- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
biryere carpmis olabilrsiniz insaAllah kotu bisey yokturMerhabalar, saçlarıma yağ bakimi yaparken denk geldim kafatasimin sağ alt arka kısmında sislik var biraz masajla geçirmeye çalıştım agrimaya başladı yeni fark ettim ne olabilir ??? Normalde basım falan ağrımaz oynayınca orayla ağrıma başladı
İnşallah sağolun, çarpma olmadı ama inşallah kötü bir şey yokturbiryere carpmis olabilrsiniz insaAllah kotu bisey yoktur
yarin bi acile gidip gosterebilirsiniz filim falan cekerler iciniz rahat olirİnşallah sağolun, çarpma olmadı ama inşallah kötü bir şey yoktur
Ameliyat olur mu genelde korkmaya başladım yaBir hekime göstermeniz de fayda var.
Büyük olasılıkla beze oluşmuştur genel de olur herkeste umarım sizde de zararsız bir şekilde olur ve geçer..
Ameliyat olur mu genelde korkmaya başladım ya
Acile mi gitsem, acilde para aliyolar mi film çektirmekten? Nörolojiye mi gitmem gerekiyor bir de normal dkor olarak?Bunu bilemiyorum..Ama tabi ki sizin bir görünmenizde fayda var.Bence ertelemeyin.
Acile mi gitsem, acilde para aliyolar mi film çektirmekten? Nörolojiye mi gitmem gerekiyor bir de normal dkor olarak?
Acile gitmeyin. Sonuçta uzman olduklatı dal değil polikliniğe gidin diyecek. Nörolojiyede gitmenize gerek yok saçlı deride oluşan bişi . Bence cildiyeye görününAcile mi gitsem, acilde para aliyolar mi film çektirmekten? Nörolojiye mi gitmem gerekiyor bir de normal dkor olarak?
Geçirmedim ama saçlarıma yağ bakımı yapıyorum araştırdım da yağ bezesi falan monacabaYakin zamanda hastalık gecirdiniz mi? Bende kulak ağrısı yaşamıştım bir dönem griple birlikte, iyileştikten sonra kulak çevremde ağrılı bir beze çıktı lenf beziymiş. Vücutta enfeksiyon sonucu şişermiş.
Yeni oldu sol tarafım öyle değilŞiş olduğuna emin misiniz? Kafa yapınız öyle olmasın? Belki eskiden beri oradadır.