doğru söylemiş canım...slm kızlar size danışmak istediğim bişey var.yatarken salarınızı toplayıp mı yatıyosunuz salık mu yada nasıl ??? ben toplayıp yatıyorum ama gecenlerde bi arkadaşım böle saçların kırılıgını söyledi bi fikri olan var mı acaba ??
ozamn bundn snra toplamıyım teşekürler tatlım :) saçlarrımda uzun orsem mi ki salık da yatmak cok zoruma gider napsam kidoğru söylemiş canım...
çok gevşek örebilirsin. saç köklerine fazla baskı yapmak iyi değil. örgüde gevşek olursa saç daha sağlıklı uzarozamn bundn snra toplamıyım teşekürler tatlım :) saçlarrımda uzun orsem mi ki salık da yatmak cok zoruma gider napsam ki
çok gevşek örebilirsin. saç köklerine fazla baskı yapmak iyi değil. örgüde gevşek olursa saç daha sağlıklı uzar
Ben hiç toplayarak yatmıyorum sağ tarafa dönerek yatıyorsam saclarımı da arkaya salıyorum hepsini anca öyle rahat ediyorum
Benim bildigim saclar toplu olunca dökülüyor. Kanyak: ablam.... Bende hayatta acik sacla uyuyamam :)
aynen ben de boynuma değince sinir oluyorum ben de kendimi sorunlu zannediyordum
aynen bi de saçlarım dümdüz ve uzun, 2 günde yağlanıyo yıkamaktan bıktımkadın olmak çok zor bunun bakımı şekil vermesi var ooooof
saçlarımı bildim bileli hep toplayıp yattım bende ama hiç dökülme problemi yaşamadım.yalnız kırıklarım var ve bu yuzden oldugu soyleniyor:26:
düz saç daha çabuk yağlanıyo doğru diyosun.ama illa da şekil vermek gerekiyo sabah kalkıp işe gidiyorum ee yataktan kalktıgım gibide gidemem.ee hergun yok kıvırcık yap yok düzleştir derken yıpranıyo elimden geldiğince bakım yapıyorum ama bazen yetersiz kalıyo
açık yatmayı tercih ediyorum ama yaz gelince toplarım
Bilmiyorum inan ablamin yalancisiyim bende. Benim saclarim dökülüyor arada. Özellikle tarayinca. Saclarim sık oldugu icin belli olmuyor pek
yaz geliyo canım zaten boynu yakar ya...açık yatanlara hayranım maşşallahama ben yaz kış demeden hep toplu yattım bakalım bndan snra örüp yatcam hatta ördüm bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?