How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi gece saat başı kalkıp emen bebekler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bizim doktorumuz da Cankatta Gülten Yaylacı.. Suat beyi çok duydum ama gitmedim. Şu ana kadar 1 kez 2 aylıkken faranjit ve mikrobik ishal oldu kızım doktor değiştirmedim. Ama suat bey alternatif olarak aklımda.

kızlar kızım 8.5 aylık ve ben 2 gündür sancılarından uyuyamıyorum dün gece 4 te pırtladı öyle uyudu ve hala gaz sancılarımız oluyor cok fena ve hiç bir sey yapamıyorum bu beni cok üzüyor ... yani her bebek farklı farklı benim cok gazlı bir meleğim var tam pırtçııı yerimseniben

off 8.5 aylık ve hala gaz..ben de alıştırayım kendimi:gitme:

Bizim doktorumuz da Cankatta Gülten Yaylacı.. Suat beyi çok duydum ama gitmedim. Şu ana kadar 1 kez 2 aylıkken faranjit ve mikrobik ishal oldu kızım doktor değiştirmedim. Ama suat bey alternatif olarak aklımda.

bilemiyorum sizin doktorunuz nasıl biri ama ben bizim doktordan inanılmaz memnunum aklınızda olsun kesinlikle

ya benim oğlum gece bi gaz çıkartıyo rahatlar uyur diyorum 20 dakika sonra ya da yarım saat sonra tekrar kalkıyo yani gaz çıkartması daha kötü etkiliyo of ne zor şeymiş gazlı bebek Allah düşmanıma vermesin

höhh:bbo: bizim ki o kadar değil..ee normal yani oğlunu kalp atışlarını duyamamasısırnaşık şey

yaa dedim ondan duyamıyo diye :) o da diyetisyene gidiyo ama o zayıflayana kadar bizim oğlanın gazı geçmiş olur belkide yani inşallah :Saruboceq:

ya oğlun gece de emiyor ya hazımsızlıktan uyuyamıyor o..düşünsene biz bile hazmedemediğimizde ne kadar rahatsız oluyoruz..gaz çıkarsa bile mide hazımsız..

o kadar özledim ki istediğim herşeyi yemeyi..gaz yapan herşeyi..şimdilerde ufak ufak başladım ama daha çok daha çok yemek istiyorumcokacimcoook

ben başladım yemeye ve hiç bişey değişmedi nasılsa aynı oğlum bende yiyorum artık yoksa mahvoldum ya 54 kiloyla hamile kalmıştım 67 kiloyla doğuma gittim doğumdan 10 gün sonra 54 tüm şimdi 51 im baktık gidiş gidiş değil annem olaya el attı

ben epey uzunum ve zayıfım o yüzden artık dengeli herşeyden yemem lazım yoksa kurucam;) ben de yiyeyim o zaman yaa yeme yeme nereye kadar hep gazlı hep gazlı

bana diyolardı ye senden o da gıda alacak diye kızıyordum ama haklılarmış öylede gazı var böylede değişen bişey yok baktın oluyo azaltırsın bencede ye

bizimki 120 kilo ve göğüsler benimkinden büyük duruyo :dance:

Onun da etkisi var. Bizim baba da göbekli. Oğlanı yüzükoyun koyuyor göbeğine, karnına göbeğiyle baskı yapınca çocuk hemen ağzından gaz çıakrıyor:)) Ben dakikalarca uğraşıyorum omzuma karnını denk getirmeye çalışıyorum nafile. Artık alışkanlık oldu sanırım onun kucağına çıkınca gaz çıakrası geliyor:)

Onun da etkisi var. Bizim baba da göbekli. Oğlanı yüzükoyun koyuyor göbeğine, karnına göbeğiyle baskı yapınca çocuk hemen ağzından gaz çıakrıyor:)) Ben dakikalarca uğraşıyorum omzuma karnını denk getirmeye çalışıyorum nafile. Artık alışkanlık oldu sanırım onun kucağına çıkınca gaz çıakrası geliyor:)

bende bu akşam deneyeceğim bakalım işe yarar belki ama geceleri yine ben uğraşacağım :(

Kızlar sizin kucağınızda süt kokusunu alır bebekler. Ve gaz çıkarmak yerine emmeyi tercih eder. Babada bu durum yaşanmayacağından doğal olarak gaz çıkarma olayı yaşanır.
Ayrıca baba koruyan kollayan sıfatıyla güven verir bebeğe.

Ve babalara bunu söyleyin ki size yardım etmeleri için bir sebepleri daha olsun.

arkadaşlar sizin bebeğinizde saat başı kalkıp emdikçe gaz olmuyor mu normalde bi doktorun sayfasında okudum 1,5 saatte hazmeder sütü diyo biri 2,5 saatte diyo hangisi doğru bilemiyorumda sonuçta iki süredende daha kısa zamanda emiyolar ve hazmedememiş oldukları için gaz oluyo benim oğlum son zamanda çıldırmaya başladı uyanıyo emmek için belkide gazdan emmeye çalışınca kendini geriye ittiriyo kucağımda sallıyorum yok yatırıp sallıyorum yok tekrar emzirmeyi deniyorum yok omzuma yatırıyorum olmuyo baya bi savaş verdikten sonra bi şekilde uyuyo ama zaten saat başı kalkıyo ben uyuyamadıkça deliye dönüyorum nedir bu anlamadım gitti sizin bebeklerinizde gaz olmuyo mu ya?

canım aynısını benım oglumda yapıyor kendını ıttırıyor ve gazı olunca cok garıp aglıyor o zaman anlıyorum gazı var boyle gerıye dogru bukuluyor,cısını yaparken kendını sıkıyor kıpkırmızı oluyor napacagımı bılemıyorum senın yaptıgın gıbı bende kucagımda sallıyorum emzırırken ama fayda etmıyor,gazını cıkarmadan emmek ıstıyor sureklı saat 3 ten sonra gece nobet tutturuyor bana yastıgını yorganını yıyecek acaba sutummu yetmıyor dıyorum.dun artık dayanamadım gogsum yarıldı bende rezene ıctım uyudu

Back