Psikoloğa götürün..siz tek başınıza yardımcı olma konusunda yetmiyorsunuz demek ki..kardeşiniz her olaydan sonra depresyona giriyor gibi görünüyor,tabii ki dr değilim,anlattıklarınızdan çıkardığım sonuç bu..bu arada sizler de etkileniyorsunuz,,etkilenmemeye çalışın..sonuçta herkesin aslında kendi hayatı.
bırakın yaşasın sonuçta sızı dınlemıyor hemen başka bır sevgılı bulma derdınde ona dıyın kı sen boyle acı çek kapat kendini eve hem bize hem kendine zindan et hayatı ama o adamlar çıksın dolaşsın neşeli mutlu aileleri olsun sende bızı uzduğunle kal ne oldu hayat mı durdu herkes hatasının bedelini yaşar, bırak onlar yanlış yapan taraf olsunlar sen onune yoluna bak daha ne kadar guzel bir ömür seni bekliyor sevgili midir yani hayat?
kız kardeşin hatalı. doktora gitsin diyeceğim de bu ancak şu anki depresyonu için işe yarayabilir. ilişki konusunda hataları için doktor işe yaramaz. kendisinin gözünü açması lazım. kaldı ki sanıyorum internetten buldu. görmeden etmeden 9 ay ilişki mi yürütülür?
Geçen yaz Türkiye'deyken ortak arkadaşları tarafından tanıştırılmış bu kişiyle . İnternetten bulmadı 2 ay orda görüştüler aynı şehirdelerdi , yurtdışında gelince 7 ay uzaktan devam etti . Ama yine de herşeyin çok çabuk geliştiğini dikkatli olması güvenmemesi gerektiğini söylemiştim ben en başında hatta tartışmıştık onun mutlu olmasını istemediğimi düşünmüştü. Keşke yanılsaydım bunları yaşamasaydı. 2 ay öncesine kadar da bir sorunları yoktu herşey karşı tarafın dengesizliğini ortaya çıkarmasıyla bu duruma geldi işte. Yani eğer sorun varsa da kardeşim bize hiç bahsetmiyordu hep iyi anlatıyordu karşı tarafı bizde olumlu düşünüyorduk . 2 gün önce tanıştığı kızla aldatmış kardeşimi. Gerçek yüzü bu şekilde ortaya çıktı. Ve 1 hafta önce ağlayıp sızlayıp kardeşime yalvarıyordu. Yani aslında gayette sorunlu psikolojisi bozuk bir insan . Biz bilmiyorduk.
yani uzak mesafede, tanımadan başlanmış bi ilişki... başka bişey ummak mucize olur. 3 ilişkisi olmuş. 3ü de aldatmayla bitmiş. kardeşiniz bi oturup düşünmeli.
Haklısınız ve bu durumun sebebi de hep pat diye başlaması bir ilişkiye. Arkadaş olarak tanı, zaman ver, karşı tarafın hislerinden emin olmadan senin güvenini kazanmadan hemen bağlanma diyorum hep. Umarım bundan sonra dinler. Aslında oturup düşünmesi gereken en önemli konu mutlu olmak için bir başkasına ihtiyacının olmaması. Olay henüz çok yeni şuan yaşadıkları normal ama ben onu 1 sene sonra yine aynı halde görmek istemiyorum işte bu normal değil. Hayatında biri olmadan mutlu olmayı öğrenmesi gerekiyor. Bilmiyorum gerçekten üzülüyorum ve endişeleniyorum bir aydır bütün arkadaşlarıyla da arası açıldı hepsini hayatımdan çıkarttım diyip duruyor tamamen içine kapandı.
dediğim gibi doktora gönderebilirsiniz eğer giderse. belki terapi iyi gelir. ama sonuçta insanın kendi içinde olması lazım. her önüne gelene güvenirse daha çooook üzülür. açıkçası aklı başına gelmez yine size dert olur gibi geliyor bana.
