ay bi alemsin he cok güldüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bir gun küçüklüğüm de gelmişti ama eve değil damda geziyordu. Maşşallah bacaklarınıgörmek yetti. Onu gördüğümüz an annemle titrek manda gibi deprem yaratıyorduk yatakdaBüyünce ondan sonra korkmadım. Bir kere amcamların evine girmişdi ve bende su içmeye gidiyordum.. Amcam genelde gece kalkar gezer evin içinde deli danalar gibikafamçokkarıştı Neyse su içmeye gideyim dedi yine bir gece.. Baktım İçerde biri geziyor.. Mutfağa giderken Önümden karanlık koşup geçti. lamba yakma huyum da yokki şakkıdı Oan baktım gölgesinden pencerenin önünde duruyor:tomato:tabi ben amcam sanıyorum. Bakıp ona ardından '' ne adamsın sen ya gece gece uyumuyorsun evinde hırız gibi geziniyorsun '' demiştim Sabah kalktığım da amcamın sesnle uyandım. Neymiş Pantolunun da nekadar para varsa almışlar. Balkonunda kapısını açıp bırakmışÇok üzgünüm çoook Vaybe aklıma geldi.. Birkerede hırsız olmayanı hırsız zannedip üstüne atladım baktim ki bu sefer buda ablammış :roflol:
Aklıma geldi yazayım dedim. yani ben korkmam kimsin nan sennn derimmklava:
Aaaaa ne ayıp!!!Insan bı kapıyı calar yavhu ızın aldınmı ewıme gırmek ıcın.Hem ne ayıp bı basına yasayan bı kadının ewıne gırlırmı.Ne der bı goren olsa.HAdı kendını dusunmedın benı barı dusunseydın.Hem ne o oyle ayakkabılarınıda cıkarmamıssın.Ben bu halıları daha yenı sıldım.Banada yazık gunah yaaa alla alaaaa!!!!Bakkkkkk bıde utanmadan camı kırmıs ne o lacak sımdı.Bu sogukda donacakmıyım sımdı ben?Kahretsın bulunmazkı bu saattede acık camcı.Ne bu eczanemı de nobetcısı olacak vs vs.......
Aaaaa benım ceneme dayanamamıs kosarak kacıyooooo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?