Kan ver cikarHerkese selamlar , normalde 28 günde bir adet görürüm asla gecikmez Kasım ayında aşılama olmustum , Kasım ayinda hem normal adet tarihimde 4 gün olmak üzere hemde aşılamadan 9 gün sonra 5 gün olmak üzere adet gördüm , Aralık ayında beklenen adet tarihimin üzerinden tam 4 gün geçti idrar tahlilinde tek çizgi çıkıyor yarın kan vermeye gideceğim. Sormak istediğim geç döllenme olabilir mi , günaşırı ilişki yaşadığım için ve adet düzenim olduğu için ovülasyon takibi yapmama gerek kalmadı, şiddetli sağ Kasık ağrısı var bacağıma vuruyor , çok nadir mide bulantısı oluyor, bugünde hafif sersemlik var baş donmesi sayılir . Kanda geç döllenme de olsa çıkar mı sat 22 Kasım
Bat 19 Aralık olması lazım idi ama geçti
Yapmış tek çizgi çıkmışsBen olsam ecz test alıp yaparım
19 Aralık batın diyor 5 gün gecikme var geç döllenme olmuşsa daha çıkmaz gibime geldi en güzeli az daha bekleyip kan testi yaptırmak.Yapmış tek çizgi çıkmışs
Çıkmadı malesef 0.100 yazıyor ne demek olduğunu anlamadım ama herhalde negatitKan ver cikar
Kan testi yaptırdım fakat çıkmadı maalesef doktora gösteremedim 0.100 diye bir rakam yazıyor sanırım gebelik yok19 Aralık batın diyor 5 gün gecikme var geç döllenme olmuşsa daha çıkmaz gibime geldi en güzeli az daha bekleyip kan testi yaptırmak.
Evet tek çizgi idiYapmış tek çizgi çıkmışs
Bekle acele etme.Kan testi yaptırdım fakat çıkmadı maalesef doktora gösteremedim 0.100 diye bir rakam yazıyor sanırım gebelik yok
Evet tek çizgiYapmış tek çizgi çıkmışs
19 Aralık batın diyor 5 gün gecikme var geç döllenme olmuşsa daha çıkmaz gibime geldi en güzeli az daha bekleyip kan testi yaptırmak
Beklemedeyim 10 gün sonra tekrar veririm kan testiBekle acele etme.
Canım selam bende senin durumunda yim ekim 28'de aşılama oldum . Kasım 9 da adet oldum . Hala adet olmadım . Durumun nedirEvet tek çizgi
Beklemedeyim 10 gün sonra tekrar veririm kan testi
Canım selam bende senin durumunda yim ekim 28'de aşılama oldum . Kasım 9 da adet oldum . Hala adet olmadım . Durumun nedir
Hala adet olmadım 27 Aralık da kahverengi bir akıntı geldi bir de idrar yaparken pembe akıntı ama 1 gün sürdü ertesi gün kesildi bende adet olacağım sandım olmadım yani işin kısası 22 Kasım da en son adet oldum henüz adet olmadım o tarihten bu yana birazdaha bekleyip geç döllenme olma ihtimali olduğundan tekrar kan testi vereceğimCanım selam bende senin durumunda yim ekim 28'de aşılama oldum . Kasım 9 da adet oldum . Hala adet olmadım . Durumun nedir
İşin komik tarafı ne adet Belirtilerim ne gebelik belirtileri var ikisi de yok bende anlamadımCanım selam bende senin durumunda yim ekim 28'de aşılama oldum . Kasım 9 da adet oldum . Hala adet olmadım . Durumun nedir
Selamlar bende sizin durumdayım 3 gün geçince kan testi verdim 0,8 cıktı. Bugün 5. Gün gelen giden yok hiç bir belirtim de yok. Bu belirsizlik çok zor siz bi daha hamilelik testi yaptınız mı ? Ben ovulasyon yapıyorum t ve c çizgisi aynı renk çıkıyor beklemedeyimİşin komik tarafı ne adet Belirtilerim ne gebelik belirtileri var ikisi de yok bende anlamadım
Yok 1 hafta kadar daha bekleyip sonra kan testi vereceğim tekrar , ovulasyon yapmadım çünkü adetlerim çok düzenli normalde 28 günde bir olurdu bu sefer ilk kez bu kadar geciktiSelamlar bende sizin durumdayım 3 gün geçince kan testi verdim 0,8 cıktı. Bugün 5. Gün gelen giden yok hiç bir belirtim de yok. Bu belirsizlik çok zor siz bi daha hamilelik testi yaptınız mı ? Ben ovulasyon yapıyorum t ve c çizgisi aynı renk çıkıyor beklemedeyim
Benimde çok düzenli ilk defa böyle bi gecikme yaşıyorum bi yerde okumuştum ovulasyonla hamilelik gorulebiliyo diye bi umut işte. Inşallah beklediğimiz sonucu alırız beklemek zorYok 1 hafta kadar daha bekleyip sonra kan testi vereceğim tekrar , ovulasyon yapmadım çünkü adetlerim çok düzenli normalde 28 günde bir olurdu bu sefer ilk kez bu kadar gecikti
İnşallah beklediğimiz sonuçları alirizBenimde çok düzenli ilk defa böyle bi gecikme yaşıyorum bi yerde okumuştum ovulasyonla hamilelik gorulebiliyo diye bi umut işte. Inşallah beklediğimiz sonucu alırız beklemek zor
Her aşılamadan sonra gecikme oluyor mu acaba . Iğne yada ilâçla aslında ovulasyon günü öne çekiliyor . İğnenin etkisi 3 ay sürüyor vücutta ama biz niye adet olmadık hayretHala adet olmadım 27 Aralık da kahverengi bir akıntı geldi bir de idrar yaparken pembe akıntı ama 1 gün sürdü ertesi gün kesildi bende adet olacağım sandım olmadım yani işin kısası 22 Kasım da en son adet oldum henüz adet olmadım o tarihten bu yana birazdaha bekleyip geç döllenme olma ihtimali olduğundan tekrar kan testi vereceğim
Bende anlamadım ama ayağı kalkıp iş yapinca bugün şiddetli kasık ağrısı oldu özellikle sol kasıkHer aşılamadan sonra gecikme oluyor mu acaba . Iğne yada ilâçla aslında ovulasyon günü öne çekiliyor . İğnenin etkisi 3 ay sürüyor vücutta ama biz niye adet olmadık hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?