Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gerçekten de öyle ama ben geceleri bir başka sever oldum o gittikten sonra aslında gece bitsin sabah olsun günler geçsin diye geceleri sevmemem lazım ama bu his bile bi başka güzel
evet çok daha şanslıyım en azından arada bir internette görüşebiliyoruz mesajlaşıyoruz ve az kaldı kavuşma anına 74 gündür bekliyorum ben onu büyük bi sabırla onu çok seviyorum :asigim:
Öyle zor değil ki anlamak Baksan...yeter Yüreğime değse nefesin...diner --------------------------------- "Geceler,bana seni anlatıyor Geceler,bir ateştir yanıyor Geceler,bir hüzündür sarıyor Geceler,bir umudum yok mu..."
Çok güzeldi canım, emeğine sağlık.a.s. Demek 20 gün sonra kavuşuyorsunuz, Allah bir daha ayırmasın. (Sen baklava yollayacaktın noldu gönderebildin mi? Aklıma geldi de şimdi bir sorayım dedim.)