• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece uyumayan bebeklere

hanifta

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
120
0
641
Yozgat
kızım 6.5 aylık 3-4 aylıkken kesintisiz 4-5 satlik uykusu olurdu gece 2 defadan fazla kalkmazdım şimdi her saat başı ağlıyo azemip yatıyo bazen uyumuyo anlamıyorum aç olsa çok emer emzik niyetine durupdurup çekiyo açlığından değil neden böle.iyi geceler çayı varmış deneyen varmı yada gece uykusu için bişey yapan

canım iyi geceler çayını doktorumuzun tavsiyesiyle bende oğluşuma kullanmıştım gazını aldığı için rahat rahat uyuyodu bi deneyin isterseniz ayrıca bu aylarda oluyo düzensizlikler memeye dahada düşün oluyolar sabır diliyorum :)

bebeğiniz diş çıkartmadıysa daha muhtemelen diş çıkartıyordur ağrısı olduğu için emerek gidermeye çalışıyodur ağrısını

gaz sancımız yok o nedenle olduğunu sanmıyorum ama memeye düştüğü kesin dişimiz daha çıkmadı ihşallah bu sebeplerden geçici bir süreçtir.çalışıyorum gündüz zaten yorucu bide uykusuzluk bitiyorum:1no2:

ben de seninle aynı durumdayım canım. benim oğlan 6 aylıktan beri dediğin gibi gece saat başı uyanıyor. ben artık yanımda yatırıyorum. uyandıkça ağzına meme veriyorum. gazdan değildir çünkü bnim oğlumun hiçbir zaman gazı olmadı. eskide 5-6 saat uyurdu. diş çıkmadı ama duyduğuma göre memeyi kesene kadar bu durum sürüyormuş. çalışan annelerin bebekleri emiyorsa gece sabaha kadar emmek istermiş.

kızım 6.5 aylık 3-4 aylıkken kesintisiz 4-5 satlik uykusu olurdu gece 2 defadan fazla kalkmazdım şimdi her saat başı ağlıyo azemip yatıyo bazen uyumuyo anlamıyorum aç olsa çok emer emzik niyetine durupdurup çekiyo açlığından değil neden böle.iyi geceler çayı varmış deneyen varmı yada gece uykusu için bişey yapan

arkadaşım bende 40 çıkar çıkmaz gece çayı içirmeye başladım oğluma doktor zararı yok dedi faydasını gördüm ben. yinede arada bir vermiyorum zaten düzenini tutturdumu bebişin sorun çözülür

Back