Evet baba sevgisini çocukken ve genç kızlığımızda alamadığımızda malesef hayatımıza giren erkeklere çok saf duygularla bağlanıyoruz. Bende zamanında güvendim, bağlandım . Aşık oldum ve de aldatıldım. Bi kere değil hem de. Hatayı kendimde aradım. Kendimi sorguladım hep. Halbu ki ilişkide en masum kişi hep ben oldum. Saf sevgi besledim. Baba sevgisini başka erkeklerle doldurmaya çalışmak belkide tek hatamdı. Aşk acısı ağlayarak, acı çekerek atlatılır. Zaman geçtikçe hafifler. En önemlisi de ilerde gerçek anlamda aşkı bulur. Baba sevgisi yükünü sırtına takmadan, sevgiliye duyulan aşkı. O zaman yanlış insanlara körü körüne bağlanmaz ve doğruyu yanlışı ayırt edebilir. Ve artık hiç bir zaman aşk acısını bu kadar derin çekmez. Sadece kalbini değil mantığınıda devreye sokar. İlerde de geçmişüne bakarak aldatılmış bile olsa gülümser. Çünkü saf sevgiyle sevdiğiniz anılar kalır akılda. Kötüyü hatırlamaz. Hey gidi gğnler ya neler için ağlamışım der. Hayat böyle işte
Hissizleştiğinizi sanıyrsunuz. Sevgi ciğer gibidir. Kendini yeniler ve tazeler. Merak etmeyin yine seversinizHaklısınız bunu bende yaşadım hep daha çok seven daha çok bağlanan taraf oldum hep masum sevdim. Sebebi sadece dediğiniz gibi o baba sevgisini başkalarında aramamız sevgili değil aslında ben hep bana iyi bir baba olabilecek birini aradım. Bende aldatıldım. Sonra dediğiniz gibi artık doğruyu yanlışı ayırt edebilecek duruma geldim. Aslında öğrendiğim en önemli tecrübe birine körü körüne bağlanmamak çok çabuk güvenmemekti . aslında bir noktadan sonra insanları sevememeye başlıyorsunuz. Hissizleyorsunuz. Bende böyle oldu. İşte o noktadan sonra mantık devreye girdi ve ben bidaha asla eski ben olmadım.
Hissizleştiğinizi sanıyrsunuz. Sevgi ciğer gibidir. Kendini yeniler ve tazeler. Merak etmeyin yine seversiniz
İkimizde sonunda doğru kişiyi bulmuşuz ne mutlu :) darısı kardeşinizinde başına. O acısını yaşasın. Eve kwndini kapatınca zorla dışarı çıkartın. Sizin moraliniz bozukmuşta hava almaya eşlik etmesini ister gibi. Ben 70lerin 80lerin müziğini çok severim ve o şarkıları dinlediğimde enerji patlaması yaşarım. Yüksek sesle o evde olduğunda o şarkıları açın. Pozitif şarkılar onlar hep. Şarkılar bazen insanlara mutluluk verebilir. Böyle böyle kardeşinize destek olabilirsinizSevdim :) biraz zaman aldı ama bekledi beni vazgeçmedi sevdirdi kendini :) bana hem sevgili, hem arkadaş, hem bi baba olabilecek biri çıktı karşıma şükürler olsun ki :)
İkimizde sonunda doğru kişiyi bulmuşuz ne mutlu :) darısı kardeşinizinde başına. O acısını yaşasın. Eve kwndini kapatınca zorla dışarı çıkartın. Sizin moraliniz bozukmuşta hava almaya eşlik etmesini ister gibi. Ben 70lerin 80lerin müziğini çok severim ve o şarkıları dinlediğimde enerji patlaması yaşarım. Yüksek sesle o evde olduğunda o şarkıları açın. Pozitif şarkılar onlar hep. Şarkılar bazen insanlara mutluluk verebilir. Böyle böyle kardeşinize destek olabilirsiniz
Herşey kardeş için heeeyooooAmin inşallah o da mutluluğu bulur :) güzel dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim müziği kesinlikle uyguluycam bende 80-90 şarkılarına bayılırım sadece yüksek sesle dinlemem gerekecek bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?