Gecee ile çeyiz dizmecee :)

gecee

hanimiş kuzusum :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
1.818
1.174
198
Merhaba arkadaşlar! :16::16: 26 ekimde evleniyorum. Hazırlıklar yavaş yavaş tamamlanıyor ama gelin görün ki çeyiz bitti dedikçe eksikleri görüyorum :27::27: Çeyiz yapanlar bilir, asla tamamlanmayan bir şey çeyiz alışverişi.. Burada hepinizi takip ediyorum bana ilham veriyorsunuz. Ben de aklıma geldikçe ekleyeyim aldıklarımı belki başkalarına fikir olur.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Herkese keyifli çeyiz dizmeler diliyorum :16::16:
$5368_kucuk.webp$0007891_philips-performer-pro-torbali-supurge-2200w.webp$29862_25353_ARCELIK-MF-44-EI_large.webp$aryıldız flamingo çaydanlık.webp$aryıldız.flamingo. cezve.webp$Ar-yildiz-flamingo-89-parca-catal-bicak-kasik-takimi.webp$ARZUM-AR348-ELISSA-SU-ISITICI__50732505_0.webp$çift kişilik lastikli çarş çift kiş yeşil.webp$çift kişilik lastikli çarşaf seti.webp$days in colours bonita yeşil pike takımı.webp$days-in-colours-point-kirmizi-pike-takimi.webp$ESF orta boy çaydanlık.webp$fakir motto blender seti.webp$fakir-darky-1600w-2in1-dik-elektrikli-supurge-27_52009.webp$FLAMİNGO-PLUS-0-600x600.webp$gurallar romans çay seti.webp$home design minerva bej çift kişilik nevresim.webp$KARACA-HOME-BAMBU-BEJ-GRI-AILE-BORNOZ-SETI.webp$korkmaz kamelya 28 parça kahvaltı seti.webp$KORKMAZ-A-140-6-LIITRE-MAVIS-DUDUKLU-TENCERE__82502267_0.webp$moneta 6lı set.webp$moneta_superbe_copertina.webp$monetasuperbe_bistecchiera.webp$özdilek öykü uyku seti çift kiş.webp$özdilek-Spirit-Ranforce-Yatak-Örtülü-Set.webp$papilon çift kişilk.webp$paşabahçe sürahi.webp$philips alu katı meyve sıkacağı.webp$Philips-HR7761-00-Viva-Collectio_15835_1.webp$SAÇLI-PELUŞ-BATTANİYE-SD08-BATTAL-BOY-LMSCLSD08-CK.webp$saklama kapları.webp$sarı-çiçekli-kahverenkli-battaniye.webp$sesli gold vizon çift kiş. battaniye.webpEki Görüntüle 805533 $tac_soft_relax_asortili_yuz_havlusutakımı_.webp$Tac-Angelina-Saten-Delux çift kiş. nevresim-takimi.webp$taç galia pembe pike takımı.webp$taç jakarlı pamuk saten nevresim takımı-celsia.webp$taç percale april somon nevresim takımı.webp
$17430_buyuk.webp$Fakir-Diamond-Sac-Kurutma-Makina_10055_1.webp$gurallar romans çay seti.webp$luminarc 6lı kupa.webp$paşabahçe gardens kavanoz seti.webp$tefal ultimate 100 ütü.webp$urun_yuvarlak_kelepceli_3_lu_set_kek_kalibi_4348_1.webp

Herşeyin birbirinden güzel yemek tabagına bayıldım korkmazın kamelya serisi sanırım güle güle kullan :16:

Herşeyin birbirinden güzel yemek tabagına bayıldım korkmazın kamelya serisi sanırım güle güle kullan :16:

Sağol canım:16: O tabak aslında kahvaltı takımının. Korkmazın kamelya serisinde senin dediğin gibi. İnternette resmini bulamadım sadece tabak olarak var.

Gülerek kullan canım hepsi cok güzel..nevresimin bol olması buyuk avantaj.
aklıma ceyiz düzerken burdan cıkmadıgım gunler geldi.. ah ah:)

Ben de çıkmıyorum forumdan, özellik bu kısmından :1::1: Acaba yeni çeyiz konusu var mı diye bakıyorum hep... Fikir oldu bana bir çok konuda burası.:kkk:

$1.webp
Tantitoni makarna ve salata tabağı :1::1: Makarna aşığı olarak almadan duramazdım... 6 tane aldım tanesi 8 civarıydı

$irwpbdsrbeb2qvadwnui.webp
Az önce internetten sipariş ettiğim İrya'nın banyo seti... Uzun zamandır böyle birşey arıyordum.

Güzel canım banyo setin sevdim :16:

Güzel günlerde kullan. Düğüne de bişe kalmamış :)

Düğüne birşey kalmadı da nedense çok rahatım ben :ssz::ssz: Mobilya cumartesi alınacak daha, beyaz eşya da öyle, evin boyası bitti sadece :27::27: bi de izmirden uşak'a gidip ev yerleştirme faslı var... Vay başıma gelenler :27::27:

Hepsiciği çok mu çok güzel, mutlu mu mutlu günlerde kullan canım benim :16:

Düğüne birşey kalmadı da nedense çok rahatım ben :ssz::ssz: Mobilya cumartesi alınacak daha, beyaz eşya da öyle, evin boyası bitti sadece :27::27: bi de izmirden uşak'a gidip ev yerleştirme faslı var... Vay başıma gelenler :27::27:

Ohoooo :)))) Başka şehirlerrrr :)))) İşin zor canım benim Allah yuva kuranın yardımcısı olur ama sen merak etme :)

canım hepsi birbirinden güzel çeyizlerin var huzurla kullanmak nasip olur inş.
ben kütahya poselen günlük yemek takımını sorcaktım bende bunu istiyorum ama canlı hiç görmedim birde açıklamasında krem dyince kafam karıştı sence nasıl normal krem mi yoksa kırık beyaz flan mı birde fotosunu çekebilme imkanın varsa koyarsan çok mutlu olurum.. teşekkürler

mevla tamamına erdirsin ,koşuşturmaların hızlanmışdır az zaman kalmış düğün'e ,aldıklarını mutlu ,huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah...

canım hepsi birbirinden güzel çeyizlerin var huzurla kullanmak nasip olur inş.
ben kütahya poselen günlük yemek takımını sorcaktım bende bunu istiyorum ama canlı hiç görmedim birde açıklamasında krem dyince kafam karıştı sence nasıl normal krem mi yoksa kırık beyaz flan mı birde fotosunu çekebilme imkanın varsa koyarsan çok mutlu olurum.. teşekkürler

canım krem renginde tabaklar. Ben çeyizin çoğunu uşak'a götürdüğüm için şu anda fotograf çekemiyorum ama kırık beyaz falan değil direk krem rengi tabaklar.

Back
X