merhabalar kızlar,
gece bizim kızla mesai olunca uykum kaçtı.nette dolanırken rastladım. Meğer bi tek beni bulmamış bu hastalık. şimdi çok şükür iyiyim. şurda iki satırda olsa yazayım istedim. damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış. benimde hamileliğimin 7 ayında şiddetli ağrılarım olmaya başlamıştı. biz hep hamilelikte aldığım kilolara bağladık. sen iki can taşıyorsun kızım diyip diyip yedirdiler annemler sağolsunlar. bende yedikçe yedim. doğumdan sonra ağrılarım geçer diye bekledik ama geçmeyince doktora gittik mecburen. Geçici osteoporoz / kemik iliği ödemi dediler. istirahat verdiler, ağır kaldırma, dinleneceksin dediler. ama yeni doğum yapmışsın. heves edip bir dolu hazırlık yapmışsın. ben hiç böyle hayal etmemiştim. kendi ağrımdan, kendi canımla uğraşmaktan canımla, kızımla ilgilenemiyordum. hem bana hem kızıma annem bakıyordu. yaşadığım stresten sütüm kesildi. Ancak 3 ay kadar oda yarım yamalak emzirebildim kızımı. en son gittiğim Türkiye hastanesinde doktor bana ostokin diye bişey verdi. D vitamini ile birlikte. yalnız hamile ve emzirenler kullanamıyor. ben zaten sütten kesilmiştim. çok şükür hızlıca toparladı beni ostokin. 3 ay kadar devam ettim. kontrolde her şey normal çıktı.
zaten benimde ne ağrım ne sızım kaldı. kızıma kendim bakıyorum şimdi hiç yardımsız :)
Cümleten geçmiş olsun.