün dahaBende hiç belirti yok ne adet ne gebelik için. Kan testim negatif çıktı bakalım çarşamba doktor ne diyecek. Test yaptınız mı
Ay ne sabırlısınızHayır yapmadım araştırdığıma göre yedi gün geçince test yapılmalı yazıyor bekliycem iki gün daha
Ama negatif görürsem uzulcem tam sonuç göreyim en azından aklımda çelişki kalmasınAy ne sabırlısınızinşallah hayırla sonuçlanır
Sonucunu paylaşın benimledeAma negatif görürsem uzulcem tam sonuç göreyim en azından aklımda çelişki kalmasın
Sonucunu paylaşın benimlede
Dayanamadım yaptım sonuç bu ama adetim geceli beş gün anlam veremedim testin yanlış çıkma olasılığı var mı sizceTabi paylaşicaam☺
Geç döllenme olabilir mi acaba kan tahlili versen daha net çıkarDayanamadım yaptım sonuç bu ama adetim geceli beş gün anlam veremedim testin yanlış çıkma olasılığı var mı sizce
Bende öyle düşündüm ama bekliycem bir kaç gün dahaGeç döllenme olabilir mi acaba kan tahlili versen daha net çıkar
Bende yarın alıcam sonucumuBende öyle düşündüm ama bekliycem bir kaç gün daha
Hakkımızda hayırlısı canım inşallah Allah nasip ederBende yarın alıcam sonucumu
Sağlık ocağına gidip kan tahlili verebilirsiniz değer düşük bile olsa çıkarBende bir soru sormak istiyorum. Aranıza yeni katıldım reglm 3 gün gecikti dün yani 2. Günü test yaptım negatif çıktı normalde regli olmadan 1 hafta önce kasık ağrılarım başlar ama bu sefer kasık ağrım yok sadece bacaklarımda çok az bir ağrı var birde belimde bugün çok açık kahve rengi bi leke olmuş iç çamaşırımda sizce hamile olabilirmiyim testi birdaha nezaman tekrarlamam gerekiyor cevap verirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?