• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece gece saplantının bu kadarı

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.983
173
1,5 yıldır bebek istiyorum olmuyor. daha önceden çok belirti yaşadım uyku halinden tutunda mide bulantsına. beni görenler çocuk istediğimi bilmedikleri halde sen hamilesin falan diyorlardı.

o yüzden belirtileri pek umursamıyorum. hoş belirtimde yok pek. adetim den bu yana 27 gün falan geçti. 3 haziranda olmuştum en son.

yani yüzde 90 hamile değilim bunu biliyorum. ama bi kaç gündür, özellikle şu an beni yatağımdan kaldırıp uyku uyutmayacak kadar saplantılı bir hal aldı.

beynimde iki düşünce savaşıyor adeta. biri hayal kuruyor şu zaman da söylerim falancaya, eşime şöle haber veririm gibi, öteki diyor salak mısın hamile değilsin niye boşa kasıyon kendini.

bunların esas kaynağı sınav stresinden oluyor bence. bu hafta kpss var. hamile olmuş olsam bile doktora kpss den sonra gidebilirim zaten. yani hamile olmamı öğrenmekle öğrenmemek arasında bir fark yok.

ama işte anlatamıyorum kendime. yarın test yapcam bu düşünceyi atmak için. ama eminim bu seferde teste güvensizlik yaşayacağım. üstelik sınava çok çalışmadım. son gayretlerim. ama ben bu saplantımla uğraşıp duruyorum.

netten erken gebelik belirtilerine falan bakıyorum. yok yere vakit kaybediyorum. üstelik hiçbir belirtim yok. göğüslerim bile büyümedi. normalden bile daha az halde hatta şu an. ama yatarken midem bulandı ve yandı.

midemin yanışı kızartma yedim ondan biliyorum. midemi bulanışı idrar yolu iltihabından onu da biliyorum. ama gelde anlat bu saplantılı öteki bene.

biri beni durdursun

ha birde varsa şöyle bildiğiniz iyi bir test adını veriverin lütfen. çünkü adet günüm bile geçmedi daha. en doğru sonucu alabileceğim bir test alayım bari de zihnimden atayım şu düşünceyi.

hatta hasta olsam da bu düşünce aklıma gelmese diyorum. ciddi ciddi saplantı oldu şu an. gözüm kan çanağı oldu. uykusuzum çok. ama uyuyamıyorum.:43:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım adetın 27 gun gecikmiş belkı de hamılesındır...
kendıne bu kadar takıntı yapma yarın bır test alıp öğrenırsın.

Adetinin 27. Günü ..adeti 27 gün geçmemişki..
Konu sahibi kan testi en garantidir bu durumda....
Bol şans...

canım adetın 27 gun gecikmiş belkı de hamılesındır...
kendıne bu kadar takıntı yapma yarın bır test alıp öğrenırsın.

gecikmiş sayılmaz. adetimin ilk gününden bu yana 27 gün geçti. takıntı. yapma diye bende kendime diyorum ama dinlet dinletebilirsen

kan testinde çıkarda hafta sonu geldi artık. pazzartesi gitsem sonuç hemen çıkmayacak zaten. ayrıca o güne kadar bu saplantı devam ederse yandım ben.

önce sabah idrar testi yapayım. saplantım devam ederse de özele gidip kan testi yaptırayım bari. canımdan kıymetli değil ya. yoksa bu saplantı hasta etcek beni. peki ben bu gece nasıl uyuyacam. neden kendime hükmedemiyorum

idrar testini hangi marka alayım. var mı bildiğiniz iyi bir marka

normalde adetin düzensiz mi yani erken oldugun zamanlarda varsa test yapmakta fayda var.
5 gün sonra olmassan olma ihtimalin yüksek.

normalde adetin düzensiz mi yani erken oldugun zamanlarda varsa test yapmakta fayda var.
5 gün sonra olmassan olma ihtimalin yüksek.

değişiyor. geçen ay 27 günde oldum. ondan önceki ay 35. ondan öceki 3-4 aylarda 30 du. daha önceleri ise 35-40 arasıydı. en kesin sonucu kpss den sonra alırım. hem tarih olarak uyuyor hem kafam rahat olur.

mantığım böle diyor ama saplantı oldu işte. şimdi gece gece en iyi hamilelik testi hangisi diye onu araştırıyorum. olma ihtimalimde çok düşük aslında. nerdeyse eminim bundan. ama saplantı oldu. hayal kurmamak ve dşünceleri kafamdan atmak için yarın sabah hemen test yapcam

değişiyor. geçen ay 27 günde oldum. ondan önceki ay 35. ondan öceki 3-4 aylarda 30 du. daha önceleri ise 35-40 arasıydı. en kesin sonucu kpss den sonra alırım. hem tarih olarak uyuyor hem kafam rahat olur.

