• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket gece kalktiniz ve su icmeye giderken...

gece kalktiniz su icmeye giderken?

• Ankete Katılan
    227
ben gece kalkmam ki :roflol:
ama farzedelim kalktım ve oldu kimsin nan deyiip üzerine atlarımjeyyar

Ben epilepsi hastasayım uyku olanı ama:çok üzgünüm:
kalkınca ne yaptığımı hatırlamıyorum bilmiyorum :sm_confused:
hırsız beni görünce korkmasında ben onu zaten görmem
ruhum duymaz yani :çok üzgünüm:

benim arkadaşımın yengesinin başına geldi.kadın aylarca tedavi gördü.öyle korkmuşki,hemen odasına kaçmış hırsız peşinden gelip kapıyı zorlamış,kadın bağırmaya başlayınca kaçmış.
allah göstermesin,ben hemen çocuklarımın yanına koşarım ve camı açıp deli gibi bağırırım.bizim sitede 24 saat güvenlik var ama derler ya hırsıza kilit dayanmaz.allah korusun.kimsenin başına gelmesin çok korkunç

Allah korusun canim , ve kimsenin basina vermesin...........:1no2:

ben bunu bir anket olarak actim...kusura bakmayin sakin arkadaslar.....
Allah hicbirimize göstermesin böyle bir olay......

Hemen odama kaçarım kapıyı kilitleyip polisi ararım.Üstüne atlamam adamın ya silahı yada bıçağı varsa???Bence sizde kadın başınıza hırsızın üstüne falan yürümeyin.Vlla bunlar cesaret hapı falan içiyorlar Allah muhafaza :(

Benim akrabamın başına böyle bir olay geldi.Kadın hırsız odasına gelince uyanmış fakat uyuyor numarası yapmış birşey yapmasın diye.Adam alacağını aldıktan sonra kadının yanına kadar sokulmuş ve kulağına "uyumadığını biliyorum" diye fısıldamış.Ayyyy korkunç birşey kadın kendine gelememişti bir süre.

tabancam var, heralde ateş ederim artık neresine denk gelirse :)

kimsin nan deyip üstüne atlarim... jeyyar......

walla bağırırım hayatım boyuncada atlatamam sanırım evlerden ırak

Allahım sen gösterme Allah yaşatmasın bilmiyorum o ankı piskolojimi ay içim titredi vallahi bu gece su içesim varsada kalkmam ben

Benim akrabamın başına böyle bir olay geldi.Kadın hırsız odasına gelince uyanmış fakat uyuyor numarası yapmış birşey yapmasın diye.Adam alacağını aldıktan sonra kadının yanına kadar sokulmuş ve kulağına "uyumadığını biliyorum" diye fısıldamış.Ayyyy korkunç birşey kadın kendine gelememişti bir süre.

ben gizli kalp geçirirdim kesin siz anlatırken çıldırıyorum

Önce güzelce bi çığlık atarım
Sonra odama kaçarım
Odamda polisi ararım
Polisi beklerken de stresten bayılırım :roflol:

anlasilan kimse gece kalkip su icmeye gitmiyor attik:uhm::uhm:
hadi gittiniz ne yapardiniz???:uhm::uhm::kahve:

Bir gece uyandım.Mutfağa giderken gözüm salonun balkonuna ilişti..Balkonda kıvırcık saçlı bir adam var:1shok:..Hemen koştum babama baktım uyuyor.:1shok:Babamda kıvırcık saçlıdır çünkü.Sonra gittim ablamı kaldırdım.Balkonda kıvırcık saçlı biri var dedim.Bu arada biz 3. katta oturuyoruz.:uhm:Ablam gayet sakin babamdır diyor.Yok walla diyorum babam değil..Babam uyuyor.Bir silahımız vardı.Oyuncak ama gerçeğine çok benziyor.Aldım o silahı ben önde ablam arkada..Ablam diyorki ben ışığı açayım sen perdeyi aç.Birde abla olacak perdeyi bana açtırıyor.tatlicadiarzu.Perdeyi bir açtımm:1shok:

Soba borusu var balkonda..Dirsek kısmını kıvırcık saçlı adama benzetmişim
:roflol::roflol::roflol:

aslında elimde bıcak olsa dırek saplardım haneye tecavuz etmıs cunku jeyyar
ama yoksa cıglık atıp bayılırım heralde kafamçokkarıştı

arkdşlr :a015: evine hırsız girmiş ve görmüş birisi olarak eğer yalnızsanız kesinlikle uyur numarasına yatın.erkek varmış gibi seslenin büyük ihtimalle kaçacaktır(ahmet mutfaktaysan bana su getir gibi vs....)yalnızsanız yatağınıza yakın bi yerde bıçak (uzanabileceğiniz)bulunsun ylnz yatak odasinda saplayın yoksa hapis cezası var?

Son düzenleme:
bende çığlık atarım sesim kısılmazsa korkudan düşünmesi bile korkunç evde yabancı birinin olması polisi aramaya halim olursa ararım

Back