meg sorun akşam değil zatenBende öyleydim gece 12de makarna pizza krep yapan biriydim bununla da kalmazdım üstüne birde tatlı yerdim
Baktım gittikçe kilo alıyorum akşam canım birşey istediğinde kahve içmeye başladım. Acıktıkça kahve içtim bu biraz olsun yeme isteğimi bastırdı. Canım tatlı istediğinde tarçınlı süt kakaolu süt içtim.
Baya zorlandım ama artık yemiyorum geceleri. En fazla dondurma.
Şimdi oruç tutuyorum iftar sonrası bile geç saatlerde birşey yiyemiyorum canım istemiyor artık:)
Birde akşam mekik çek koşu yap kendini yoracak sporlar yap o yorgunlukla uyuyorsun zaten:)
acıkma hissetmiyorumMuhtemelen gun icinde yedikleriniz sizi aciktiriyor. Onlari gözden geçirin. Ornegin aksam 10 civari zararsiz diye yediginiz koca bir meyve tabagi insulin direncinizi etkileyip gece uykunuzdan ac uyandirabilir. Once gunduz saglikli beslenmekle ise baslayin bence, en az 3 hafta duzene koyduktan sonra hala devam ederse olayin psikolojik boyutu icin yardim alin.
Benim bi komşum böyle gece yiyerek 117 kiloya kadar çıktı. Ama o gündüz çok dikkat ediyordu. Yazık gece yediğiyle alıyordu. Kocasu mutfak kapısını kilitliyordu artık her gece.. Çözüm oldu mu dersen, malesef. Eşinin unuttuğu oluyordu çünkü. Sonuö olarak Allah irade güç kuvvet versinmeg sorun akşam değil zaten
gece lanet ettim artık kendime
saat 11 12 gibi yatıyorum
gece 2 3 gibi bir anda uyanıyorum ve mutfağa gözü kapalı gidiyorum yiyorum yiyorum yatıyorum
hani akşam uyumadan olan bir sorun değil
yakında benimde olacağım oBenim bi komşum böyle gece yiyerek 117 kiloya kadar çıktı. Ama o gündüz çok dikkat ediyordu. Yazık gece yediğiyle alıyordu. Kocasu mutfak kapısını kilitliyordu artık her gece.. Çözüm oldu mu dersen, malesef. Eşinin unuttuğu oluyordu çünkü. Sonuö olarak Allah irade güç kuvvet versin
Hepimizin bağımlılıkları var, bağımlılığımız bu olsun. Bolca dua gerek sanırımyakında benimde olacağım o
çok sinirim bozuluyor ya
gece yediğimi sabah ki mide ağrımdan anlıyorum
Canim kendine acimeg sorun akşam değil zaten
gece 2 3 gibi bir anda uyanıyorum ve mutfağa gözü kapalı gidiyorum yiyorum yiyorum yatıyorum
meg sorun akşam değil zaten
acıkmıyorum ben rutine bağlamışım gözüm kapalı gidiyorum offfCanim kendine aci
Bak resmen carpi iki olmussun
Ben hamile olmama ragmen gece birsey yemiyorum cok cok zararli cunku
Ne guzel eskiden incecikmissin
Acikiyorsan ve kendini tutamiyorsan yogurdun icine limon ve pul biber koyup karistir ye bari sen uyurken yaglarini yaksin hem de seni tok tutsun
kesemiyorum işte kesebilsem sorun yokBen gece yemeye alismadim hic. Bide hamileyim kalkip da yemedim yani alismadim usenirim bence gece yemeyi kesşen daha iyi olur :)
bence sen yine de benim tavsiyemi dinle. Vucut seni uyandiriyor belli ki. Bunun biyolojik yönünü ekarte etmeden alışkanlık yada psikolojik bozukluk demek dogru olmaz. Doktora gitsen aynisini söyleyecekacıkma hissetmiyorum
saçma sapan bir alışkanlık
gece kalkıp tuvalete gitmek gibi bişey
offff daraldım artıkbence sen yine de benim tavsiyemi dinle. Vucut seni uyandiriyor belli ki. Bunun biyolojik yönünü ekarte etmeden alışkanlık yada psikolojik bozukluk demek dogru olmaz. Doktora gitsen aynisini söyleyecek
Evet sevgili hanımlar
başlıktanda anlaşılacağı gibi gece yeme alışkanlığım var son 2 senedir
öyle böyle bir atıştırma değil bariz en kalorili ne varsa onları yiyorum ve yatıyorum
bunları yaparkende uyuyor oluyorum ya çoğu zaman bir gün boğulmassam iyidir
netten araştırdığım kadarıyla olayın psikolojik olduğu yazıyor.
çok stresli bir yaşantım var kendimle bile anlaşamıyorum.
çok fazla kilo aldım 4 yıl önce 45 kiloydum şu anda 73 kiloyum
mutsuzum,umutsuzum iyi hissetmiyorum.
her sabah şiddetli mide ağrısı ve bulantılarıyla uyanıyorum.
ne yapmam gerekiyor nereye gitmem gerekiyor.
bu kısır döngüden bir türlü kurtaramıyorum kendimi
yardımcı olun lütfen...
ben özel bişey yapmıyorumeskiden bende de vardı 5-6 sene önce ben kalkıp hep patates kızartıyordum, kendiliğinden geçti ama sıkıntılı bir durum ya