kızlar kızım 8.5 aylık ve ben 2 gündür sancılarından uyuyamıyorum dün gece 4 te pırtladı öyle uyudu ve hala gaz sancılarımız oluyor cok fena ve hiç bir sey yapamıyorum bu beni cok üzüyor ... yani her bebek farklı farklı benim cok gazlı bir meleğim var tam pırtçııı yerimseniben
bizim baba da tombik ama duyuyorsırnaşık şey
Bizim doktorumuz da Cankatta Gülten Yaylacı.. Suat beyi çok duydum ama gitmedim. Şu ana kadar 1 kez 2 aylıkken faranjit ve mikrobik ishal oldu kızım doktor değiştirmedim. Ama suat bey alternatif olarak aklımda.
bizimki 120 kilo ve göğüsler benimkinden büyük duruyo :dance:
höhh:bbo: bizim ki o kadar değil..ee normal yani oğlunu kalp atışlarını duyamamasısırnaşık şey
bizimki 120 kilo ve göğüsler benimkinden büyük duruyo :dance:
Onun da etkisi var. Bizim baba da göbekli. Oğlanı yüzükoyun koyuyor göbeğine, karnına göbeğiyle baskı yapınca çocuk hemen ağzından gaz çıakrıyor:)) Ben dakikalarca uğraşıyorum omzuma karnını denk getirmeye çalışıyorum nafile. Artık alışkanlık oldu sanırım onun kucağına çıkınca gaz çıakrası geliyor:)
arkadaşlar sizin bebeğinizde saat başı kalkıp emdikçe gaz olmuyor mu normalde bi doktorun sayfasında okudum 1,5 saatte hazmeder sütü diyo biri 2,5 saatte diyo hangisi doğru bilemiyorumda sonuçta iki süredende daha kısa zamanda emiyolar ve hazmedememiş oldukları için gaz oluyo benim oğlum son zamanda çıldırmaya başladı uyanıyo emmek için belkide gazdan emmeye çalışınca kendini geriye ittiriyo kucağımda sallıyorum yok yatırıp sallıyorum yok tekrar emzirmeyi deniyorum yok omzuma yatırıyorum olmuyo baya bi savaş verdikten sonra bi şekilde uyuyo ama zaten saat başı kalkıyo ben uyuyamadıkça deliye dönüyorum nedir bu anlamadım gitti sizin bebeklerinizde gaz olmuyo mu ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?