gece temizlik yapmak

ozlemdenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.238
778
38
29
kızlar bu aralar temizliğe takmış durumdayım. aranızda geceleri temizlik yapan var mı ?? nasıl yapıyorsunuz neler yapıyorsunuz? saat kaçta ? hep mi ? sorular sorular :))

gece ister istemez gürültü olur, komşularınıza da ayıp olur

Estirekli olduğum ve çalışmadığım zamanlarda gece 10-11 gibi takıntılarım tutar banyo mutfak ne varsa indirir temizlerdim.
Şimdi çalıştığım için estireklensem bile olmuyor,takıntılarımı da kısa süreli temzilik olarak gideriyorum. Can çıkar huy çıkmaz yorgunluk bile engel olamıyor.

yapmıyorum ama yapasım var gece gündüz gezmeye rahat rahat evin halini düşünmeden gitmek için yani bikaç kişiden duymuştum kk da yapan var mı diye mettim topa tutmayın hemen beni

Gece yapıyorum gündüz çalışıyorum..Eve 10 da geliyorum yapılacak birşey yok.
Ama katiyen süpürgeyi çalıştırmıyorum erkenden ya da çok ses çıkarmıyorum..
Her yeri topluyorum sadece süpürge ve toz almayı sabah işe gitmeden erkenden yapıyorum.

bu ara işe başlama durumum da var bu konudan bişeyler kaparım dedim biraz da ondan açtım

yoo çalışmıyoken bende gece yapardım bilmem dha zevkli =) süpürge flan deilde böyle mutfakdolabı tuvalet bnyo toz alma flan =)) gündüzleri cnm istemezdi gece iştaha gelirdim =)

12 de kafamı yastığa bi koyuyorum sabah telefon çalıyor ona uyanıyorum. çalışmıyosunuz sanırım gündüzleri yapın takır tukur millette rahatsız olmaz

Kimseyi rahatsız etmediğin sürece istediğin saatte temizlik yapabilirsin, izin veriyorum. Dert neydi?

Ust katimdaki gibi halı cirpip eşya cekmeyecekseniz yapın nolcak. Süpürge acmadiktan sonra.

Ah almayın da toz alın yani. Uykunuzdan feragat eden sizsiniz sonuçta. Hiç de uykumdan ödün vermem gece gece.

Yani bazen ben de gece yapıyorum. Gece demeyelim ama akşam diyelim. 9:00-10:00 a kadar yaptığım olmuştur.
İnsan çaresiz olmaya görsün gece fosur fosur uyuyanlar gündüz müsait demek ki.
Yoksa hobi olsun diye kimse gece yapmaz işini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…