Hangi ülkede yaşıyorsun ???Bu kafa nasıl bir kafa biri bana açıklasın. Hanımefendi sakat mısınız? Allah şifa versin.
Heeeeeehh !!!!Kime, niye söyleyeceksiniz ki bunu ve neden inandırmak zorundasınız pardon?! Belgeyi alırken sayfanın ortasına kocaman "KIZDIR" yazsınlar. Heyetten alın mutlaka, dikkat edin bunaNeyse... Abla k.bakma empati yapamadım tam
Valla ülkeyle alakasi Yok heryerde var böyle geri kafalilar !!! Kadinligindan utansin ! Yazik kizina utanmazsan kizim bozuk diyceksinHangi ülkede yaşıyorsun ???
olamaz mı yani? Belliki kızınız yok hanimefendiHanfendi saka misiniz?
4 yaş ve bekaret kelimesini ayni cümlede okuduğuma inanamiyorum
Ha yani senin gibi sığ olmayınca geniş mi oluyoruz? Yahu minicik çocuk neler atlatmış şükürler olsun çocuğuma bir şey olmadı diyeceğinize ilerde kız olup olmadığına nasıl inandıracağını düşünüyorsunuz.Ben anlamıyorum siz nerde yaşıyorsunuz???? Herkes sizin gibi geniş değil hersey normal gelmiyor
Kaybol millete verrr verrr normal senin icinHa yani senin gibi sığ olmayınca geniş mi oluyoruz? Yahu minicik çocuk neler atlatmış şükürler olsun çocuğuma bir şey olmadı diyeceğinize ilerde kız olup olmadığına nasıl inandıracağını düşünüyorsunuz.
Madem çok önemli söyleyeyim, kızınız kendine inanacak, güvenecek bir aday bulursa bu hiç dert değil. Öff seviye düştü.
Ahlaksız! Zihniyetin de senin gibi iğrenç.Kaybol millete verrr verrr normal senin icin
Şaka mısın be kadın, başlarım bekaretine de sana da.Şükür edeceğine hâlâ bekaret diyor.Allah'ım sabır verPsikolojik olarak çok kötüyüm gece gece yine dertlendim geçen yil yazin havuzun icinde bi cocuk kizimi itti kizim dustu sivri bi yer vardi oranin üstüne dustu sudan cikardigimda kanlar icindeydi vajinasindan kan gelmisti psikolojik olarak hala atlatamadim aklima geldikce cok kotu oluyorum icim parcalandi hala olayın etkisindeyimambulansi aradim hastaneye gittik vajina icinden kanama olmustu doktor distan yirtik var dedi hala o olayin etkisinden cikamiyorum aklima geldikce kizima baktikca icim parcalaniyor neyse zaman gecti kızım iyileşti ama ilerde büyüdüğünde Allah korusun bekaretini kaybetmisse ne yapicam söylesek bile kimse inanmaz ki lütfen yargılamadan empati kurarak yorum yapın sonucta ilerde eşi inanmiyabilir keşke o zaman hastaneden bi evrak bisey alsaydım şimdi hastaneye gitsem bununla ilgili bi kağıt kayıt felan varmidir ?
Neeeğğğ! Sen bi ağzını topla da önce! Gerçi böyle konu açandan da böyle üslup beklenirBütün o. Buraya toplanmış belliki hepiniz evlenmeden naneyi yiyorsnz