- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Testin var mı canım varsa yapsana bakalım geç döllenme olabilir belkiBende anlamadım ama ayağı kalkıp iş yapinca bugün şiddetli kasık ağrısı oldu özellikle sol kasıkhiç anlamadim valla
Testin var mı canım varsa yapsana bakalım geç döllenme olabilir bel
Kan tahlili yaptırdım aslında 23 Aralık'ta 0.100 çıktı o yüzden geç döllenme olma ihtimali olabilir diye düşünüyorum test yok 26 Aralık'ta zaten evde test yaptım tek çizgi idi kiTestin var mı canım varsa yapsana bakalım geç döllenme olabilir belki
Kan tahlili yaptırdım aslında 23 Aralık'ta 0.100 çıktı o yüzden geç döllenme olma ihtimali olabilir diye düşünüyorum test yok 26 Aralık'ta zaten evde test yaptım tek çizgi idi ki
İnşallah güzel sonuçlar alırız ne diyeyim canimSende benden sin canım aynı durumdayız . Bakalımne olacak
Merhaba sonucunuz nedir merak ettimBende anlamadım ama ayağı kalkıp iş yapinca bugün şiddetli kasık ağrısı oldu özellikle sol kasıkhiç anlamadim valla
Daha test için gitmedim herhangi bir belirti yok adet de olmadım henuz 10 Ocak da gideceğimMerhaba sonucunuz nedir merak ettim
Güzel sonuçlanır inşaAllahDaha test için gitmedim herhangi bir belirti yok adet de olmadım henuz 10 Ocak da gideceğim
İnşallah bugün yine evde idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı ben anlamadım bu işten bişeyGüzel sonuçlanır inşaAllah
Siz herhangi bir tedaviye başlamış mıydınız ben de çatlatma iğnesi oldum gecikmeyi ona bağlıyorum kan da çıkmadı çünkü düzenli adet görüyorum.inşaAllah sizin vardır beklemek stresli oluyor ama içinizi ferah tutun.İnşallah bugün yine evde idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı ben anlamadım bu işten bişey
Çok uzun olacak ama anlatayım 13 Kasım'da aşılama yapıldı 22 Kasım'da adet gördüm 31 Kasım'da hsg çekildi bende düzenli adet gören biriyim 22 kasım'dan beri olamadım idrar testi tek çizgi çıkıyor 23 Aralık'ta kan 0.100 çıktı tekrar bakitrmadim işte 10 Ocak da baktırmayi düşündüm çıkmaza girdim yaniSiz herhangi bir tedaviye başlamış mıydınız ben de çatlatma iğnesi oldum gecikmeyi ona bağlıyorum kan da çıkmadı çünkü düzenli adet görüyorum.inşaAllah sizin vardır beklemek stresli oluyor ama içinizi ferah tutun.
Ne demek sizi çok iyi anlıyorum inşaAllah gebesinizdir güzel olan neyse o olsun siizin için.bu kadar bekledikten sonra olumlu sonuç duymak ister insan bende bekliyorum sonucunuzu paylaşınÇok uzun olacak ama anlatayım 13 Kasım'da aşılama yapıldı 22 Kasım'da adet gördüm 31 Kasım'da hsg çekildi bende düzenli adet gören biriyim 22 kasım'dan beri olamadım idrar testi tek çizgi çıkıyor 23 Aralık'ta kan 0.100 çıktı tekrar bakitrmadim işte 10 Ocak da baktırmayi düşündüm çıkmaza girdim yanidinlediğiniz için teşekkür ederim
Tabiki paylaşırım inşallah sizde guzel sonuç alırsınız , ne kadar süredir bekliyorsunuzNe demek sizi çok iyi anlıyorum inşaAllah gebesinizdir güzel olan neyse o olsun siizin için.bu kadar bekledikten sonra olumlu sonuç duymak ister insan bende bekliyorum sonucunuzu paylaşın
Bir senedir bebek istiyoruz benim ilk defa adetim gecikti iki gün oldu ama normalde bir gün bile gecikmezdi ama kan da çıkardı sanırım çatlatma iğnesinin etkisinden oldu hiçbir sorun yok ben de eşim de ama nasip işte olmadıTabiki paylaşırım inşallah sizde guzel sonuç alırsınız , ne kadar süredir bekliyorsunuz
Anladım bendede esimdede bir sıkıntı yok nasip ve hayırlısi diyelim geç döllenme olabilir birkaç gün sonra tekrar deneyin testi benim üzerinden 14 gün geçti 2 gün geçtiğinde 0.100 çıkmıştıBir senedir bebek istiyoruz benim ilk defa adetim gecikti iki gün oldu ama normalde bir gün bile gecikmezdi ama kan da çıkardı sanırım çatlatma iğnesinin etkisinden oldu hiçbir sorun yok ben de eşim de ama nasip işte olmadı
Sizin baya geçmiş gebe olma ihtimaliniz çok yüksekAnladım bendede esimdede bir sıkıntı yok nasip ve hayırlısi diyelim geç döllenme olabilir birkaç gün sonra tekrar deneyin testi benim üzerinden 14 gün geçti 2 gün geçtiğinde 0.100 çıkmıştı
Umarim öyledir benimde geç döllenme olabilir diye bekliyorum aslındaSizin baya geçmiş gebe olma ihtimaliniz çok yüksek
Tüp bebeğe gerek kalmaz umarım.Umarim öyledir benimde geç döllenme olabilir diye bekliyorum aslındaolmazsa Şubat ayinda tüp bebek yaptıracagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?