- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- Konu Sahibi sessizgemi50
bu arada bir süre nesquick deneyebilrsiniz..biberonu bırakınca sütten soğuyabilir.renkli bardak ve çikolatalı sütle çözüm bulabilrsiniz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle sizinle yatması çok yanlış.odasına ve tek yatmaya alıştırın.gece kalkması birz alışkanlık olmuş sanki.yatmadan önce iyi doyurun ve birz yorulmasını sağlayın.2 yaş artık her ağlamasında dediğini yaparsanız sonu gelmezmerhaba ark lar. benımkı dert degıl fakat sızden akıl almam gerek 2 yasında bı oğlum var bız beaber uyuyoruz yanı kendı bazası var bızım yatakla bırlestık bazen eşim ayrı odada yatıyor gece çocuğa esım süt yapıyo mutfakta saolsun ama o başka odada uyuyunca gece zorlanıyorum bazen aglıyo uyanıp uyuyakalıyor hemen gıdıp sutunu yapıyorum ama bazen ağlıyor acıkıyor benım arkam sıra gelıyo ben sutu hazırlayıp gıdıncede uykusu kacıyo bır saat hatta 2 saat ayağımda sallamak durumunda kalıyorum annem termosa koy demıstı fakat ev kalorıferlı ıkı saatte hemen eşkiyo yanı anlıcanız işin içinden çıkamadım bu arada gece 2 sefer falan sut içiyo bu ara muhallebı yapıyorum sız nasıl başedıyosunuz bu işle çok zormus
hemen hemen herkes aynı önerileri vermiş.
katılıyorum.
bir de merak ettiğim , çocuk sabaha kadar 2-3 posta süt içiyorsa tuvalet ihtiyacı olmuyor mu?
o çucuk dedıgınız daha ıkı yasında 5 yasında diiilllo çocuğun hala altı bezleniyordur muhtemelen
uzmanlar hazırsa iki yaşta diyolar.. ama çevremde hep gördüğüm 3 yaşında alıştırıyolar anca tuvalete
benim kızım 2,5 yaşında alışmıştı tamamen bakalım 2. ne olacak
evet konu sahibi.. arkadaşlara katılıyorum
zor gelmeyecek kararlı olacaksın bir ağlar iki ağlar bir uykusuz iki uykusuz olacaksın
beslenmeyi keseceksin sonra da yatağı ayıracaksın..
hepinizin iyiliği için
neden sinirlendin anlamadımo çucuk dedıgınız daha ıkı yasında 5 yasında diiilll
ben o yorumlara kızmadım sen yazdığını okudunmu dıyosunkıı o çocuğun altı bezleniyordur muhtemelen ardında benım cocugumda 2.5 yasında ogrendıı falann bu nedır yanııneden sinirlendin anlamadım
2 yaşında çocuğu besleme artık diş sağlığı için kendi iyiliği için diyoruz
burda da herkes aynı şeyi yazmış
farkındayssan o yorumda bende kızmadımben o yorumlara kızmadım sen yazdığını okudunmu dıyosunkıı o çocuğun altı bezleniyordur muhtemelen ardında benım cocugumda 2.5 yasında ogrendıı falann bu nedır yanıı
tamam saolfarkındayssan o yorumda bende kızmadım
belki yazıdan farklı anlaşılıyordur
hala alıştırılmamıştır muhtemelen dedim
o çocuğun deyişimde bir sertlik yoktu
diyorum çevremde de kimse 2 yaşında alıştırmadı benimkine 18 20 aylık başladık 2,5 yaşında zor alıştı
bezlendiği için de konu sahibi gece tuvaletini dert etmemiştir demeye getirdim
iyice açıklamışımdır umarım
oğlum 4,5 yaşına geldi hala üstünde yorgan tutmaz..engellemeyezsiniz ki..isterseniz sadece ayaklar dışarda üstünü örtün bir nebze daha fazla kalıyor üstünde yorgan:)arkadaşlar yorumlarınız için ayrı ayrı tesekkurlerr hepsını okudum fakat ayrı ayrı yazamadım... oncelıkle şu an eşimle küs oldugumz ıcın o başka odadaa neredeysede bır haftadır konuşmuyorum ozel bı neden den dolayı... herzaman böyle degıl yanı ıkıncısı cocugum benımle yatıyo cunku gece uzerını cok acıyo kendı bazasında yattığı halde uzerını gece acık buluyorum sureklı ve yatakta farklı sekılde uyuyo oluyo pozısyon olarak dun gece sadece bır sefer sut verdım gece ıkıncı sefer kalktı sut dedı ve su verdım bıraz mızmızlandı ve uyudu sabah sekızbucuk da verdım sut bıre ındırdım sanırım olacak gıbı yorumlarınız ıcın saolun
bu durumda mesela kıyafet seçmesine izin vermeyin..ben büyüdüm derse,büyük çocuklar biberon kullanmaz diyin..seçim yapmak zorunda kalsın...
bu arada bir süre nesquick deneyebilrsiniz..biberonu bırakınca sütten soğuyabilir.renkli bardak ve çikolatalı sütle çözüm bulabilrsiniz..
anlıyorum sizi:)birazda üzerine düşmeme nedenim süt içmeye devam etmesiydi...kuzenim 2 yaşındaki kızına biberonu kırıp vermedi ve çocuk artık süt içmemeye başlamıştı..bu arada benim kızımdan 1.5 yaş büyük oluyor şu an 6 yaşında ve süt içmiyor..dediğim gibi çocukluğumdan beri süt içerim çok da severim özellikle kız çocuklarının ileri de kemik erimesi sorununa karşı süt içmesi gerektiğine inanıyorum ben de sütü bırakmasın diye biberona göz yumdum açıkçası