Gece yatarken yznze Krem, nemlendirici...vs...Sryor musunuz?

gece yatmadan evvel yoğurt limon karışımı yüzüme sürüyor ve on dak kadar bekletiyorum..sabaha yumusacık bir yüzle uyanıyorum..sonrasında da basiscream sürüyorum gün boyu kurumayı önlüyor..

keçi sütü sabunu ıle temızler mutlaka nemlendırıcı surerım yatarken

önce rocun temizleyicisiyle temizler,gülsuyu sürer sonrada ya acı badem sütü yada mecitefendi kayısı çekirdeği kremi sürer yatarım,çok kuru benim cildim bunlar nemlendiriyor

hepsini herseyi bi kenara bırak yüzünü bi kere her gece yatmadan önce yıka ve bepanthene krem sür eczaneden alabilirsin 2.50 tl fiyatı olması lazm..

yuzumu bi guzel temızler sonrada dıadermıne nemlendiricimi surer yatarım sabah da pırıl pırıl bi yuzle kalkarım

hepsini herseyi bi kenara bırak yüzünü bi kere her gece yatmadan önce yıka ve bepanthene krem sür eczaneden alabilirsin 2.50 tl fiyatı olması lazm..

ben de halamın tavsiyeleri üzerine bepanthene krem sürdüm bir süre cildime ama bende biraz tüylenme yapmıştı bir de çok yağlandırdı...
elbette kişiden kişiye değişiyor bu yan etkiler ama ben de bu etkiyi yarattı kızlar :hulya:
ben gece yatmadan önce gül kremimden sürerim cildime pamuk gibi olur sabah kalkınca

Ben cildimi temizlerim sonra da clinique super defense anti oksidan gece nemlendiricisini sürerim. Bu kremi alırken yanında clinique sarı nemlendiricisini hediye vermişlerdi altına onu sürüyorum önce. 30 Yaşından itibaren gece ve gündüz kremi ayrı olmalı. Bunun gündüz kremini de kullanıyorum zaten.

Bazen sadece buğday yağını güzelce yedirir öyle yatarım bazen de nem maskesi yapar üstüne başka birşey sürmem. Ama hiçbirşey sürmeden yatarsam sabaha cildim kurumuş ve gerilmiş olarak uyanıyorum hoşuma gitmiyor.

ne yatarkenn ne kalkarkenn nede gün içindee cildime hiçbişey sürmüorummm.
sankii daha sonraa kötü etki yapacak gibi hissediorumm.

nurum aynen ben de öyleyimm çünkü bi keresinde elma sirkesiyle çok fena yakmıştım o yüzden arada bir yoğurt limon maskesi yapıp kalkıyorum valla=))

bence gece kremleri vs gereksiz.gündüz zaten kremleniyoruz cildimiz gece bari nefes alsın. ben gülsuyu'yla temizleyip yatıyorum.

Son düzenleme:
makyajımı çıkarmış oluyorum zaten,
gece yatmadan önce de yüzümü tonikleyip nemlendirici sürüyorum, gece kremi şeklinde olanından...

slm kızlar, cildim çok kuru olduğu için yüzümü temizlerken sütü elimle sürüp süngerle temizliyorum . direk suyla foşur foşur yıkayamıyorum. gece yatarkende mutlaka gece kremi ve göz kremimi sürüp yatarım. malum 30 u geçtik dikkat etmek lazım..:)))):KK52:

Son düzenleme:
ya bu gece kremi belli bir yaştan sonra mı illa? benim gece kremi olay'ın, gece nemlendiricisi diye geçiyor. 22 yaşındayım ben :KK17:
ben nemlendirici olarak kullanıyorum valla , eğer kırışıklığa da iyi geliyorsa napayım o da güzelmiş :KK1:

arkadaşlar sabun kullanmayın demişsiniz ama jellerde daha zararlıymış arındırılması bile çok zor oluyor ben komilinin bebe sabunu var zeytin yağlı onu kullanıyorum normalde cildim çok kuru çok şey denedim ama ilk defa bunda yüzüm yumuşacık oldu sabun kullanmayın demenizdeki amaç ne?

arkadaşlar sabun kullanmayın demişsiniz ama jellerde daha zararlıymış arındırılması bile çok zor oluyor ben komilinin bebe sabunu var zeytin yağlı onu kullanıyorum normalde cildim çok kuru çok şey denedim ama ilk defa bunda yüzüm yumuşacık oldu sabun kullanmayın demenizdeki amaç ne?

sanırım el sabunlarıyla yüzünüzü yıkamayın demek istemişlerdir :44:
yani mesela dove yüz sabunlarını kullananlar filan çok var, ben de aldım bugün hatta bayıldım kokusuna filan :) kurutur mu bilmiyorum bakacağım ama fena değildi

bu dove gibi sabunlar da mı zararlı kızlar

X