O ozlemdenz Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2016 1.238 778 38 29 19 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemdenz #61 whitewolf .!.: Sadece Ramazanda geceleri temizlik yaparım Gece temizlik yapan komşulardan nefret ederim. Genişletmek için tıkla... komsuları rahatsız etmeden yapan ? :)
whitewolf .!.: Sadece Ramazanda geceleri temizlik yaparım Gece temizlik yapan komşulardan nefret ederim. Genişletmek için tıkla... komsuları rahatsız etmeden yapan ? :)
BEYAZ KURT Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2015 3.317 3.841 53 19 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemdenz #62 ozlemdenz .!.: komsuları rahatsız etmeden yapan ? :) Genişletmek için tıkla... İster istemez ses çıkıyor ama. Ne bileyim viledanın sesi; haşır huşur su sesi. Yoksa benim üst komşum sen misin
ozlemdenz .!.: komsuları rahatsız etmeden yapan ? :) Genişletmek için tıkla... İster istemez ses çıkıyor ama. Ne bileyim viledanın sesi; haşır huşur su sesi. Yoksa benim üst komşum sen misin
O ozlemdenz Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2016 1.238 778 38 29 19 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemdenz #63 whitewolf .!.: İster istemez ses çıkıyor ama. Ne bileyim viledanın sesi; haşır huşur su sesi. Yoksa benim üst komşum sen misin Genişletmek için tıkla... ahahah benım bıde köpeğim var evde kosturuyo at gbı ama bızım alt komsunun umrunda değil ne guzel kosuyo o oyle dıyo bu arada hamıle oldugumu oğrendım gece mece temızlık yok bana
whitewolf .!.: İster istemez ses çıkıyor ama. Ne bileyim viledanın sesi; haşır huşur su sesi. Yoksa benim üst komşum sen misin Genişletmek için tıkla... ahahah benım bıde köpeğim var evde kosturuyo at gbı ama bızım alt komsunun umrunda değil ne guzel kosuyo o oyle dıyo bu arada hamıle oldugumu oğrendım gece mece temızlık yok bana