seninle benzer durumdayım ama çözüm bulamadım hala, bebeğim 9buçuk aylık, doğduğundan beri uyku düzeni bozuk, ne yaptıysam uyumayı öğretemedim. 4 ayına kadar iyiydi 2-3 saatte bir uyanıyordu, sonra ne oldu anlamadım saat başı, yarım saatte 15 dk da uyanır oldu, 2 ssaat üstüste uyumaya hasret kaldım aylarca, bu konuda bir sürü kitap okudum, bir sürü uyutma metodu denedim ama hiçbiri işe yaramadı, ağlatma yöntemi, yatır kaldır yöntemi, bitkisel çaylar vs. ama geçen ay araştırdım buradanda, baybay diye bi damla aldım,etkisini iki haftada gösteriyor yazıyordu, iki hafta kullandım tam umutsuzluğa kapılmışken bebeğim gece sadece 2 kez uyanmaya başladı. 10da yatıyor gece 4de ve 6da kalkıyor sonra yatıp 7de kalkıyordu. ama damlayı 1 aydan fazla kullanmayın yazıyodu, yaklaşık 15-20gün daha kullandım bu şekilde devam etti, ama 1 ay dolunca damlayı bıraktım ve bikaçgün içinde ondanmı ramazandanmı bilmem gene düzeni bozuldu bir haftadır,hele 2 gündür gece 10 defa kalkıyor, emzirmiyorum, bir iki yudum mama yiyor uyuyamıyor, ya yatağında ya ayağımda sallıyorum, bitmiş tükenmiş durumdayım uykusuzluktan. bugün gene o damlaya başlıyacam en azından faydası olan tek şey o, birde uyku saatini bozmamaya çalışacam, sende bi dene istersen...