Gece Yeme Sendromum:)

Ruhsal bir durum sanırım sizinki, acıkmadığınız halde yediğinize göre.
Ben üşenirim o saatte vallahi, en büyük güzellik günahıdır ayrıca gece atıştırmak. İradeye hakim olmak lazım, mide kazınsa da akşam saat 7-8'den sonra yenmemeli.
günahmı

canım bünyen alışmış sanırım, eskiden kilo almak istemeyle alakalı bir durumun varmıydı
hayır yoktu hiç bir zaman kilo almayı istemedim
şuna bağlıyorum kızım yeni doğduğunda ilk 1.5 sene uyku yüzü göstermedi bana
geceleri hep ayaktaydım
sürekli emerdi hal bırakmazdı bende
ama şöylede bir durum var ben gece acıktığımdan kalkmıyorum bir anda fırlıyorum yataktan yaaa

gece yemek yemenin mide sorunları dışında çok da zararlı olmadığını bir ben düşünüyorum sanırım. size kilo aldıran günlük almanız gereken kalori miktarını aşmış olmanız. yani gün içinde zaten çok yiyorsanız bir de kalkıp gece yiyorsanız o size kilo aldırır. evet tabiki metabolizma daha yavaş. ama ben kendi adıma daha çok gece acıkan biriyim. sabah saat 6 da bile kalksam öğleyin saat 14.00 e kadar bisey yiyemiyorum. yani üçüncü öğünümü gece yapıyorum ama dengeli olduğu için kilo da almıyorum. sizde dengelerseniz en azından kilo almazsınız.

hayır yoktu hiç bir zaman kilo almayı istemedim
şuna bağlıyorum kızım yeni doğduğunda ilk 1.5 sene uyku yüzü göstermedi bana
geceleri hep ayaktaydım
sürekli emerdi hal bırakmazdı bende
ama şöylede bir durum var ben gece acıktığımdan kalkmıyorum bir anda fırlıyorum yataktan yaaa

bünyen alışmış artık, o saati yemek saati olarak algılıyor sanırım, insan beyni böyle bir şey canım, psikolojik destek alabilirsin aslında

bünyen alışmış artık, o saati yemek saati olarak algılıyor sanırım, insan beyni böyle bir şey canım, psikolojik destek alabilirsin aslında
hangi doktor onu bilemedim
dahiliyemi
diyetisyenmi
yoksa psikyatr mı

O zaman çok yerinde bir deyim olmuş
kendimden nefret ediyorum
Hayır etme ya, o kadar da değil. Beğenmemen iyi ama, bu sayede değiştirebilirsin hem de.
Psikolojik bir durum olabilir, bir şeyin eksikliğini duyuyorsundur belki onu da yemekle kapatıyorsundur, bilemiyorum kesin bir nedeni vardır. Onu bulup halledersen, gece yemeyi bırakırsın, kilo da almazsın.

X