- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
aslinda hersey bizim elimizde, ne yapacamizi bilsekte yasama geciremiyoruz sanirimGoz acıp kapatasıta gecerrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslinda hersey bizim elimizde, ne yapacamizi bilsekte yasama geciremiyoruz sanirimGoz acıp kapatasıta gecerrr
özel tabikiAile ozel olmalı
Bu ara işte de bırlikteyız bunaldımmm cok sevıyorum onu ama cok tartısıyoruzzz
Benı cok sevıyor bılıyorum ben de ama benı uzuyorrr
iletisim yanlis olmasinO yanında yoksa bır uzvun yok sanki ama bırlikte de surekli tartısıyoruz
Yok etmıyor bırbırımızle cok ugrasıyoruz dıdısme boyutuna gelıyoracaba gercekten uzuyormu yoksa senmi buyutuyorsun
hic dusundunmu bu iliskide dayanma noktan neresi
sana kisiligine ailene hakaret ediyormu bundan acisi inatlasir o kadar
Aynen cogu zaman hatanın bende oldugunu bılıyorummmiletisim yanlis olmasin
belki ayni dili kullanmiyorsunuz
bence hala cocuk ruhlusunuz ondanYok etmıyor bırbırımızle cok ugrasıyoruz dıdısme boyutuna gelıyor
hatayi kabullenmek buyuklukturAynen cogu zaman hatanın bende oldugunu bılıyorummm
Kesinlkle bazen yurtdısına gıdıyor nefes alamıyorum sankiiisevginin kendinden emin bir durusu vardir canim
yoksa coktan biterdi
uzvum diyorsan gerisi biraz hosgörü
aslinda özlemek arada iliskiye kuyuk bir mola vermek guzel olur.sakin biktirma gerisi hallolurKesinlkle bazen yurtdısına gıdıyor nefes alamıyorum sankiii
Aslında herkese pozıtıfım enerjı yayarım ama kendıme negatıf.canim cok dusunme özellikle negativ hic dusunme emi