- 7 Ağustos 2017
- 9.922
- 36.907
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Arkadaslar hepinize cok teşekkür ederim donerim ben size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun.Daha öncede bahsetmistim çocuğum icin otizm demisti doktoru birsuru testler istedi bir kismini yaptik birkaç yapmadigimizda var. Ama doktor once istediği işitme testi vardi raporu cikarmak icin egitime baslamasi için.bugun ogleden sonra hastaneye gidecegiz. Hernekadar kendimi bastirmaya unutmaya dikkatimi dagitmaya calissamda, arada benimde çöküs anlarım oluyor tipki simdiki gibi.bilinmezlik beni cok kaygilandiriyor.bundan sonraki yol nasil olucak oglumda gelişme olacakmi vs.cok üzülüyorum alismaya calisiyorum alismaktan baska carem yok zaten. Benim dünyalar tatlisi bir oglum var o benim herşeyim iyi olmasini akranlari gibi olmasini istiyorum.elimden geldigince yardimci olmaya çalışıyorum.
Ahh yavrum ona (askim bitanem herşeyim hayatim seni cok seviyorum ) dediğimde dediklerimi tekrarlar sadece.kendi kendine bana bunlari demez sadece tekrar eder.olsun iyi olsunda demese de olur. Tedirgin olduğunda annecim der wc ye gitmek istediğinde soyler ama oglum hicbirzaman benimle diyaloga girmedi.acaba egitimden sonra diyalog kurabilecekmiyiz okadar cok istiyorum ki.
Kizlar lutfen dualarinizi esirgemeyin. Allah kimseyi cocuguyla imtihan etmesin gercekten cok zor. Gelecek kaygilarim var oglumla ilgili.arada dibe çöküyorum böyle. Yazip rahatlamak istiyorum sizlerinde merak etme geride kalicak demesine cok ihtiyacim var.sadece iç sesimle konusmak yetmiyor artık
canım yeğenimde öyle kreşe gidiyor oyun terabisine gidiyor şükür faydası oldu keşke bi kardeşi olsaydı inş senin de düzeşirDaha öncede bahsetmistim çocuğum icin otizm demisti doktoru birsuru testler istedi bir kismini yaptik birkaç yapmadigimizda var. Ama doktor once istediği işitme testi vardi raporu cikarmak icin egitime baslamasi için.bugun ogleden sonra hastaneye gidecegiz. Hernekadar kendimi bastirmaya unutmaya dikkatimi dagitmaya calissamda, arada benimde çöküs anlarım oluyor tipki simdiki gibi.bilinmezlik beni cok kaygilandiriyor.bundan sonraki yol nasil olucak oglumda gelişme olacakmi vs.cok üzülüyorum alismaya calisiyorum alismaktan baska carem yok zaten. Benim dünyalar tatlisi bir oglum var o benim herşeyim iyi olmasini akranlari gibi olmasini istiyorum.elimden geldigince yardimci olmaya çalışıyorum.
Ahh yavrum ona (askim bitanem herşeyim hayatim seni cok seviyorum ) dediğimde dediklerimi tekrarlar sadece.kendi kendine bana bunlari demez sadece tekrar eder.olsun iyi olsunda demese de olur. Tedirgin olduğunda annecim der wc ye gitmek istediğinde soyler ama oglum hicbirzaman benimle diyaloga girmedi.acaba egitimden sonra diyalog kurabilecekmiyiz okadar cok istiyorum ki.
Kizlar lutfen dualarinizi esirgemeyin. Allah kimseyi cocuguyla imtihan etmesin gercekten cok zor. Gelecek kaygilarim var oglumla ilgili.arada dibe çöküyorum böyle. Yazip rahatlamak istiyorum sizlerinde merak etme geride kalicak demesine cok ihtiyacim var.sadece iç sesimle konusmak yetmiyor artık
Yaa canim ben bugun 1 aralik sanıyordum 1 kasimmiş,kafamin karışıklıgi burdan bile anlasiliyor birde plan yapiyordum hastaneden çıkısta bir pasta alip ufletirim diye.dogum günü 1 aralik.dediklerinizi dikkate alacagm.suan hastaneye gidiyoruz herseyin hayırlısıNice mutlu, huzurlu, sağlık dolu yılları olsun kuzunuzun
O çöküş anları zaman zaman yaşanıyor, dışarıda normal gelişimi bir çocuk görünce yaşayabilirsiniz ya da birkaç hadsiz konuşmaya denk geldiğinizde ama biz annelerin bunu uzun uzadıya yaşamaya ne yazık ki hakkı yok. Kendinize boş zamanlarınızda, oğlunuz uyurken falan yapabileceğiniz bir hobi edinin, kafanızı birazda olsa boşaltabileceğiniz.
Siz güçlü oldukça her şey daha güzel olacak, inşallah iyi bir eğitimle en kısa zamanda raporu kalkar.
Sakız çiğnetin, balon şişirsin, pipetle su içsin, yanak içlerine masaj yapın elinize eldiven geçirip... Ağız ve dil kaslarını geliştirmeye çalışın.
