Gece vardiyasında olan taze anneler haydi buyrun bırlıkte sabahlıyoruz :)

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
40
İstanbul
kızlar selam söyle bir dusundumde zombı gıbı dolasan tek Anne ben deyılımdır heralde kımler var gece gunduze göre ne sorunlar yasıyoruz ne kadar hazırolda tutuyorlar hadı buyrun yazalım benım prenses güzel bir uyku cektı bu gün pekte uyumaya nıyetı yok gıbı :)kımler var bakimm:teytey:

Bende aynı durumdayım ayağımda sallıyorum su anda.uyusa diye dört gözle bakıyorum.tv de pek bisey yok.zaten uyusada gece en geç 3dedimi ayakta.askerlik gibi 3 ,5 nöbeti tutuyorum.gece uykularını çok özledim.daha oğlum 3 aylık oldu.ne zaman uykuları düzene girer bilmiyorum.yani tek dileğim her gece kesintisiz bes saat uyumak fazla değil..ve özlediğim yatağımda uyumak istiyorum artık..

benim oğlum bir yaşına kadar çok güzel uyuyordu geceleri...sabaha kadar uyanmadan..ama şimdi gecede 6-7 kez kalkıyor...bazen uykusu tamamen açılıyor...ne istediğini anlasam..gece beslenmesi de yok...içmiyor süt falan..diş sancıları sanırım..2. azı dişi patlamak üzere...bende kesintisiz ve kaygısız uyumayı o kadar özledim ki...

Bende varım :) biz her gece en erken 1.30 da yatıyoruz..o saate kadar uyuyo ama sürekli uyanıyo,tilki uykusu gibi :) hep kucağımda uyumak istiyor tam dalamıyor,şimdi ayağıma aldım hafif hafif sallıyorum ama hiç memnun değil bu durumdan..en azından ayağıma alışsın yaa kucakta hem o çok eziliyo hemde benim kollarım ağrıyo..

size tavsiyem gündüz özellikle 5ten sonra uyutmamaya çalışmanız.
böylece saat 10da hoooop yatağaaaaaaaaaaa :)

canım benim oğlum zaten geç yatmaz...10 -10.30 gibi uyur..ama gece çok uyanıyo...neden olduğunu bi anlasam...ilk defa dün gece uyudu..sabah 6.30 ta kalktı..uykumu almış gibiyim 5 saat bile olsa...

walla ben sabaha kadar her saati görüyorum..bakıyorum saat 1,2,3,4,5,6 ve son kalkış 6 buçuk-7..bu arada kızım 8 aylık..çook değil kesintisiz3-4 saat uyku istiyorummmmmmmmmmmmmm

benimki 2 den önce yatarsa olmazzzzzzz. akşam 8 de başlar 2 ye kadar agıt. en fazla 5 dakaa aralarda kestirir. 2 3 te uyuynca sabaha kadar 1 kere uyanıp emer. düzlir değilmi ya. yarın birgün işe başlayacagım neyapacagım bu kızla oy oyyy

benim kuzumda
akşam saat 9 da başlar ağlamaya gece 1 e kadar ağlar emmek bile istemez
alıştık artık akşam olunca mesaimiz başlıyor gene deriz

nasıl oldu niye böyle oldu anlamış değilim...
uyuma saati 23.15
tamammmm buraya kadar herşey normal...
yarım saatte bir uyandı ve 1 saat 15 dakika ayağımda salladım uyudu.
uyuduktan yarım saat sonra yine uyandı, aynı senfoni tekrarlandı.
mahvetti bizi gece...
her kalktığında farkettiğim tek şey; alttan gaz çıkarmasıydı...
belki de gazı sancı yaptı...
şimdi keyfi yerinde, Seda Sayan'ı izliyor :)
Aguuuuu diyo :)
inşallah bu gece sakin geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…