Geçer değil mi ? (Atipik otizm)

Bebim oglumda 3yasında atipik harf sayı cok düşkün bazı yazıları bile okuyo bu kötü büişeymiymiş beyapmak gerekir acaba 1senedir özel eğitim alıo

Bebim oglumda 3yasında atipik harf sayı cok düşkün bazı yazıları bile okuyo bu kötü büişeymiymiş beyapmak gerekir acaba 1senedir özel eğitim alıo
Şimdiki çocuklar sürekli telefon tv izledikleri için bu tür şeylere aşina olabiliyolar ama siz yine de bi danışın isterseniz. Özel eğitimdeki öğretmenine danışmanızda fayda var eğer IQ seviyesi çok yüksek çıkarsa düşürmeleri gerekebilir bize düşürmeleri gerektiğini ilerde bunun kardeşime zarar vereceğini söyleyip düşürmüşlerdi. Belki o zamandan bu zamana tedavi şekillerinde değişmede olmuş olabilir o yüzden çok yorumda yapamıyorum. Endişe edilecek bi durum yok ama sakın kafanıza takmayın herşey çok güzel olucaktır

Nasıl düşürdüler peki bana üzerinde durmayın o söylesin onay vermeyin siz baska seye yönlendirin söylendi. Çok tesekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah yasıtlarını yakalar amavım mutlu cocuk olsun :)

Tedavi şekli belkide söyledikleri gibi yapmanızdır. Kardeşimin ki özel eğitime giderek düzeldi öğretmeni nasıl bişey uyguladı hiç hatırlamıyorum, ilgisini belki farklı yönlere çekerek yapmışlardır size söylendiği gibi. Tedaviye erken başladığınız için güzel sonuçlar alacaksınızdır eminim Kardeşim 7 yaşında geç başlamasına rağmen iyi sayılacak bi gelişme gösterdi sizin evladınız daha küçük o yüzden bu eğitimler daha çok etkili olacaktır

Merhabalar,çocuğunuzla ilgili bir gelişme var mı acaba bizde şuan aynı durumdayız 3 yaşına girecek karşılıklı iletişim konuşma başlatma yok,çok kelime var fakat iletişim çok zayıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…