Raporunuz çıktığında sosyal hizmetlere evde bakım parası için başvurun, eviniz, arabanız ve aylık 5bin₺ yi geçmeyen maaş giriyorsa evinizde adınıza maaş bağlanır, oğlunuz için eğitici oyuncakları rahatlıkla alabilirsiniz, konuşma terapisi aldırabilirsiniz.
Rehabilitasyon merkezi ile veya bir uzman doktor, pedagog ile veya eğitimci ile görüştünüz mü ne dediler?Merhabalar, sanirim ozel egitim ogretmenisiniz?
Oglumda konusma geriligi var, yasitlarina yetisebilmesi icin ne yapmamiz lazim acsba? Cok uzuluyorum cokkk
sakin moralini bozma, atipik otizm demislerse muhtemelen bulgulari cok agir degildir. tedaviyle cok cok fazla ilerleme sansi var. bazi cocuklar o kadar guzel tedavi aliyor ki, uzmanlar bile sasiriyor.Daha öncede bahsetmistim çocuğum icin otizm demisti doktoru birsuru testler istedi bir kismini yaptik birkaç yapmadigimizda var. Ama doktor once istediği işitme testi vardi raporu cikarmak icin egitime baslamasi için.bugun ogleden sonra hastaneye gidecegiz. Hernekadar kendimi bastirmaya unutmaya dikkatimi dagitmaya calissamda, arada benimde çöküs anlarım oluyor tipki simdiki gibi.bilinmezlik beni cok kaygilandiriyor.bundan sonraki yol nasil olucak oglumda gelişme olacakmi vs.cok üzülüyorum alismaya calisiyorum alismaktan baska carem yok zaten. Benim dünyalar tatlisi bir oglum var o benim herşeyim iyi olmasini akranlari gibi olmasini istiyorum.elimden geldigince yardimci olmaya çalışıyorum.
Aynen, doktor da dedi egitimle duzelir diye hadi bakalim insalah geciceksakin moralini bozma, atipik otizm demislerse muhtemelen bulgulari cok agir degildir. tedaviyle cok cok fazla ilerleme sansi var. bazi cocuklar o kadar guzel tedavi aliyor ki, uzmanlar bile sasiriyor.
bazen bize hastalar geliyor yanina not dusuyorlar onceden cocuk soyle soyleymis ama ailesinin destegiyle cok ilerleme saglamis ve su an cok az bulgusu var diyeAynen, doktor da dedi egitimle duzelir diye hadi bakalim insalah gecicek
Merabalar adanadan yaziyorsunuz sanırım. Ozelden atarmisiniz hangi kurumda çalıştığınızi?Merhabalar. Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum. Öğrencilerimde gözlemlediğim en büyük etken veli olmasıdır. Siz çocuğunuz ile ne kadar çok ilgilenir ve verilen ödevleri yaparsanız o kadar ilerleme kaydeder. Genellikle bizim problemimiz ailenin boşlamasıdır.
Ben inaniyorum hersey duzelicekbazen bize hastalar geliyor yanina not dusuyorlar onceden cocuk soyle soyleymis ama ailesinin destegiyle cok ilerleme saglamis ve su an cok az bulgusu var diye
Tesadüf mü nedir ,bugün ıstagramda 1 aile otizm tedavisi görmüş çocuğun videosunu paylaşmış ,doktor Çorluda Akif Başaran netten araştırdım çok iyi bir çocuk doktoruymuş , paylaşmak istedim, dilerseniz doktora ulaşın inşallah size de şifa olur . Karpuzlu arabaKerri rivera 'nın kitabını alın orda gaps dietinden bahsediyor , internette araştırırsanız size çok yardımcı olacaktır, baya oldu show haberde izlemiştim çok otizmli çocuk iyileştirmiş .
Teşekkür ederim ince dusunceniz icin.biz bir prof. var namida bayaa varmiş. Oraya da götüreceğiz her ihtimale karsi.gununu bekliyoruz suanTesadüf mü nedir ,bugün ıstagramda 1 aile otizm tedavisi görmüş çocuğun videosunu paylaşmış ,doktor Çorluda Akif Başaran netten araştırdım çok iyi bir çocuk doktoruymuş , paylaşmak istedim, dilerseniz doktora ulaşın inşallah size de şifa olur . Karpuzlu araba
Rica ederim ,İnşallah şifa olur Allah sizlere sabır güç kuvvet versin ki minik sizlerden güç alsın .Teşekkür ederim ince dusunceniz icin.biz bir prof. var namida bayaa varmiş. Oraya da götüreceğiz her ihtimale karsi.gununu bekliyoruz suan
SizedeRica ederim ,İnşallah şifa olur Allah sizlere sabır güç kuvvet versin ki minik sizlerden güç alsın .
Hayırlı akşamlar.
Akif basarani instagrsmds takip.ediyorumTeşekkür ederim ince dusunceniz icin.biz bir prof. var namida bayaa varmiş. Oraya da götüreceğiz her ihtimale karsi.gununu bekliyoruz suan