Geçen sene bu tarihlerde ne yapıyordunuz?

geçen sene bu zamanlar evililik hazırlıkları vardı 21 haziranda düğünümüz olduğu için oturacağımız evle uğraşıyorduk

geçen sene bu zamanlar nişanlıydım :mymeka:
şehir dışına çıkacaktım sabırsızlanıyordum
ay çıkmaz olaydım :dilcikar:

hiç dönmüyorum ki arkama,önemli olan gelecek yıl bu zamanlar ne yapacağım....

bir kaç alınmış not,ve değer dışında nelerin arkada kaldığının bende önemi yok,zaten adı üstünde arkada kalmış....

üniversite yeni bitmişti mezuniyet töreni olmuştu :)
ben biraz kafa dinlemek arkadaşlarımla son zamanlarımı geçirmek için 2 hafta daha kalmıştım
edirne de meriçte fln geziniyodum bu zamanlar hep
tabi bi de üni.den mezun olmanın verdiği heyecan vardı nasıl bi iş bulucam acaba ortamı nasıl olucak telaşı vardı ama hala iş bulamadım o ayrı :))

Geçen sene bu zamanlara göre daha mutlu ve huzurluydum sanırım..
Yİne böyle bir sıkıcı bir pazardı ama daha mutluydum mafoldumben

geçen sene bu zamanlar 2 görümcem yanımda misafirimdi kaynımın düğünü vardı bizde hazırlık yapıyorduk
yani ev bayağı bir kalabalık ve curcunaydı:bbo:

geçensene tam bugün festivalimizin ilk günüydü ve ben sözlümle volkan konak konserine gitmiştim.:kedi: ozamanlar daha yeni yeni sevgili olduktan sora anne baba yanında bulunuyorduk.:kedildukça heyecanlu ve şahane bi geceydi... opuyorumnanaktanbu yıl gayet rahatız ailelerin yanındasırnaşık şey

kaynımın dugun hazırlıklarıyla ugraşıyoduk.gecn yıl bu zmanlarda çalışıyodum ama şimdiişsiizm yaa.evdemiskin miskin oturuyorum işimi özledimçalışmayı özledim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…