şanslısın :)eve akşam 9 da gidiyorum ve akılına gelecel bütün işlerimi akşam yapıyorum cam silmek ve evi süpürmek dahil :) haftanın 1 gunu izinliyim o günde yetmediği için akşamları yapıyorum...alt katımda kayınvalidem olduğu için ses sorun olmuyor
kendimi paralarcası temizlik yapmadım hiçben kadınların kendilerini paralarcasına temizlik yapmasını anlamıyorum. evde biraz yaşanmışlık hissi olmalı. hiç uğraşamam valla her gün her gün.
yani biraz zor evlenince zaten koca yanında istiyo :)ben bekarken gece gece canım çekerdi. temizlerdim her yeri sonra gece programları tekrarları olurdu. onuda izlerdim öyle yatardım. evlenince hiç yapmadım...
ben gece değil ama akşamüstü yapıyorum. işten eve 5te geliyorum oğlum babaannede duruyorsa eşimle hızlıca süpürüp siliyoruz. gece oğlum uyuduğunda da tozları alıp çamaşır bulaşık felan yapıyorum..yapmıyorum ama yapasım var gecegündüz gezmeye rahat rahat evin halini düşünmeden gitmek için yani bikaç kişiden duymuştum kk da yapan var mı diye mettim topa tutmayın hemen beni
misafir gelicekse kaçınılmaz oluyo galibaBen yapiyodum esim gece çalışmaya gidince..o varken yapmazdım sen manyakmisin der bana yoksa..egerki ertesi gune misafir gelecekse sabah ikram hazırlarimm diye yapardim ama..
demii gece bi keyifli oluyo sankiGece ev işi yapmayı çok severim. Çocuk uyur, bide eşim gececiyse değme temizlik keyfime. ( süpürmek hariç tabi.)
Silerim, ütülerim, düzenlerim :)
Bendensin adam evdeyken iş yapilmiyorkiGece ev işi yapmayı çok severim. Çocuk uyur, bide eşim gececiyse değme temizlik keyfime. ( süpürmek hariç tabi.)
Silerim, ütülerim, düzenlerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?