- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
Yahu kısçelelerr gecenin bi vakti olmuş ben hala tatli yemek istiyorum zaten kısayım birde üstüne git gide sisiyorum iştah kesici bişey yokmu önerebileceğiniz bişey şu detokslar ise yarıyor mu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hakkini helal et canimZalimin kızı:) bu saatte böyle şeyler yazılır mi buraya ? Diyette olan garibanlar var :/
Ekşi elmaya tarçın dok ye yada süte tarçın koy iç
Rica ederim ,sorun yok :) bir haftadır diyetteyim ,tatlılar gözümün önünde dönüyo :)Ayy hakkini helal et canim
Okurken iştahım kapandı diyebilirrim.
Denemeye çalış cam teşekkür ediyorum:)
Daha yolun çok başındasın :) umarım isteğin sonucu elde edersinn.nedir bu çilemiz hep çok yiyip kilo almayanlardan olmak isterdimRica ederim ,sorun yok :) bir haftadır diyetteyim ,tatlılar gözümün önünde dönüyo :)
Teşekkür ederim ,olacak azmettim:)Daha yolun çok başındasın :) umarım isteğin sonucu elde edersinn.nedir bu çilemiz hep çok yiyip kilo almayanlardan olmak isterdim
Baklavanın içinden bööğğğr kılı çıkar inş :) tiksinmen lazım başka çare yokYahu kısçelelerr gecenin bi vakti olmuş ben hala tatli yemek istiyorum zaten kısayım birde üstüne git gide sisiyorum iştah kesici bişey yokmu önerebileceğiniz bişey şu detokslar ise yarıyor mu.
Nee bu satte pilâvmı yaptınız üşenmeden hemde.ilginc doğrusu siz benide gecmissinizBen de üşenmedim pilav yapıp yedim öncesinde de fazla kalorili başka tatlı yedim. Ne olacak böyle bilmiyorum. Duygusal boşluktan hep.
bian gözüm döndü attım agzimahiç bişey yoktuBaklavanın içinden bööğğğr kılı çıkar inş :) tiksinmen lazım başka çare yok
Çok mutsuzum. Dışarıda sürekli mutlu görünüp eve gelince duramıyorum ya yiyorum ya uyuyorum. Yarından itibaren yemeyeceğim buraya yazayım belki mecbur kalırım.Nee bu satte pilâvmı yaptınız üşenmeden hemde.ilginc doğrusu siz benide gecmissiniz
Haklisinizda bir irademizle bas edebilsek koruyabilsek.bence buda bi kötü alışkanlıkYemeyin:))Sonrası çok zor oluyor!Bir kilo verebilmek ne uğraşıyoruz sonra deli gibi.Ben ettim siz etmeyin.Akıllandım kestim yemeyi.
Mutsuzlugunuzu başka şeylerle bastırmayın üzerine gidin sorunuzu halledin derim sonra bi bakmassiniz önüne geçemezsiniz.Çok mutsuzum. Dışarıda sürekli mutlu görünüp eve gelince duramıyorum ya yiyorum ya uyuyorum. Yarından itibaren yemeyeceğim buraya yazayım belki mecbur kalırım.
İradesizlik değil inanın o.İnsan vazgeçiyor bazen her şeyden.Ama sonrası çok zor işte.Şimdi ben hep sonrasını düşünüyorum.Elim hiç gitmiyor yemeğe:)))Haklisinizda bir irademizle bas edebilsek koruyabilsek.bence buda bi kötü alışkanlık
Öyle valla. Engel olmaya çalışcam artıkMutsuzlugunuzu başka şeylerle bastırmayın üzerine gidin sorunuzu halledin derim sonra bi bakmassiniz önüne geçemezsiniz.
Çok şanslısınız yaaa .inanın çok imreniyorum.allahim neden benide böyle yaratmadın diye sonra buna derlenip daha çok yiyorum.Gidemde bişeyler yiyem,
Nasıl olsa kilo alamıyorum