Gecee ile çeyiz dizmecee :)

mevla tamamına erdirsin ,koşuşturmaların hızlanmışdır az zaman kalmış düğün'e ,aldıklarını mutlu ,huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah...

çok sağol canımm :16::16:

canım krem renginde tabaklar. Ben çeyizin çoğunu uşak'a götürdüğüm için şu anda fotograf çekemiyorum ama kırık beyaz falan değil direk krem rengi tabaklar.
teşekkür ederim canım ben kırık beyazdır diye umuyordum iyi ki emin olmadan almamışım
sen aşkla kullan
:16::16::16:

Hepsi çok güzeller, özellikle pembe kalpli çay setine bayıldım..
Güle güle kullan inşallah.. :nazar:

Bugün eklenen cicilere bakalımmm.
Tost makinesi kuzenimden hediye geldi. Hediyeleri kim sevmez ki :27::27: $korkmaz kompakto maxi.webp
Kahve makinesi başka bir kuzenimden:1::1: $120130149-1-korkmaz_a365_smart_elektrikli_cezve.webp
Vee iki gün önce gelen arkadaşımın hediyesi. $altinbasak-excellent-saten-nevresim-takimi-volare-bej-cift-kisilik-altinbasak.webp
Eksik olan çok şey var aslında ama izmirden uşak'a ütü masası, çamaşırlık falan götürmeyeyim diyorum:27::27: Orada da bulabileceğim şeyler bunlar... Yine de ufak tefek şeyler almadan duramıyorum.. Limon sıkacağından gırgıra, şişe açacağından sebze soyacağına birkaç şey aldım. Başka bir arkadaşımdan gelen hediye çerezlikler $GLASSCO-6-PARCA-KASE-SETI-SIK-ELMA-SEKLI__33092035_0.webp

Bizde adettir geline akrabaları ve arkadasları eksik olan ihtiyaçlarını sorarlar. Sizlerde de var mı ? :51:

Ne güzel eksiklerin tamamlanıyo bizde de varmış fakat ablam evlendiğinde sordular hala kimse bişey getirmedi :20:

Ne güzel eksiklerin tamamlanıyo bizde de varmış fakat ablam evlendiğinde sordular hala kimse bişey getirmedi :20:

Allah allah ilginç olmuş. Bizde ev yerleştirilmeden getirilir. hediyesini veremeyen olursa müsait zamanda evine gidilir çay içmeye hediye götürülür. Mesela daha gelecek baharat takımı var. Bayram sonrası yerleştirme yapacağımız için daha vakit var.
Bir ara karamsarlığa düştüm gelmeyecek heralde bana sorulanlar diye, kendi kendime tost makinesi fln baktım.

Allah allah ilginç olmuş. Bizde ev yerleştirilmeden getirilir. hediyesini veremeyen olursa müsait zamanda evine gidilir çay içmeye hediye götürülür. Mesela daha gelecek baharat takımı var. Bayram sonrası yerleştirme yapacağımız için daha vakit var.
Bir ara karamsarlığa düştüm gelmeyecek heralde bana sorulanlar diye, kendi kendime tost makinesi fln baktım.

canım bizimde çok soran oldu neyin eksik neye ihtiyacın var diye ama hala tık yok birtek battaniye geldi.o getiren sözünde durdu.ablamda onlara güvenerek almamıştı.şimdi ihtiyacı olan şeyleri ha diyincede alamıyo zamanla alır artık ben kimseye güvenip birşey almam bunu öğrendim

canım bizimde çok soran oldu neyin eksik neye ihtiyacın var diye ama hala tık yok birtek battaniye geldi.o getiren sözünde durdu.ablamda onlara güvenerek almamıştı.şimdi ihtiyacı olan şeyleri ha diyincede alamıyo zamanla alır artık ben kimseye güvenip birşey almam bunu öğrendim

Üzüldüm canım yaa :25::25: Ne zaman evlendi ablan?

haziranda evlendi canım ben gücüm yettiğince tüm eksiklerimi kendim karşılamayı düşünüyorum:19:

En iyisini yaparsın canımcım. İnsanın beğendiğini kendi parasıyla alması bambaşka oluyor. Neyse ki kalitesiz veya beğenmediğim bir hediye gelmedi. O yüzden şanslıyım sanırım... Sen ne zaman evleniyosun bakayım?:16:

En iyisini yaparsın canımcım. İnsanın beğendiğini kendi parasıyla alması bambaşka oluyor. Neyse ki kalitesiz veya beğenmediğim bir hediye gelmedi. O yüzden şanslıyım sanırım... Sen ne zaman evleniyosun bakayım?:16:

evet sana güzel hediyeler gelmiş bende beğendim :16:
ben kabul etseydim bayramdan sonra yüzük takıcaktık ama acele etmek istemiyorum nisanda kararlaştırdık son dk bişey çıkmazsa ki inşallah çıkmaz sonrada devamı gelicek zaten :1:

evet sana güzel hediyeler gelmiş bende beğendim :16:
ben kabul etseydim bayramdan sonra yüzük takıcaktık ama acele etmek istemiyorum nisanda kararlaştırdık son dk bişey çıkmazsa ki inşallah çıkmaz sonrada devamı gelicek zaten :1:

Hadi hayırlısı olsun canımcım. :46::46: Ben de uzattım nişan tarihini, nedense kendimi hazır hissetmemiştim. Temmuzda nişanlandık işte, düğün de 19 gün sonra. Hala bi garibim. İstemediğimden değil yanlış anlaşılmasın da, insan ailesinin yanından ayrılırken bir garip oluyor.

Hadi hayırlısı olsun canımcım. :46::46: Ben de uzattım nişan tarihini, nedense kendimi hazır hissetmemiştim. Temmuzda nişanlandık işte, düğün de 19 gün sonra. Hala bi garibim. İstemediğimden değil yanlış anlaşılmasın da, insan ailesinin yanından ayrılırken bir garip oluyor.

teşekkür ederim canım çok saol :) ya bende deli gibi istiyorum evlenmek ama bu çok farklı bir duygu ya insan çok sıkıntıya giriyo birden kaldıramıyo neyseki kabul edildi nisanda olucak :)

Fakir diamond saç kurutma makinesini iade ettim kızlar.. vigo ve fön başlığı gelmemişti.. Onun yerine philips aldım.salondry active ion. $Philips-HP4935-22-SalonDry-Activ_21334_1.webp

Komşumun hediyesi baharat takımım
$YGC-6838D.webp

Annem düğünde uzaktan gelecek akrabalarımızı yeni nevresimlerle yatırmak istediğinden 4 tane nevresim almıştı. Birini bana niyetle almış canım annem yaa :16::16::16:
şunu seçtim ben de :
$FB,6099,57,cotton-fixe-line-ranforce-tek-kisilik-nevresim-takimi-izar-yesil-tek-ki351ilik-ra...webp

Back
X