• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecenin şu saatinde baklava yiyorum.tutamiyorum kendimi:(

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Yahu kısçelelerr gecenin bi vakti olmuş ben hala tatli yemek istiyorum zaten kısayım birde üstüne git gide sisiyorum:mad: iştah kesici bişey yokmu önerebileceğiniz bişey şu detokslar ise yarıyor mu.

Ben de üşenmedim pilav yapıp yedim öncesinde de fazla kalorili başka tatlı yedim. Ne olacak böyle bilmiyorum. Duygusal boşluktan hep.

Ben de üşenmedim pilav yapıp yedim öncesinde de fazla kalorili başka tatlı yedim. Ne olacak böyle bilmiyorum. Duygusal boşluktan hep.
Nee bu satte pilâvmı yaptınız üşenmeden hemde.ilginc doğrusu siz benide gecmissiniz:KK57:

Yemeyin:))Sonrası çok zor oluyor!Bir kilo verebilmek ne uğraşıyoruz sonra deli gibi.Ben ettim siz etmeyin.Akıllandım kestim yemeyi.

Nee bu satte pilâvmı yaptınız üşenmeden hemde.ilginc doğrusu siz benide gecmissiniz:KK57:
Çok mutsuzum. Dışarıda sürekli mutlu görünüp eve gelince duramıyorum ya yiyorum ya uyuyorum. Yarından itibaren yemeyeceğim buraya yazayım belki mecbur kalırım.

Çok mutsuzum. Dışarıda sürekli mutlu görünüp eve gelince duramıyorum ya yiyorum ya uyuyorum. Yarından itibaren yemeyeceğim buraya yazayım belki mecbur kalırım.
Mutsuzlugunuzu başka şeylerle bastırmayın üzerine gidin sorunuzu halledin derim sonra bi bakmassiniz önüne geçemezsiniz.

Yıllarca gece yemek yedim, gayet zayıftım.
Evlendim, birden aynı şekilde yerken 6 kilo aldım.
İlk doğumumda 12 kilo aldım 8 i aynen kaldı.
İkinci doğumda 8 kilo aldım, 4 ü kaldı.
Çünkü metabolizmam bitmiş!
Gençken yakıyor ama yaş 28 i geçince mahvoluyor insan.
55 kiloyla diyetisyene gitmişliğim var, şimdi 75 im.
Ahh o gece yat geber yemekleri mahvetti beni.
Yıllarca yer etmiş...

Son düzenleme:
Back