- 11 Ocak 2015
- 725
- 864
hekim derken psikiyatr değilmiPsikolojik bir vaka kesinlikle ,hekime gitmenizi öneririm.
ne diycem doktora gece yiyorummu
adam zaten belli halinden der
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hekim derken psikiyatr değilmiPsikolojik bir vaka kesinlikle ,hekime gitmenizi öneririm.
ben özel bişey yapmıyorum
mesela tatlı yediğimde 1 tanesi keser beni ama gece 5-6 tane yiyebiliyorum
günahmıRuhsal bir durum sanırım sizinki, acıkmadığınız halde yediğinize göre.
Ben üşenirim o saatte vallahi, en büyük güzellik günahıdır ayrıca gece atıştırmak. İradeye hakim olmak lazım, mide kazınsa da akşam saat 7-8'den sonra yenmemeli.
hayır yoktu hiç bir zaman kilo almayı istemedimcanım bünyen alışmış sanırım, eskiden kilo almak istemeyle alakalı bir durumun varmıydı
hayır yoktu hiç bir zaman kilo almayı istemedim
şuna bağlıyorum kızım yeni doğduğunda ilk 1.5 sene uyku yüzü göstermedi bana
geceleri hep ayaktaydım
sürekli emerdi hal bırakmazdı bende
ama şöylede bir durum var ben gece acıktığımdan kalkmıyorum bir anda fırlıyorum yataktan yaaa
hangi doktor onu bilemedimbünyen alışmış artık, o saati yemek saati olarak algılıyor sanırım, insan beyni böyle bir şey canım, psikolojik destek alabilirsin aslında
hangi doktor onu bilemedim
dahiliyemi
diyetisyenmi
yoksa psikyatr mı
teşekkür ederimpsikiyatriye git bence öncelikle hatta hepsine randevu al daha mantıklı
Psikiyatri evet.Bir sebebi vardır mutlaka gece yemenin onu ortaya çıkarıp ona yönelik bir tedavi uygular sanırımhekim derken psikiyatr değilmi
ne diycem doktora gece yiyorummu
adam zaten belli halinden der
Deyimdir canım, güzellik hatası yani. Gece yiyerek hem bünyeni sarsarsın, hem de kilo alıp kendini beğenmemeye başlarsın.günahmı
O zaman çok yerinde bir deyim olmuşDeyimdir canım, güzellik hatası yani. Gece yiyerek hem bünyeni sarsarsın, hem de kilo alıp kendini beğenmemeye başlarsın.
Hayır etme ya, o kadar da değil. Beğenmemen iyi ama, bu sayede değiştirebilirsin hem de.O zaman çok yerinde bir deyim olmuş
kendimden nefret ediyorum