- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
Olümden cok korkuyorumyarin hep var öyle dusunme bugunlerde dunun yarini degilmiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olümden cok korkuyorumyarin hep var öyle dusunme bugunlerde dunun yarini degilmiydi
Yanııı olur tabııen kotu dvd si seyrederim
ben sahip olamadiklarim yerine sahip olduklarimi dusunup seviniyorum.motive oluyorumOyle olmazsa cekilmıyor kı
ölüm kücücük bir mola gibi geliyor bana.Olümden cok korkuyorum
Ne guzelll dolu tarafını gormeliben sahip olamadiklarim yerine sahip olduklarimi dusunup seviniyorum.motive oluyorum
sen istanbulda degilmisin ben hep istanbuldasin sandimBerus 5.kez yazıyorum son kez yazıyorum cuma fuar ıcın ıstanbula gelcem aksam doncem
ben kanserdim baska ne dusuneyimkiNe guzelll dolu tarafını gormeli
Kendımı alıkoyamıyorum annemle babamın ölmesınden kırkuyorum oyle bısey de naparım bılememmmölüm kücücük bir mola gibi geliyor bana.
he, bunlari neden dusunuyorsun cok gencsin, sagliklisin,basarilisin,tatlisin.................
yoj manisadayım haftasonu hep izmirdeyım annemler ızmırdesen istanbulda degilmisin ben hep istanbuldasin sandim
okudum yazdiginida ama benim gibi anneme gidecem dedigim gibi sevincten diyorsun sandim
Yendın yanı oyle mi muthıssınnben kanserdim baska ne dusuneyimki
bunu banami diyorsunKendımı alıkoyamıyorum annemle babamın ölmesınden kırkuyorum oyle bısey de naparım bılememmm
4 yil kadar once ilk kez tanistim yumurtaliklarim alindiYendın yanı oyle mi muthıssınn
Neden sana mı yasıyorlardır inşbunu banami diyorsun
bu sik gidisler esinle arani acmiyormuUrla cıvarı özbek koyunde annemlerın yazlıgı vardı hep oralardaydımm
Özurrrr içimden gelenı yazdım işte bagısla4 yil kadar once ilk kez tanistim yumurtaliklarim alindi
3 yila yakin yendimi saniyordum bu kezde baska yerden hortladi
gecen yil yeniden surec basladi rahim alindi.3 ayda bir kontrollerim var
banami anlatiyon ölümü
son yilimi cocuklarima video cekerek gecirdim hastanedeNeden sana mı yasıyorlardır inş
dertlesmeye gelmedikmiÖzurrrr içimden gelenı yazdım işte bagısla
Yazlık satıldı,onunla gıdıyordum kibu sik gidisler esinle arani acmiyormu