gece temizlik yapmak

şanslısın :)

Bebeğim olduktan sonra gece gündüz kavramım şaştığı için, kendimi yorgun hissetmediğim ve boş olduğum anlarda, günün hangi zamanına denk geldiği fark etmez, temizlik yapabilirim. Bazen gece 3'te minnoşu emzirdikten sonra çamaşır katlıyor, ütü yapıyor, mutfağı toparlıyorum filan. Yalnız gürültü çıkarmayan işler yapıyorum tabii. Yoksa önce ufaklık, sonra konu komşu canıma okur.

ben kadınların kendilerini paralarcasına temizlik yapmasını anlamıyorum. evde biraz yaşanmışlık hissi olmalı. hiç uğraşamam valla her gün her gün.

ben kadınların kendilerini paralarcasına temizlik yapmasını anlamıyorum. evde biraz yaşanmışlık hissi olmalı. hiç uğraşamam valla her gün her gün.
kendimi paralarcası temizlik yapmadım hiç yapmam da hatta temizlik yapmıyorum galiba ben pek ama bu ara taktım dedim ya aklımda yapasım var daha 5 aylık evliyim oturtamadım düzen

ben bekarken gece gece canım çekerdi. temizlerdim her yeri sonra gece programları tekrarları olurdu. onuda izlerdim öyle yatardım. evlenince hiç yapmadım...

yapmıyorum ama yapasım var gece gündüz gezmeye rahat rahat evin halini düşünmeden gitmek için yani bikaç kişiden duymuştum kk da yapan var mı diye mettim topa tutmayın hemen beni
ben gece değil ama akşamüstü yapıyorum. işten eve 5te geliyorum oğlum babaannede duruyorsa eşimle hızlıca süpürüp siliyoruz. gece oğlum uyuduğunda da tozları alıp çamaşır bulaşık felan yapıyorum..
gece süpürge olmaz ama diğer işler olur neden olmasın.. çok ekstrem bi durum değil bence..

Sabah 5 buçukta kalkınca akşam en geç 8 buçukta tv önünde uyumuş, ağzımdan salyalarım akmış oluyor. Eşimin seslenmesiyle salyamı silip yatağa geçiyorum ne temizliği bacım yat uyu Allah aşkına

Ben bazen yapıyorum ama sesli gürültülü işler yapmıyorum. Çünkü gündüzleri çocuklara zaman ayırıyorum. Genelde çamaşır katlama , ütüleme , dolap yüzeylerini silme . Ufak tefek işte.

Ben yapiyodum esim gece çalışmaya gidince..o varken yapmazdım sen manyakmisin der bana yoksa..egerki ertesi gune misafir gelecekse sabah ikram hazırlarimm diye yapardim ama..

Hava karardıktan sonra temizlik yapmam. Gündüz gözüyle görmeliyim her şeyi :)

Gece ev işi yapmayı çok severim. Çocuk uyur, bide eşim gececiyse değme temizlik keyfime. ( süpürmek hariç tabi.)
Silerim, ütülerim, düzenlerim :)

en sevdiğimdir gece temizliği 11 e kadar süpürmeyi bitirmek şart tabiki geri kalanı zaten yer silme toz alma banyo ovma bunlardan rahatsızlik verecek kadar ses çıkmaz zaten Ayrıca gece mutfak veya giysi dolabını da indirip temizlemek ve düzenlemek en büyük fantezilerimdendir

Yahu o vakitte takır tukur hele alt komşusunuz neler hissediyor acaba, terlik sesleri adım atma sesleri falan haşır huşur offf ben delirirdim sanırım hele bide uykusuz bir anneysem ve uykum çooooooook kıymetliyse -.-

Bende seviyorum gece temizligini yaa ozellikle mutfak temizligi aksam yemeginden sonra el ayak kesilince basliyorum davlumbaz fayans falan silmeye. supurge calismadigi surece ve kendini kaybetmedigin surece sorun olmaz bence:) sonucta gece wc ve banyoda kullanilabilir alan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…