- Konu Sahibi sessizgemi50
Iki Yaşında bir çocuğun artık akşam yatmadan önce sütünü içip dişlerini fırçalayın kendi başına uyuması gerekiyor.Gece beslenmeyide bırakmış olmalıydı.diş sağlığı açısından da gece beklemelisiniz.üç dört gece en fazlamerhaba ark lar. benımkı dert degıl fakat sızden akıl almam gerek 2 yasında bı oğlum var bız beaber uyuyoruz yanı kendı bazası var bızım yatakla bırlestık bazen eşim ayrı odada yatıyor gece çocuğa esım süt yapıyo mutfakta saolsun ama o başka odada uyuyunca gece zorlanıyorum bazen aglıyo uyanıp uyuyakalıyor hemen gıdıp sutunu yapıyorum ama bazen ağlıyor acıkıyor benım arkam sıra gelıyo ben sutu hazırlayıp gıdıncede uykusu kacıyo bır saat hatta 2 saat ayağımda sallamak durumunda kalıyorum annem termosa koy demıstı fakat ev kalorıferlı ıkı saatte hemen eşkiyo yanı anlıcanız işin içinden çıkamadım bu arada gece 2 sefer falan sut içiyo bu ara muhallebı yapıyorum sız nasıl başedıyosunuz bu işle çok zormus
iki yasında çocuk sütünü içip dişini fırçalayıp yatması Lazım.Gece de süt içmesi acıktığından değil alışkanlıktan...Ayrıca dişleri içinde çok Zararlı...Birkaç gün Uyandığında süt vermeyin.ona artık gece süt içmeden uyuması gerektiğini anlatın.ayağınızda da sallamayın.birkaç gün uykusuz kalırsınız ama inanın sonra çok rahat edersiniz.merhaba ark lar. benımkı dert degıl fakat sızden akıl almam gerek 2 yasında bı oğlum var bız beaber uyuyoruz yanı kendı bazası var bızım yatakla bırlestık bazen eşim ayrı odada yatıyor gece çocuğa esım süt yapıyo mutfakta saolsun ama o başka odada uyuyunca gece zorlanıyorum bazen aglıyo uyanıp uyuyakalıyor hemen gıdıp sutunu yapıyorum ama bazen ağlıyor acıkıyor benım arkam sıra gelıyo ben sutu hazırlayıp gıdıncede uykusu kacıyo bır saat hatta 2 saat ayağımda sallamak durumunda kalıyorum annem termosa koy demıstı fakat ev kalorıferlı ıkı saatte hemen eşkiyo yanı anlıcanız işin içinden çıkamadım bu arada gece 2 sefer falan sut içiyo bu ara muhallebı yapıyorum sız nasıl başedıyosunuz bu işle çok zormus