• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece gece saplantının bu kadarı

ya beynini doldurma bunlarla anlaşılan çok takıntılı birisin
hamileysen hamilesindir değilsen değilsindir kafaya takılcak bişey değil
istiyosan inş. hamılesindir ama sınavını düşün ve kafanı dağıtıcak şeylerle meşgul ol
mide bulantısının birçok sebebi olabilir.

bunları aynen kendime diyorum. hamile olduğumu öğrensem ne olcak ki. sanki hemen doğum mu oluyor. 9 ay beklicem gene . mide bulantım idrar yollarıyla alakalı. daha öncede oluyordu.

ben bekarim anlamam ama kuzenim hamile oldugumda hemen gögüsun o kahverengi olan yuvarligi cok koyulastigini söylemisti..

her eczane anlaştıkları firmaların testlerini ellerinde bulunduruyor...genelde 2-5 tl arasında değişiyor..en iyisi derseniz size verirler..henüz erken olduğu için idrar testinizin pozitif çıkmama ihtimali var.en iyisi kan testi..Allahım inşallah isteklerini duyar ve bu ay beklediğin bebişi size verir.

acura iyi demişlerdi nette. ezcane de o yoktu. predictor aldım. yaptım. hamile değilim. biliyordum zaten olmadığımı. üzülmedim. saplantımdan kurtulmuş oldum en azından

canım adet günün geçtiğinde hemen belirti arama çünki hiç belirti olmuyor ben yıllardır bebek istedim olmadı en son tüp bebek yaptırdık çok şükür ikizlerim oldu inan onda bile adet olacakmışım gibi normal adet ağrıları yaşamıştım.. yok gögsün büyüyor, yok kasığına kramplar batıyor vs.vs. bunların hiç birini yaşamadım ben gögüslerimde hamileliğimin ortalarında falan büyümeye başlamıştı bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor.. kız kardeşim bebek falan istemiyodu korunurlarken hamile kalıyor fakat haberi yok dr. kasık ağrıları için gitti üşüttüm galiba ilaç versin diye kan testinde hamile oldugunu öğrendi.. diyecegim bu kadar takıntılı olma şayet olmuyosa çokda fazla beklemenin bir anlamı yok bu kadar çok istiyosunuz madem hemen sorunun kaynağını öğrenip tedaviye başlayın derim....Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.

adı p ile başlıyordu. predictor dedim ama o değildi. ucuzundan aldım ben.Pyro Clınıce Gebelik Testi ydi.

inşallah yakın zamnda bebegıne kavusursun ama kafana takmamaya calıs... bir tanıdıgımında bebegı olmuyordu cok aglıyordu sırada marmara depremı oldu tabı unuttular ve bı baktılar hamile sırf psikolojıkmıs yanı... kı sende duymussundur evlat edınen ınsanlardada evlat edındınten sonra hamılelık goruluyor... inan biz herseyı kafamızla yapıyoruz kendımıze....

bu kadar takıntı yapacağına tedavine başla pko tedavi edilmediğinde ciddi boyuta ulaşabilir bende pkoydum çünkü ,öğrendiğim anda ne dediyse doktorum hepsini yaptım .rahim filminden sonra hamile kalan çok arkadaşım var ,üstelik tıkalı ise kanalları açıyor içeri verilen sıvı, bu sayede daha rahat hamile kalınabiliyor..ben tedavimin 2.ayında hamile kaldım kızım 4 yaşında maşşallah o günlere geri dönmek istemiyorum asla ,düşündükçe üzülüyorum ve benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlara hep diyorum beklemek yerine hemen başlayın tedaviye nolur ..

Moralini bozmak istemem ama seninki psikolojik hamilelik belirtileri. Mutlaka adet tarihinin geçmesini bekle. Şu ana idrar testleri doğru sonuç vermez. Kan testi de biraz beklesen daha net olur. Ben de hiç farkına varmadan takıntı yapmışım bu ay yaşadığım her şey gebelik belirtisiydi. Regl oldum ama o kadar sancılı o kadar koyu renk oldu ki anlatamam. Stresten vucüt dengesi değişiyor.

Birkaç gün daha bekle. İnşallah bebeğine kavuşursun tez zamanda

bu kadar takıntı yapacağına tedavine başla pko tedavi edilmediğinde ciddi boyuta ulaşabilir bende pkoydum çünkü ,öğrendiğim anda ne dediyse doktorum hepsini yaptım .rahim filminden sonra hamile kalan çok arkadaşım var ,üstelik tıkalı ise kanalları açıyor içeri verilen sıvı, bu sayede daha rahat hamile kalınabiliyor..ben tedavimin 2.ayında hamile kaldım kızım 4 yaşında maşşallah o günlere geri dönmek istemiyorum asla ,düşündükçe üzülüyorum ve benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlara hep diyorum beklemek yerine hemen başlayın tedaviye nolur ..

ilk gittiğim doktor bir yıl olmadan tedaviye başlamadı. sonraki bir doktor da baktım süreci uzatacak, tavsiye üzerine başka bir doktora daha gittim. rahim filmi istedi. adet olmayı beklliyorum. olunca çektircem hemen.

Moralini bozmak istemem ama seninki psikolojik hamilelik belirtileri. Mutlaka adet tarihinin geçmesini bekle. Şu ana idrar testleri doğru sonuç vermez. Kan testi de biraz beklesen daha net olur. Ben de hiç farkına varmadan takıntı yapmışım bu ay yaşadığım her şey gebelik belirtisiydi. Regl oldum ama o kadar sancılı o kadar koyu renk oldu ki anlatamam. Stresten vucüt dengesi değişiyor.

Birkaç gün daha bekle. İnşallah bebeğine kavuşursun tez zamanda

belirtilerimin gerçek olmadığının farkındayım. ya zaten alıştım artık. 15 aydır aynı şey. bir kere adet olmuştum. biraz da gününden erkendi. düşük yapmış olablirim diye doktora koşmuştum. :)

canım bende 8 senelik evliyim ve çocuğum yok
seni anlarım yani ama madem sınavın var önce ona endeksle kendini
daha sorada gereken tedavilerini uygularsın
şimdilik sınava kadar kafanı rahat tutmaya çalış
buna kendini zorla hatta
sınav içinde Allah yardımcın olsun

canım bende 8 senelik evliyim ve çocuğum yok
seni anlarım yani ama madem sınavın var önce ona endeksle kendini
daha sorada gereken tedavilerini uygularsın
şimdilik sınava kadar kafanı rahat tutmaya çalış
buna kendini zorla hatta
sınav içinde Allah yardımcın olsun

teşekkür ederim. öle yapmaya çalışıyorum ama kolay olmuyor. test yapmak beni biraz rahatlattı. zaten hasta olcam hissediyorrum. bir an önce olsam da iyice rahatlasam

teşekkür ederim. öle yapmaya çalışıyorum ama kolay olmuyor. test yapmak beni biraz rahatlattı. zaten hasta olcam hissediyorrum. bir an önce olsam da iyice rahatlasam

test olayını kaçırdım galiba ben
yaptın ve negatif çıktı sanırsam
hakkındda hayırrlısı neyse o olsun

gündüz takıntım geçmişti gece oldu tekrar takıntım hortladı

Back
X