mantığım böle diyor ama saplantı oldu işte. şimdi gece gece en iyi hamilelik testi hangisi diye onu araştırıyorum. olma ihtimalimde çok düşük aslında. nerdeyse eminim bundan. ama saplantı oldu. hayal kurmamak ve dşünceleri kafamdan atmak için yarın sabah hemen test yapcam

canım neden olamayasın içine doğmuş birkez. :)

canım neden olamayasın içine doğmuş birkez. :)

yok ya içime doğduğundan da değil :) her ay ki umut işte.

bu ay daha saplantılı olmasının sebebi sınav galiba. uyusam da sabah olsa.

herşeyin hayırlı zamanda olmasını diliyor ve stiyorum aama takıntı oldu şu an işte.

insan takıntılarının yada korkularının saçma olduğunu bilse bile engel olamıyor. ne tuhaf dimi.

yok ya içime doğduğundan da değil :) her ay ki umut işte.

bu ay daha saplantılı olmasının sebebi sınav galiba. uyusam da sabah olsa.

herşeyin hayırlı zamanda olmasını diliyor ve stiyorum aama takıntı oldu şu an işte.

insan takıntılarının yada korkularının saçma olduğunu bilse bile engel olamıyor. ne tuhaf dimi.

hamile kalmana engel olan bir rahatsızlığın mı var o yüzden mi şüphelisin anlayamadım
annem hamile oldugunu test yapmadan anlamıştı.
hissediyor insan ya.

midem bulanıyor. :( kafaya taktım taktım psikolojik belirtiler başladı

hamile kalmana engel olan bir rahatsızlığın mı var o yüzden mi şüphelisin anlayamadım
annem hamile oldugunu test yapmadan anlamıştı.
hissediyor insan ya.

15 aydır olmuyor işte. pko var demişleerdi. yakın zamanda gene gittim doktora. rahim filmi istedi. henüz bir tedaviye başlamadım ama başlıcam yakında inş. ben hissetmiyorum. sadece umut işte. yüzde 90 da hamile değilim diyorum. az çok anlaşılır sanırım. mantığım mantıklı olan bütün herşeyi bliyor ve bana söylüyor da öteki kabul etmiyor ve beni uyutmuyor. sınavımı da kötü etkileyecek üstelik. kızıyorum kendime:20:

ha birde varsa şöyle bildiğiniz iyi bir test adını veriverin lütfen. çünkü adet günüm bile geçmedi daha. en doğru sonucu alabileceğim bir test alayım bari de zihnimden atayım şu düşünceyi.

hatta hasta olsam da bu düşünce aklıma gelmese diyorum. ciddi ciddi saplantı oldu şu an. gözüm kan çanağı oldu. uykusuzum çok. ama uyuyamıyorum.:43:

canim bende 1 seneden fazladir bekliyorum ,,kizim 6 bucuk yasinda kardes istiyoruz ama olmadi henuz,,,bu kadar kendini yipratma psikolojini zorladikca olmazki zatenn,,evet biliyorum anliyorum her ay bende merak ediyorum gun sayiyorum belirti ariyorum ,,ama gece yarisi yatakta ...bukadarda saplanti haline getirme yaa,,

zaten cok dusundugumuz icin gecikiyo,,

ben yurtdisinda yasiyorum,,,en iyi marka CLEARBLUE trukiyedede varmis diye biliyorum ,,4 gun bat an once gosteriyor,, digital dir ve garantilidir

15 aydır olmuyor işte. pko var demişleerdi. yakın zamanda gene gittim doktora. rahim filmi istedi. henüz bir tedaviye başlamadım ama başlıcam yakında inş. ben hissetmiyorum. sadece umut işte. yüzde 90 da hamile değilim diyorum. az çok anlaşılır sanırım. mantığım mantıklı olan bütün herşeyi bliyor ve bana söylüyor da öteki kabul etmiyor ve beni uyutmuyor. sınavımı da kötü etkileyecek üstelik. kızıyorum kendime:20:

ya beynini doldurma bunlarla anlaşılan çok takıntılı birisin
hamileysen hamilesindir değilsen değilsindir kafaya takılcak bişey değil
istiyosan inş. hamılesindir ama sınavını düşün ve kafanı dağıtıcak şeylerle meşgul ol
mide bulantısının birçok sebebi olabilir.

Back
X